Доставка

Доставката е напълно безплатна до всеки посочен адрес на територията на България и се извършва в рамките на 1-2 работни дни чрез куриерските услуги на Еконт. Поръчки направени след 14:00 часа се обслужват на следващия работен ден. Доставки в извън работно време, през уикенда или по време на официални празници се обслужват на първия работен ден. Доставки в рамките на деня са възможни само за София след допълнително уточнение. При финализиране на поръчката, когато попълвате Вашите данни и детайли, ще имате възможност да изберете една от двете опции - доставка до адрес или до офис на Еконт.

Всички поръчки в Timer.bg се изпращат с опции "Преглед" и "Тест". Това са опции, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате часовника, след което да прецените дали да го закупите.

Всички часовници са придружени със следните документи: попълнена гаранция, касова бележка (или фактура, ако часовникът е закупен на лизинг) и инструкции за употреба.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Молим най-учтиво нашите клиенти, в случай на забавяне на поръчката с повече от посочените по-горе дни, да ни уведомят своевременно, за да може да бъде проверено, ако е възникнал проблем.

Връщане на продукт:

Всеки закупен часовник може да бъде върнат в рамките на 14 дни! Желание за връщане на часовник може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката, или в 14 дневен срок чрез тази електронната форма в сайта ни. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати разходите по доставката. Условията за връщане на часовник са:
- наличие на всички съпътстващи документи, които сте получили при доставката - касов бон или фактура, гаранция и упътване;
- часовникът е в ненарушен търговски вид, т.е не е ползван/носен, придружен е с всички етикети и фолиа, и е в запазена оригинална (ненарушена) опаковка.

Международни доставки:

Международни доставки също са възможни при следните условия:
- клиентът избира с кой куриер да доставим часовника, като цената на доставката е за негова сметка;
- клиентът заплаща предварително общата стойност на часовника + транспортните разходи по банков път, Paypal или чрез виртуалния ПОС терминал.