Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

Samsung

Подредба:
Покажи:
24

Да, ако вашият Samsung Galaxy Watch е свързан към клетъчна мрежа или Wi-Fi, вашият часовник може да направи всичко, което обикновено прави, дори ако вашият смартфон на Samsung не е наблизо.

Вашият сдвоен смартфон на Samsung трябва да бъде включен и свързан към Wi-Fi, за да изпращате или получавате текстови съобщения и имейл.

Samsung Galaxy Watch работи с устройства на Samsung (Samsung Galaxy S6 или по-нови) или други устройства, които работят на Android 5 OS или по-нова версия.

Да, както вашият телефон Samsung, така и Samsung Galaxy Watch или Watch Active2 трябва да бъдат актуализирани до най-новия софтуер.

За да актуализирате софтуера на телефона си на Samsung: на вашия телефон, отидете на Настройки > Актуализация на софтуера > Изтеглете актуализации ръчно.

За да актуализирате софтуера на Samsung Galaxy Watch или Watch Active2 отворете приложението Galaxy Wearable на телефона си и след това изберете Настройки > Всичко за часовника > Актуализиране на софтуера за гледане.

Можете да провеждате разговори, ако телефонът ви Samsung е изключен или е без батерия.

Вашият телефон Samsung обаче трябва да е включен за изпращане и получаване на текстови съобщения и имейл.

Вашият смарт часовник трябва да бъдее включен и Bluetooth да бъде активиран на смартфона ви.

Стартирайте Wear OS от Google App и ще видите инструкциите на екрана за сдвояване. Ако не успее да се свърже, проверете свързването отново и повторете процеса на сдвояване.

Един от най-големите проблеми със смарт часовниците е честото зареждане. Според производителя, тези часовници могат да бъдат използвани няколко дни без зареждане.

Това обаче винаги зависи от интензитета на употреба.

Samsung
Затвори