Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

За нас

ОПИТ

Timer.bg е оторизиран за продажба и дистрибуция на всички марки в сайта от официалните им представители и вносители в България. Ние имаме над 9 годишен опит в онлайн търговия и за този период сме обслужили повече от 20 000 поръчки, като смеем да твърдим, че разполагаме с 99% доволни клиенти. За това сочат и положителните ревюта и обратна връзка, които може да откриете на страниците ни във Facebook, в Google, както и на самия сайт.

Да започнем с основните факти – тези, които най-много те интересуват.

Timer.bg е онлайн магазин за продажба на часовници, собственост на "Уебмейт" ООД, работещ с изцяло оригинални продукти и сътрудничещ си с официалните вносители за страната. От 2014г. Timer.bg е официален представител на бранда WeWood за България - иновативни часовници със социален привкус. За автентичността на всеки един продукт в сайта гарантираме както с името си, така и с набора от документи, които пристигат при теб заедно с часовника – попълнена гаранционна карта, инструкции за употреба, касова бележка и оригинална луксозна опаковка. Всички часовници са с гаранция от минимум 2 години, а като допълнителни услуги предлагаме изплащане на кредит, лазерно гравиране, индивидуални подаръчни ваучери и други. Всеки закупен от нас часовник може да огледаш и решиш дали да закупиш като се възпозлваш от безплатна доставка с опцията “Преглед и тест”, а също така – да върнеш или замениш в 14 дневен срок, ако си размислил за покупката си, стига стокатата да бъде във вида, в който си я получил.

В сайта ще откриеш повече от 100 световно известни часовникарски марки и над 15 000 модела дамски, мъжки и детски часовници на цени от 33 до 16 000 лв. Ако тази бройка ти се струва стряскаща – в страницата ще намериш множество филтри, чрез които да стесниш търсенето, както и статии и ръководства, които да те ориентират. Ако и това не помогне - нашите любезни и изключително компетентни консултанти винаги са готови да помогнат със съвет при избора, да отговорят на въпроси и да съдействат при възникнали ситуации. Можеш да ни намериш чрез формата за контакти в сайта, на посочените телефони, на чата в долния десен ъгъл в сайта, на месинджър в страницата ни във фейсбук или да ни пишеш на email office@timer.bg.

УСЛУГИ

Ние предлагаме редица допълнителни услуги, с единствета цел да сме във Ваша полза и да улесним Вашето пазаруване.

В Timer.bg можете да плащате по няколко различни начина. Освен най-разпространения начин на плащане – чрез наложен платеж, може да кандидатствате за покупка на часовник чрез стоков кредит, съвместно с нашите партньори от TBI Bank и БНП Париба Лични финанси като краткосрочните кредити за 3 и 6 месеца са без оскъпяване, или да заплатите директно с кредитна или дебитна карта през системата на Борика.

Всички часовници пристигат при вас с безплатна доставка, с опция “Преглед и тест”, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате продукта, след което да прецените дали да го закупите. Повече информация за доставката.

В допълнение към това имате законово право на 14-дневен срок, в който може да върнете или замените всеки закупен часовник, ако не е носен или гравиран и при наличие на всички документи, които сте получили при закупуването му. Това е законов срок, който Ви съветваме да прилагате, не само в нашия уебсайт, а навсякъде където пазарувате онлайн.

Услугата ни “Лазерно гравиране” е чудесен начин да персонализирате часовник за подарък. Повече информация за нея може да прочетете тук, а тук може да разгледате галерията ни с различни модели, които сме гравирали за нашите клиенти.

СИГУРНОСТ

За нас е от жизненоважно значение нашите клиенти да са защитени и напълно информирани, когато пазаруват онлайн.

Timer.bg е сертифициран администратор на лични данни – това означава, че всички данни, които предоставяте при поръчка и плащане са защитени от закона. В допълнение към това, ние използваме SSL сертификат за защита и криптиране на Вашата лична информация, за да не бъде уязвима от трети лица.

*Можете да разпознаете такива сайтове по зеленото катинарче с надпис "Secure" или "Има Защита" и изписването на “https” (вместо ”http”) преди името на сайта в адрес бара на Вашия браузър.

