За нас

Timer.bg e специализиран онлайн магазин за продажба на часовници, собственост на "Уебмейт" ООД, в който ще намерите голямо разнообразие от маркови часовници за всяка възраст и пол. Ние гарантираме за качеството и произхода на всеки един предлаган в сайта модел. Всеки поръчан от вас часовник пристига с нужната документация - гаранционна карта с период на валидност от 2 или 3 години, инструкции за употреба, касова бележка и луксозна (оригинална) опаковка.

От 2014г. Timer.bg е официален представител на бранда WeWood за България - иновативни часовници със социален привкус, а от 2015г. е официален вносител на детски часовници Disney.

ОПИТ

6 годиниTimer.bg е оторизиран за продажба и дистрибуция на всички марки в сайта от официалните им представители и вносители в България. Ние имаме над 6 годишен опит в онлайн търговия и за този период сме обслужили повече от 10 000 поръчки, като смеем да твърдим, че разполагаме с 99% доволни клиенти. За това сочат и положителните ревюта и обратна връзка, които може да откриете на страниците ни във Facebook, както и на самия сайт.

Вижте Timer.bg в цифри. Инфографика на последните 6 години.

УСЛУГИ

Ние предлагаме редица допълнителни услуги, с единствета цел да сме във Ваша полза и да улесним Вашето пазаруване.

КредитВ Timer.bg можете да плащате по няколко различни начина. Освен най-разпространения начин на плащане – чрез наложен платеж, може да кандидатствате за покупка на часовник на лизинг чрез нашите партньори от TBI Bank, като краткосрочните кредити за 3 и 4 месеца са без оскъпяване, или да заплатите директно с кредитна или дебитна карта през системата на Борика.

ДоставкаВсички часовници пристигат при вас с безплатна доставка, с опция “Преглед и тест”, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате продукта, след което да прецените дали да го закупите. Повече информация за доставката.

ЗамянаВ допълнение към това имате законово право на 14-дневен срок, в който може да върнете или замените всеки закупен часовник, ако не е носен или гравиран и при наличие на всички документи, които сте получили при закупуването му. Това е законов срок, който Ви съветваме да прилагате, не само в нашия уебсайт, а навсякъде където пазарувате онлайн.

ГравиранеУслугата ни “Лазерно гравиране” е чудесен начин да персонализирате часовник за подарък. Повече информация за нея може да прочетете тук, а тук може да разгледате галерията ни с различни модели, които сме гравирали за нашите клиенти.

СИГУРНОСТ

За нас е от жизненоважно значение нашите клиенти да са защитени и напълно информирани, когато пазаруват онлайн.

Timer.bg е сертифициран администратор на лични данни – това означава, че всички данни, които предоставяте при поръчка и плащане са защитени от закона. В допълнение към това, ние използваме SSL сертификат за защита и криптиране на Вашата лична информация, за да не бъде уязвима от трети лица.

*Можете да разпознаете такива сайтове по зеленото катинарче с надпис "Secure" или "Има Защита" и изписването на “https” (вместо ”http”) преди името на сайта в адрес бара на Вашия браузър.

За да работим със системата на Борика и да предлагаме директни картови плащания чрез виртуален ПОС терминал, сайтът е преминал редица проверки и тестове, които гарантират качеството и произхода на стоките ни, както и високото ниво на сигурност на Вашите лични данни.

ЦЕЛИ

Нашата цел е да създадем най-големия български онлайн каталог на маркови часовници и да ги направим лесно достъпни за българския потребител. Разбирайки нуждите и потребностите на нашите клиенти ние винаги ще се стремим да подобряваме качеството на услугите и нивото ни на обслужване. Знаем, че не сме съвършени, но се стараем да бъдем и Вашето мнение е от огромно значение за да постигнем тази цел.

АДРЕС

Към момента на посочения адрес - София, ул. "Университетски парк" 1, се намира нашият административен офис за обслужване на клиенти и поръчки. Моля, имайте предвид, че това НЕ Е физически магазин и в него няма изложени модели.

Ако желаете да разгледате на място часовник, който сте си харесали, е необходимо да се свържете с нас предварително, за да го доставим в офиса. Офисът е отворен всеки делничен ден от 10.00ч. до 19.00ч.

Онлайн поръчки могат да се правят 24/7 и се обработват в текущия или следващ работен ден в зависимост от часа на поръчката.