Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

Доставка

Доставката на часовници е напълно безплатна до всеки посочен адрес на територията на България и се извършва в рамките на 1-2 работни дни чрез куриерските услуги на Еконт и Спиди. Поръчки направени след 14:00 часа се обслужват на следващия работен ден. Доставки в извънработно време, през уикенда или по време на официални празници, се обслужват на първия работен ден. Доставки в рамките на деня са възможни само за София след допълнително уточнение. При финализиране на поръчката, когато попълвате Вашите данни и детайли, ще имате възможност да изберете една от двете опции - доставка до адрес или до офис на куриер.

Доставката при поръчка на консумативи и резервни части се заплаща от клиента. Цената е 5.00 лв. до адрес или офис на куриер.

Всички поръчки в Timer.bg се изпращат с опции "Преглед" и "Тест". Това са опции, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате часовника, след което да прецените дали да го закупите.

Всички часовници са придружени със следните документи: попълнена гаранция, касова бележка (или фактура, ако часовникът е закупен на изплащане) и инструкции за употреба.

При получаване на пратката, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на опаковката, съвместно с куриера се съставя констативен протокол в два екземпляра - по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката.

Молим най-учтиво нашите клиенти, в случай на забавяне на доставка при вече потвърдена като изпратена поръчка, да ни информират своевременно, за да можем да направим проверка с обслужващ куриер и да съдетсваме за отстраняване на евентуален проблем.

Международни доставки:

Международни доставки също са възможни при следните условия:
- доставката се извършва чрез услугата на Спиди за международни доставки - DPD Economy;
- клиентът заплаща предварително общата стойност на часовника + транспортните разходи по банков път.

Затвори