Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Часовници на кредит с 0% лихва - купи на изплащане в Timer.bg

Часовници на кредит с 0% лихва - купи на изплащане в Timer.bg

Представяме новата ни услуга - възможност за покупка на часовник на кредит БЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ на 3 (три) равни месечни вноски!

В Timer.bg можете да си купите часовник на изплащане. Това е възможно благодарение на съвместната ни услуга с БНП Париба Лични Финанси, която е резултат на многобройните запитвания на наши клиенти и потребители. Надяваме се, че тази услуга значително ще улесни избора и решението Ви за покупка, като същевременно ще предложи възможност да се сдобиете с по-скъп и по-висок клас часовник, без да се отрази чувствително на бюджета Ви.

На кредитиране подлежат часовници, чиято стойност е над 150 лв. Ако закупите часовник на кредит с 3 месечни вноски ще се възползвате от 0% оскъпяване.

Пример: Цената на часовника е 600 лв. Размер на кредита 600 лв. 3 месечни вноски х 200 лв. Плащате общо: 600 лв. 0% фиксирана лихва, 0% ГПР, 0 лв. такси. 


Промоционални оферти за часовници на изплащане
Период на изплащане: 3 месеца 0% ОСКЪПЯВАНЕ 0% ГПР 0% ГЛП
Период на изплащане: 6 или 9 месеца 1.2% ОСКЪПЯВАНЕ / МЕСЕЦ 27.17 - 28.35% ГПР 24.28 - 25.22% ГЛП
Период на изплащане: 12, 18 или 24 месеца 1% ОСКЪПЯВАНЕ / МЕСЕЦ 23.70 - 23.92% ГПР 21.46 - 21.64% ГЛП
Примери
  • Пример 2: Ако часовникът, който сте си избрали, струва 600.00 лв. и желаете да го закупите за 6 месечни вноски (6 месеца по 1 вноска) - в края на периода оскъпяването ще бъде 43.20 лв, а месечната вноска ще е 107.20 лв. Общата стойност на плащанията ще е 643.20 лв.
  • Пример 3: Ако часовникът, който сте си избрали, струва 600.00 лв. и желаете да го закупите за 12 месечни вноски - в края на периода оскъпяването ще бъде 72.00 лв, а месечната вноска ще е 56.00 лв. Общата стойност на плащанията ще е 672.00 лв.
  • Към всяко искане за покупка на часовник изплащане може да добавите желан от Вас размер на първоначална вноска. Тя е по желание и не е задължителна. При наличие на първоначална вноска остатъчната стойност, която ще финансирате, не трябва да бъде по-малка от 150.00 лв.
  • Максималният срок при покупка на часовник на изплащане е 2 години. Оскъпяването, месечните вноски за различните периоди и ГПР % може да откриете в кредитния калкулатор в страницата на съответния часовник. Необходимо е да натиснете бутона "Купи на кредит".

Какви са предварителните критерии за одобрение?

- Кандидатите трябва да имат постоянна работа и доход над минимално облагаемия такъв за страната;
- Размерът на месечната вноска трябва да е съобразен с месечните доходи на клиента;
- Да имате добра кредитна история и да нямат просрочени задължения към други финансови институции.

Как става поръчката на часовник на изплащане?

Процедурата е следната и обхваща няколко стъпки:

1) Изберете часовник и изберете "Купи на кредит"

2) Изберете най-удобната за Вас схема на изплащане – срок и размер на вноската и продължете с бутона "Добави в количката". По този начин, избраният от Вас часовник се добавя в кошницата/количката.

3) Посетете страницата за разплащане и въведете вашите лични данни (имена, телефон, адрес, имейл и други) и данни за доставка на часовника. За начин на плащане изберете: На кредит (БНП Париба Лични Финанси).

4) На тази стъпка е важно отново да прегледате избраната от Вас схема на изплащане и коректността на личните ви данни. Необходимо е да дадете своето съгласие за обработка на лични данни като за целта е задължително да се запознаете с документа "Искане-декларация за потребителски кредит".

5) Натискате бутона "Завърши поръчката".

В следващите няколко минути до 1 час (когато заявката е в работно време) консултант на БНП Париба Лични Финаси ще се свърже с Вас за потвърждение на направената поръчка и ще попълни необходимите данни за кандидатстването. 
Важно е да знаете, че ще бъде необходима личната Ви карта и да имате готовност да приемате телефонно обаждане от служителите на банката.

Тагове: часовници на изплащане, часовници на кредит, часовници на лизинг, tbi, tbi bank, уникредит, unicredit, бнп париба

Свързани публикации

Затвори