Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

88 Rue Du Rhone

Подредба:
Покажи:
24
Добави в желани Сравни

713.00 лв.

Добави в желани Сравни

1939.00 лв.

Добави в желани Сравни

832.00 лв.

Добави в желани Сравни

998.00 лв.

Добави в желани Сравни

915.00 лв.

Добави в желани Сравни

1454.00 лв.

88 Rue Du Rhone са луксозна швейцарска марка часовници. Те се отличават с емблематичния си подпис с числото 8, използвано под най-различни форми. Часовниците са елегантни, съчетават иновации и традиции и то на достъпни цени. Използваните материали са от най-висок клас и часовниците са подлагат на множество тестове за контрол на качеството.

Този тип стъкла са най-често използвани при луксозните часовници. Тяхното най-голямо предимство е, че този материал предпазва от драскотини.

Парите не могат да ни купят време, но с тях можете да си купите хубав часовник. Качеството на часовниците произведени в Швейцария е признато в цял свят. Те са прекрасен подарък за любим човек, който ще издържи изпитанията на времето.

Поддръжката на луксозен часовник може да бъде скъпа. Купувайки часовника от официални представители и вносители, вие получавате гаранция от производителя и можете да бъдете сигурни, че условията ще бъдат спазени. Ако се нуждаете от съдействие във връзка с гаранционна поддръжка, свържете се с нашия екип.

Препоръчваме ви да обслужвате професионално вашия часовник на всеки три до пет години. Важно е обслужването да се случва в оторизирани сервизи, за да се гарантира, че няма да има проблеми с водоустойчивостта или други замърсявания.

Почистването е различно според материала, от който е изработена каишката. Ако носите часовника в солена вода, трябва да го почиствате с чешмяна, за да избегнете корозия на метални части. Ако каишката е кожена, избягвайте да я мокрите. Не се препоръчва почистване с гореща вода и излагане на резки температурни промени.
88 Rue Du Rhone
Затвори