Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

Часовници на кредит с 0% лихва - купи на изплащане в Timer.bg

Представяме Ви услугата покупка на часовник на кредит с 0% оскъпяване при 3 (три) равни месечни вноски!

В Timer.bg можете да си купите часовник на изплащане. Това е възможно благодарение на съвместната ни услуга с БНП Париба Лични Финанси, която е резултат на многобройните запитвания на наши клиенти и потребители. Надяваме се, че тази услуга значително ще улесни избора и решението Ви за покупка, като същевременно ще предложи възможност да се сдобиете с по-скъп и по-висок клас часовник, без да се отрази чувствително на бюджета Ви.

На кредитиране подлежат часовници, чиято стойност е над 150 лв. Ако закупите часовник на кредит с 3 месечни вноски ще се възползвате от 0% оскъпяване.

Промоционални оферти за часовници на изплащане
Период на изплащане: 3 месеца 0% ОСКЪПЯВАНЕ 0% ГПР 0% ГЛП
Период на изплащане: 6 или 9 месеца 1.2% ОСКЪПЯВАНЕ / МЕСЕЦ 27.17 - 28.35% ГПР 24.28 - 25.22% ГЛП
Период на изплащане: 12, 18 или 24 месеца 1% ОСКЪПЯВАНЕ / МЕСЕЦ 23.70 - 23.92% ГПР 21.46 - 21.64% ГЛП
Примери
  • Пример 1: Ако часовникът, който сте си избрали, струва 600.00 лв. и желаете да го закупите за 3 месечни вноски (3 месеца по 1 вноска) - в края на периода оскъпяването ще бъде 0.00 лв, а месечната вноска ще е 600 / 3 = 200.00 лв. Общата стойност на плащанията ще е 600.00 лв.;
  • Пример 2: Ако часовникът, който сте си избрали, струва 600.00 лв. и желаете да го закупите за 6 месечни вноски (6 месеца по 1 вноска) - в края на периода оскъпяването ще бъде 43.20 лв, а месечната вноска ще е 107.20 лв. Общата стойност на плащанията ще е 643.20 лв.;
  • Пример 3: Ако часовникът, който сте си избрали, струва 600.00 лв. и желаете да го закупите за 12 месечни вноски - в края на периода оскъпяването ще бъде 72.00 лв, а месечната вноска ще е 56.00 лв. Общата стойност на плащанията ще е 672.00 лв.;
  • Към всяко искане за покупка на часовник изплащане може да добавите желан от Вас размер на първоначална вноска. Тя е по желание и не е задължителна. При наличие на първоначална вноска остатъчната стойност, обект на финансиране, не трябва да бъде по-малка от 150.00 лв.;
  • Максималният срок при покупка на часовник на изплащане е 2 години. Оскъпяването, месечните вноски за различните периоди и ГПР % може да откриете в кредитния калкулатор в страницата на съответния часовник. Необходимо е да натиснете бутона "Купи на кредит".

Какви са предварителните критерии за одобрение?

- Кандидатите трябва да имат постоянна работа и доход над минимално облагаемия такъв за страната;
- Размерът на месечната вноска трябва да е съобразен с месечните доходи на клиента;
- Да имате добра кредитна история и да нямат просрочени задължения към други финансови институции.

Как става поръчката на часовник на изплащане?

Процедурата е следната и обхваща няколко стъпки:

1) След като сте избрали желания то Вас часовник, натискате бутона "Купи на кредит", който се намира под цената на модела.

2) В средата на Вашия екран ще се появи специално разработен калкулатор, където лесно може да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане и да избере най-удобния за Вас вариант на погасяване.

3) След като бъде избран желания план на изплащане, натискате бутона "Добави в количката", който се намира точно под него. По този начин, избраният от Вас часовник се добавя в кошницата/количката (намира се в горния десен ъгъл на екрана на сайта) и трябва да отидете в страницата за разплащане, където да въведете Вашите данни за доставка на часовника, както и нужната информация за обработка на кредита.

4) Следва попълване на Вашата информация: валиден имейл (email), имена, телефон, адрес за доставка. За начин на плащане избирате: На кредит (БНП Париба Лични Финанси).

5) Ще Ви се отвори допълнително меню, където отново да прегледате избраните от Вас схеми на изплащане и две нови полета "ЕГН" и "Адрес по лична карта", които трябва да попълните. Вие трябва да дадете своето съгласие за обработка на лични данни като за целта е задължително да се запознаете с документа "Искане-декларация за потребителски кредит".

6) Натискате бутона "Завърши поръчката".

Очаквайте в следващите няколко минути до 1 час (когато заявката е в работно време), служител на банката-посредник (БНП Париба) да се свърже с Вас по телефон, за да Ви зададе няколко въпроса от финансов характер. С цел по-бързото обслужване на Вашето искане за кредит, Ви молим да имате готовност да приемате телефонно обаждане от служителите на банката. Исканията на клиенти, с които те не успеят да се свържат, не се разглеждат.

До няколко минути след това, ние получаваме становище от нашите партньори относно Вашето искане за лизинг и се свързваме с Вас да Ви осведомим за статуса му, и в случай на одобрение да Ви обясним подробно как се процедира след това.

Затвори