Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

CX Swiss Military

Подредба:
Покажи:
24
Часовник CX Swiss Military 27411
Добави в желани Сравни
Часовник CX Swiss Military 27421
Добави в желани Сравни
Часовник CX Swiss Military 2221
Добави в желани Сравни
Часовник CX Swiss Military 2752
Добави в желани Сравни
Часовник CX Swiss Military 2746
Добави в желани Сравни
Часовник CX Swiss Military 27751
Добави в желани Сравни
Часовник CX Swiss Military 27771
Добави в желани Сравни

Автентичните кожени каишки ще издържат средно от 12 до 18 месеца при нормални условия на употреба. Издръжливостта им зависи от различни фактори като киселинност на кожата, изпотяване, контакт с химикали, климатични условия и влажност. Например контактът с вода или друга течност може да доведе до преждевременно износване.

Ако имате много активен начин на живот, особено свързан с често излагане на солена вода и изпотяване, препоръчваме ви стоманена или гумена каишка. Цветът и гъвкавостта на кожените каишки могат да се променят с времето и излагането на външни елементи.

Гаранцията покрива проблеми, дължащи се на дефектни материали и изработка. Ако има проблеми със счупено стъкло или износване например, това не подлежи на гаранционен сервиз. В такива ситуации, ние ще ви съдействаме, за да ви предоставим контакти на оторизирани сервизи, но ремонта ще бъде за ваша сметка.

CX Swiss Military е швейцарска марка часовници, които са невероятно добре направени и изглеждат много изискано. Едно от най-впечатляващите им предимства са тяхната водоустойчивост и издръжливост. Те преминават през много сериозно изпитания и запазват точността си. Купувайки часовник с марка CX Swiss Military може да сте сигурни, че сте направили добра инвестиция и той ще работи в продължение на години.

Swiss Military произвежда часовници в различни ценови категории. Има модели, които са достъпни и такива с допълнителни функции и луксозни материали, които са по-скъпи. Кварцовите часовници обикновено са по-евтини от автоматичните часовници.

CX Swiss Military са швейцарски военни часовници и се произвеждат от три различни под-марки:

  • Wenger;
  • Hanowa;
  • CX Swiss Military Watch.

Това разнообразие от марки предлага на потребителите безброй възможности за избор на стил. Всички военни часовници се отличават с висококачествена изработка и имат добра репутация сред любителите на часовниците.

Швейцарските военни часовници имат здрава конструкция, множество функции и високи нива на водоустойчивост. Те са предпочитан избор както от хората, занимаващи се със спорт на открито, така и за ежедневна употреба. Повечето модели часовници са предназначени за водни спортове и имат много висока водоустойчивост 20 ATM. Ако сте се спрели на тази марка, можете да сте сигурни, че часовника ще работи точно години наред.

CX Swiss Military
Затвори