Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

Услуги за корпоративни клиенти

Timer.bg е сред водещите онлайн магазини за продажба на часовници в България. Нашето портфолио съдържа огромна селекция от мъжки и дамски часовници на престижни швейцарски производители, водещи дизайнерски брандове и доказани японски марки.

Предлагаме различни варианти за корпоративно партньорство, като услугите ни са предназначени за компании, които:

  • Желаят да закупят по-голямо количество часовници за определен повод или събитие - Фирмени подаръци;
  • Искат да включат Timer.bg в корпоративната програма с отстъпки за своите служители - Корпоративни отстъпки;
  • Искат да създадат уникален часовник, брандиран с фирмени цветове и лого - Private Label.

1. Услугата ни „Фирмени подаръци“ е подходяща за фирми, които се интересуват от закупуването на голям брой часовници от един или различни модели.

Тук вариантите най-често са три:

  • търси се определен брой часовници от 1 модел;
  • търси се определен брой часовници от 2 модела - един мъжки и един дамски;
  • търси се микс от различни модели спрямо текущата наличност в сайта.

Обикновено при първите 2 случая е необходимо повече време за реакция, тъй като се проверява дали конкретният модел го има в съответното количество и може да бъде набавен до крайния срок. Възможен е и обратният вариант, когато ние предоставяме списък с модели спрямо желаното количество и клиентът избира сред тях. Добър подход е добавянето и на лазерно гравиране към часовниците, което позволява да гравираме текст или графично изображение (име на човек, име на фирма, лого, слоган, пожелание и др.)

2. Следващата ни услуга се нарича „Корпоративни отстъпки“ и е предназначена за компании, които развиват вътрешнофирмена социална програма за отстъпки и преференции на техните служители в различни търговски обекти и онлайн магазини в страната.
Ако желаете да включите Timer.bg като Ваш партньор, можете да се свържете с нас, за да Ви изготвим оферта с преференциални условия за Вашите служители.

3. Третата ни услуга е “Private Label”. Тя предоставя широки възможности за персонализация, при които можете изцяло да брандирате даден часовник с Вашите корпоративни лога, цветове и слогани. Всички часовници, включени в услугата, са швейцарско производство под шапката на Chrono AG и могат да бъдат разгледани тук --> Private Label. Необходимо да си изберете модел от посочения списък, след което ние Ви изготвяме дизайн за одобрение и ценово предложение, спрямо заявеното количество часовници.

Основните изисквания за тази услуга са:

  • минимално количество за поръчка от даден модел - 25 броя;
  • необходим срок за изпълнение - до 3 месеца.

Допълнително може да се избере персонално брандирана кутия, както и гравиране на различни компоненти от часовника.

Ако имате интерес или въпроси към някоя от изброените услуги се свържете с нас на посочените контакти в сайта, за да Ви съдействаме.

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.