За да работим със системата на Борика и да предлагаме директни картови плащания чрез виртуален ПОС терминал, сайтът е преминал редица проверки и тестове, които гарантират качеството и произхода на стоките ни, както и високото ниво на сигурност на Вашите лични данни.

ЦЕЛИ

Нашата цел е да създадем най-големия български онлайн каталог на маркови часовници и да ги направим лесно достъпни за българския потребител. Разбирайки нуждите и потребностите на нашите клиенти ние винаги ще се стремим да подобряваме качеството на услугите и нивото ни на обслужване. Знаем, че не сме съвършени, но се стараем да бъдем и Вашето мнение е от огромно значение за да постигнем тази цел.

АДРЕС

Към момента на посочения адрес - София, ул. "Университетски парк" 1, се намира нашият административен офис за обслужване на клиенти и поръчки. Моля, имайте предвид, че това НЕ Е физически магазин и в него няма изложени модели.

Ако желаете да разгледате на място часовник, който сте си харесали, е необходимо да се свържете с нас предварително, за да го доставим в офиса. Офисът е отворен всеки делничен ден от 10.00ч. до 18.00ч.

Онлайн поръчки могат да се правят 24/7 и се обработват в текущия или следващ работен ден в зависимост от часа на поръчката.

А сега ще обърнем внимание и на не толкова основната, но пък доста по-персонална и, може би, любопитна информация.

Timer.bg съществува благодарение на малък, задружен и квалифициран колектив, чиято основа цел не се свежда само до монотонното взимане на заплата. Ние вярваме, че за да бъде доволен клиентът, той трябва да има вяра в търговеца от когото пазарува, да бъде максималко добре информиран и да усети персоналното отношение при комуникацията. За това хората, които стоят зад това, което виждаш като Timer.bg, са подбрани не само по качествата им на хартия, а и по страстта, която влагат в работата си, желанието си за развитие, мисленето им извън стереотипите и въобще – заради всички малки неща, с които допринасят за израстването на екипа и магазина по скоро извън, а не спрямо стандартното. Решихме да ти представим този екип точно с тази цел – за да бъдеш сигурен от кого, къде и какво пазаруваш. И как това става възможно.

Главен виновник

За да се развива една компания в правилната насока, тя на първо, основно и най-важно място, има нужда от ръководител, който е наясно с какво се занимава и как желае да се случват нещата – и по отношение на търговията, и по отношение на своя екип. Няма ли тези качества, всичко друго е обречено на неуспех. В Timer.bg този човек се занимава както с подбора на хората си, така и с развитието на сайта, създаването на стратегии за израстване и цялостната бизнес визия. Още едно нещо прави един ръководител добър и това е способността и желанието да се справя и с ежедневни задачи, да подпомага цялостната дейност на различните служители, да се намеси тогава, когато силите не стигат. Това май започна да звучи като обява в джобса – за това ще го кажем по-точно и нормално. Шефът знае кой работи за него, кои са силните му страни, как да си избира персонала и кога, с какво, на кого да помогне, като същевременно дирижира целия оркестър, обмисля как да станем по-яки и създава рекламни кампании. Туй то.

И все пак, една птичка пролет не прави, за това и управителят има нужда от помощ. Ето ги и останалите членове на екипа, без ред по важност. Може да ти направи впечатление, че нито една позиция не се изчерпва с едно-единствено задължение – такива сме ние, малко, но всестранно надарени. Не, не се лъжи, че разбирайки от всичко не разбираме от нищо, просто така сме изградили симбиозата помежду си, че всеки е добър в нещо, но същевременно имаме и достатъчно познания да помогнем на колега в нужда. Защото в един малък екип това е изключително важно.

Завеждащ красотата

Нашата мила колежка, която съзадава както цялостната визия на страница – от логото, през цветовата схема, до подребата на различните елементи, така и се грижи за техническата част на нещата, която, признаваме си, ни е тъмна Индия. Тя си го знае, тя си го оправя, и ние сме й много благодарни. Защо е важна тя? За да измисли как ще ти бъде най-лесно и удобно да намериш това, което търсиш, без да се изнервяш, като същевременно всичко това изглежда красиво и ненатрапчиво, но все пак грабващо погледа и не на последно място – буквално за да се зарежда сайтът пред теб. Защото знаем, че ако трябва да изчакаш повече от 10 секунди да ти се зареди страницата и вината за това е наша, а не на интернета ти, например, шансът да те изгубим още на “Здрасти” е огромен.

