Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

Часовници на кредит с 0% лихва - купи на изплащане в Timer.bg

Представяме Ви услугата покупка на часовник на кредит с 0% оскъпяване при 3, 4 и 6 равни месечни вноски!

В Timer.bg можете да си купите часовник на изплащане. Това е възможно благодарение на съвместната ни услуга с Ти Би Ай Банк, Уникредит Булбанк и БНП Париба, която е резултат на многобройните запитвания на наши клиенти и потребители. Надяваме се, че тази услуга значително ще улесни избора и решението Ви за покупка, като същевременно ще предложи възможност да се сдобиете с по-скъп и по-висок клас часовник, без да се отрази чувствително на бюджета Ви.

На кредитиране подлежат часовници, чиято стойност е над 150 лв. Ако стойността е между 100 лв. и 150 лв. е възможна покупка на изплащане само с Ти Би Ай Банк. Ако закупите часовник на кредит с 3, 4 или 6 месечни вноски ще се възползвате от 0% оскъпяване.

Промоционални оферти за часовници на изплащане
Период на изплащане: 3 месеца (Ти Би Ай Банк, Уникредит, БНП Париба) 0% ЛИХВА 0% ГПР
Период на изплащане: 4 месеца (Ти Би Ай Банк, Уникредит, БНП Париба) 0% ЛИХВА 0% ГПР
Период на изплащане: 6 месеца (Ти Би Ай Банк и БНП Париба) 0% ЛИХВА 0% ГПР
Примери
  • Пример 1: Ако часовникът, който сте си избрали, струва 600.00 лв. и желаете да го закупите за 3 месечни вноски (3 месеца по 1 вноска) - в края на периода оскъпяването ще бъде 0.00 лв, а месечната вноска ще е 600 / 3 = 200.00 лв.
  • Пример 2: Ако часовникът, който сте си избрали, струва 600.00 лв. и желаете да го закупите за 4 месечни вноски (4 месеца по 1 вноска) - в края на периода оскъпяването ще бъде 0.00 лв, а месечната вноска ще е 600 / 4 = 150.00 лв.
  • Пример 3: Ако часовникът, който сте си избрали, струва 600.00 лв. и желаете да го закупите за 6 месечни вноски - в края на периода оскъпяването ще бъде 0.00 лв, а месечната вноска ще е 600 / 6 = 100.00 лв.
  • По-големи периоди на изплащане са също възможни - 9, 12 и 24 месеца. Оскъпяването, месечната вноска и ГПР % може да откриете в кредитния калкулатор в страницата на съответния часовник. Необходимо е да натиснете синия бутон "Купи на кредит".

Какви са предварителните критерии за одобрение?

- Кандидатите трябва да имат постоянна работа и доход над минимално облагаемия такъв за страната;
- Размерът на месечната вноска трябва да е съобразен с месечните доходи на клиента;
- Да имате добра кредитна история и да нямат просрочени задължения към други финансови институции.

Как става поръчката на часовник на изплащане?

Процедурата е следната и обхваща няколко стъпки:

1) След като сте избрали желания то Вас часовник, натискате бутона "Купи на кредит", който се намира под цената на модела.

2) В средата на Вашия екран ще се появи специално разработен калкулатор, където лесно може да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да избере най-удобния за Вас вариант на погасяване. Имате възможност да изберете между Ти Би Ай Банк, Уникредит Булбанк и БНП Париба като предпочитан финансов посредник.

3) След като бъде избран желания план на изплащане и съотвения кредитор, натискате бутона "Добави в количката", който се намира точно под него. По този начин, избраният от Вас часовник се добавя в кошницата/количката (намира се в горния десен ъгъл на екрана на вашето устройство) и трябва да отидете в страницата за разплащане, където да въведете Вашите данни за доставка на часовника, както и нужната информация за обработка на кредита.

4) Следва попълване на Вашата информация: валиден имейл (email), имена, телефон, адрес за доставка. За начин на плащане избирате: На кредит (чрез TBI Банк / Уникредит / БНП Париба).

5) Ще Ви се отвори допълнително меню, в лявата му част ще може отново да прегледате избраните от Вас схеми на изплащане, а в дясната част ще трябва да въведете нужната информация за обработка на искането за финансиране. Вие трябва да дадете своето съгласие за обработка на лични данни като за целта е задължително да се запознаете с документа "Искане-декларация за потребителски кредит".

6) Натискате бутона "Завърши поръчката".

Очаквайте в следващите няколко минути до 1 час (когато заявката е в работно време), служител на банката-посредник (TBI Банк, Уникредит или БНП Париба) да се свърже с Вас по телефон, за да Ви зададе няколко въпроса от финансов характер. С цел по-бързото обслужване на Вашето искане за кредит, Ви молим да имате готовност да приемате телефонно обаждане от служителите на банката. Исканията на клиенти, с които те не успеят да се свържат, не се разглеждат.

До няколко минути след това, ние получаваме становище от нашите партньори относно Вашето искане за лизинг и се свързваме с Вас да Ви осведомим за статуса му, и в случай на одобрение да Ви обясним подробно как се процедира след това.

Затвори