Лазерно гравиране на часовници от Timer.bg!

Лазерно гравиране на часовници от Timer.bg!

Автор Timer.bg 28/07/2014 5 Коментар(и) Услуги,

Лазерното гравиране е чудесен начин да персонализирате часовник за подарък! Разгледайте албума със снимки на гравирани часовници за наши клиенти тук: Гравирани часовници от Timer.bg

Цени за лазерно гравиране
Часовници до 199 лева 24 лева
Часовници между 200 и 299 лева (-50%) 24 лева 12 лева
Часовници над 300 лева Безплатно лазерно гравиране
Часовници закупени от друг сайт/магазин 30 лева
Условия
  • Обявените цени са с ДДС.
  • Време за изпълнение: 1-3 работни дни.
  • Цената е валидна за 1 позиция на гравюрата без ограничение в броя на символите (доколкото позволява самото място).
  • При желание за гравиране на лого или графично изображение е необходимо задължително да ни изпратите съответното изображение във векторен формат.
  • Важно: Ако към момента на покупката часовникът е с промоционална цена условията за безплатно гравиране НЕ важат.
  • За клиенти, закупили часовник от друг сайт/магазин и желаят да го гравират при нас, срокът за изпълнение на поръчката е до 5 работни дни.

Лазерното гравиране е високо технологичен начин за възпроизвеждане на изображение или текст, чрез пряко въздействие на фокусиран лазерен лъч върху различни материали като метал, дърво, кожа, стъкло и други.

Позиции за гравиране при часовниците:Пример за лазерно гравиране

1) Най-често срещаната позиция за гравиране е задния капак.
2) Друга предпочитана позиция е вътрешната или външната страна на закопчалката на часовника или на неговата верижка.
3) Гравиране върху страничната част на корпуса, но тази позиция е лимитирана откъм брой на символите - до 6-8 символа, тъй като гравирането се осъществява върху неравна повърхност.

 

Пример за гравиране на часовник - заден капакКак да си поръчате гравиране на часовник и какви стъпки са нужни?

1) Когато добавите желания от Вас модел в кошницата и пристъпите към страницата с поръчка, Вие ще имате възможност да напишете допълнителни пояснения към поръчката в текстовото поле "Коментар".

2) След като заявите желанието си за гравиране в това поле, ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите, които обикновено включват:
- избор на позиция;
- избор на текст;
- избор на шрифт.

 

Лазерно гравиране на часовнициМоля, имайте предвид, че не всички часовници са подходящи за гравиране - в някои случаи материалът, от който е изработен, не позволява лазерно гравиране, а в други случаи не се намира подходяща позиция. Също така не можем да поемем ангажимент и за цвета на гравировката. 

Ако желаете може да ни посочите предварително кой от посочените шрифотове да използваме на кирилица или латиница като ни посочите съответната цифра или име на шрифта.

 

Разгледайте албума със снимки на гравирани часовници за наши клиенти тук: "Гравирани часовници от Timer.bg"

Подходящи шрифтове, които се четат при много малък размер са:

Подходящи шрифтове за гравиране на кирилица и латиница
Подходящи шрифтове за гравиране на кирилица и латиница
Подходящи шрифтове за гравиране на кирилица и латиница
 

Ние от Timer.bg ще направим всичко възможно крайният резултат да е повече от впечатляващ. Можете да се свържете с нас за консултация, ако се колебаете при избора на часовник, подходящ за гравиране.

Съгласно чл.55 (ал.2, т.3) от "Закона за защита на потребителите" стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

5 Коментар(и)

Веска Дженева:
04/05/2016, 12:10:20 PM
Отговор

Здравейте искам да гревирам мой часовник... Емблема на мерцедес бенз и надпис обичам те много... Възможно ли е и колко ще ми струва и кога мога да изпратя часовника. Адрес. Благодаря предварително.

Рая йоцева:
09/12/2016, 05:08:04 PM
Отговор

Здравейте искам да гравирам часовник при вас

Павел Славов:
08/08/2017, 02:46:23 PM
Отговор

Привет, Бих искал да направя гравиране на часовник за юбилей, който е в четвъртък. Ако днес ви донеса часовника, ще е възможно ли за утре или четвъртък да е готов? Поздрави,

Венелина Вълчева:
30/08/2017, 09:23:18 AM
Отговор

Здравейте, Искам да попитам дали на часовника в посочения по долу линк мога да гравирам малък надпис - подходящ ли е за лазерно гравиране? Каква ще бъде цената с гравиране ако го поръчам от сайта? https://timer.bg/casio-mtd1066b1a1v

Драгомир Витанов:
02/12/2017, 08:53:15 PM
Отговор

Изключително съм доволен от професионалното и коректно отношение на екипа. Ценно е, когато попаднеш на хора, които са способни да ти дадат адекватна консултация, за да вземеш информирано решение при избора на покупката си! Сърдечно благодаря!

Коментирай