Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

CX Swiss Military

Подредба:
Покажи:
24
-10%
Добави в желани Сравни

642.00 лв. 713.00 лв.

-10%
Добави в желани Сравни

694.00 лв. 771.00 лв.

-10%
Добави в желани Сравни

694.00 лв. 771.00 лв.

-10%
Добави в желани Сравни

1184.00 лв. 1315.00 лв.

-10%
Добави в желани Сравни

1283.00 лв. 1426.00 лв.

-10%
Добави в желани Сравни

1579.00 лв. 1754.00 лв.

-10%
Добави в желани Сравни

642.00 лв. 713.00 лв.

Автентичните кожени каишки ще издържат средно от 12 до 18 месеца при нормални условия на употреба. Издръжливостта им зависи от различни фактори като киселинност на кожата, изпотяване, контакт с химикали, климатични условия и влажност. Например контактът с вода или друга течност може да доведе до преждевременно износване.

Ако имате много активен начин на живот, особено свързан с често излагане на солена вода и изпотяване, препоръчваме ви стоманена или гумена каишка. Цветът и гъвкавостта на кожените каишки могат да се променят с времето и излагането на външни елементи.

Гаранцията покрива проблеми, дължащи се на дефектни материали и изработка. Ако има проблеми със счупено стъкло или износване например, това не подлежи на гаранционен сервиз. В такива ситуации, ние ще ви съдействаме, за да ви предоставим контакти на оторизирани сервизи, но ремонта ще бъде за ваша сметка.

CX Swiss Military е швейцарска марка часовници, които са невероятно добре направени и изглеждат много изискано. Едно от най-впечатляващите им предимства са тяхната водоустойчивост и издръжливост. Те преминават през много сериозно изпитания и запазват точността си. Купувайки часовник с марка CX Swiss Military може да сте сигурни, че сте направили добра инвестиция и той ще работи в продължение на години.

Swiss Military произвежда часовници в различни ценови категории. Има модели, които са достъпни и такива с допълнителни функции и луксозни материали, които са по-скъпи. Кварцовите часовници обикновено са по-евтини от автоматичните часовници.

CX Swiss Military са швейцарски военни часовници и се произвеждат от три различни под-марки:

  • Wenger;
  • Hanowa;
  • CX Swiss Military Watch.

Това разнообразие от марки предлага на потребителите безброй възможности за избор на стил. Всички военни часовници се отличават с висококачествена изработка и имат добра репутация сред любителите на часовниците.

Швейцарските военни часовници имат здрава конструкция, множество функции и високи нива на водоустойчивост. Те са предпочитан избор както от хората, занимаващи се със спорт на открито, така и за ежедневна употреба. Повечето модели часовници са предназначени за водни спортове и имат много висока водоустойчивост 20 ATM. Ако сте се спрели на тази марка, можете да сте сигурни, че часовника ще работи точно години наред.

CX Swiss Military
Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.