Приказки по телефона

Основните виновнички за това поръчката ти бъде приета и изпълнена, да се уточнят всички подробности, да ти помогнат за отпускането на кредит, да отговорят на въпроса “Това защо не цъка”, да се погрижат клиентските часовници да стигнат където трябва и когато трябва, и то в цялата си бляскава визия – това е колежките с главно К (всъщност М и С, но да не издребняваме). С любезен и приятен глас (не случайно са на тази позиция) ще те водят по търговските пътеки, ще ти помагат и дори ще ти правят компания, ако това е, от което имаш нужда. А после чевръсто и грижливо ще опаковат пратката, така че да пристигне при теб възможно най-бързо. И това винаги под звуците на класически хитове. Не са ли чудесни?

Бързи и яростни

Ако ти е важно да си купиш часовника за “вчера”, да го гравираме за рождения ден на жената, който е след 10 минути, да ти се смени батерията, защото на сутринта заминаваш – това е човекът, който можеш да подкупиш. А в останалите случаи – работим от днес за утре. Нашият смел началник логистика, който понякога, но рядко, може да чуеш и по телефона, е отговорен за безаварийното транспортиране на всички поръчки до офиса, грижливото им опаковане (в комбинация с колегата с главно П) и също така навременното им изпращане. В общи линии без него работата ни, колкото и да е на ниво, е напълно безсмислена.

Многознайките

Те са 2! Те са млади! Те са красиви! И това изобщо не е важно!

Важно е, обаче, че са умни, с усет към нещата, любознателни, с перфектен юнит контрол и с неизчерпаеми свежи идеи. Те са момичетата, от които зависи какво изобщо може да намериш в страницата. Те подбират и обработват снимките на продуктите, проучват цялостана информация, която в последтвие да сложат в сайта, за да можеш да бъдеш максимално информиран, проверяват и ъпдейтват наличности, за да не останеш разочарован, ако това, което си си харесал, е изчерпано, пишат супер яки статии, за да бъдеш ОЩЕ-ПО-МАКСИМАЛНО осведомен и още, и още. Те се грижат снимките в социалните мрежи да са свежи, красиви, информативни и същевременно да не дразнят с излишни обяснения или прекалена честота. Те са тези, които ще ти обяснят подробно каква е разликата между хронометър и chronometer, какво е турбийон, какъв часовник носи Уил Смит в “Мъже в черно”, през колко теста минава всеки G-Shock преди да се пусне на пазара.... Можеш да се досетиш и, че те са тези, които ще те запознаят с екипа и работата на Timer.bg като нещо лично, а не като суха статистика.

В сянка

Една от основните ни идеи и цели е не само да бъдеш доволен и добре обслужен, а и това да се случи възможно най-бързо. Поръчките приети до ранния следобед изпращаме още същия ден, а на следващия могат да бъдат получени. Разбира се, случват се непредвидени ситуации, но тогава винаги предупреждаваме, така че независимо какъв е крайният резултат, ти ще бъдеш запознат със ситуацията възможно най-бързо. За да можем да изпълним всичко това, понякога имаме нужда от помощ. За такива случаи викаме доверени хора, които са надлежно обучени, с единствената цел всички поръчки да бъдат обработени навреме и никой да не трябва да чака. Защото изключително държим на името си и това, което обещаваме, да бъде спазено. Така че да чуем едно “УРА” за симпатягите в сянка!

Timer.bg е компания с големи амбиции и страхотни хора, които се борят ежедневно за развитието й. За нас това, че сме малък екип, винаги е било плюс, а не минус. И вглеждайки се в пазара, смеем да твърдим, че успешно се позиционираме на челни позиции с отдадеността си, желанието си за работа и различните си идеи. Държим на името си и работим здраво, за да докажем, че с много хъс и вложени сили можеш да постигнеш нещо уникално и различно и, че е по-важно да се отличаваш, вместо да подражаваш.

Благодарим ти, че отдели време да се запознаеш “лично с нас”! За нас беше удоволствие!

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.