Лазерно гравиране на часовници от Timer.bg!

Лазерно гравиране на часовници от Timer.bg!

Автор Timer.bg 28/07/2014 2 Коментар(и) Услуги,

Всички часовници над 300.00 лв. могат да бъдат гравирани БЕЗПЛАТНО по желание на клиента!

Лазерното гравиране е чудесен начин да персонализирате часовник за подарък!

От днес, ние от Timer.bg официално обявяваме своята нова услуга - лазерно гравиране. Цената на услугата е 20.00 лв. без ДДС (24.00 лв. с ДДС). Цената е валидна за 1 позиция на гравюрата без ограничение в броя на символите (доколкото позволява самото място).

Нашите клиенти могат да се възползват от безплатно лазерно гравиране, ако цената на закупения от нас часовник е над 300 лв.

Клиентите, закупили часовник с крайна цена между 200 и 300 лв., могат да се възползват от 50% отстъпка от цената на гравирането - 10.00 лв. без ДДС (12.00 лв. с ДДС).

Важно: Ако към момента на покупката часовникът е с промоционална цена условията за безплатно гравиране НЕ важат.

За клиенти, закупили часовник от друг сайт/магазин и желаят да го гравират при нас, цената е 24.00 лв. с включено ДДС, а срокът за изпълнение на поръчката е до 5 работни дни. 

Лазерното гравиране е високо технологичен начин за възпроизвеждане на изображение или текст, чрез пряко въздействие на фокусиран лазерен лъч върху различни материали като метал, дърво, кожа, стъкло и други.

Позиции за гравиране при часовниците:Пример за лазерно гравиране

1) Най-често срещата позиция за гравиране е задния капак.
2) Друга предпочитана позиция е вътрешната или външната страна на закопчалката на часовника или на неговата верижка.
3) Гравиране върху страничната част на корпуса, но тази позиция е лимитирана откъм брой на символите - до 6-8 символа, тъй като гравирането се осъществява върху неравна повърхност.

 

Пример за гравиране на часовник - заден капакКак да си поръчате гравиране на часовник и какви стъпки са нужни?

1) Когато добавите желания от Вас модел в кошницата и пристъпите към страницата с поръчка, Вие ще имате възможност да напишете допълнителни пояснения към поръчката в текстовото поле "Коментар".

2) След като заявите желанието си за гравиране в това поле, ние ще се свържем с Вас, за да уточним детайлите, които обикновено включват:
- избор на позиция;
- избор на текст;
- избор на шрифт.

 

Лазерно гравиране на часовнициМоля, имайте предвид, че не всички часовници са подходящи за гравиране - в някои случаи материалът, от който е изработен, не позволява лазерно гравиране, а в други случаи не се намира подходяща позиция. Също така не можем да поемем ангажимент и за цвета на гравировката. 

Ако желаете може да ни посочите предварително кой от посочените шрифотове да използваме на кирилица или латиница като ни посочите съответната цифра/число.

 

Разгледайте албума със снимки на гравирани часовници за наши клиенти тук: "Гравирани часовници от Timer.bg"

Подходящи шрифтове, които се четат при много малък размер са:

Подходящи шрифтове за гравиране на кирилица Подходящи шрифтове за гравиране на латиница

 

Ние от Timer.bg ще направим всичко възможно крайният резултат да е повече от впечатляващ. Можете да се свържете с нас за консултация, ако се колебаете при избора на часовник, подходящ за гравиране. 

Съгласно чл.55 (ал.2, т.3) от "Закона за защита на потребителите" стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

2 Коментар(и)

Веска Дженева:
04/05/2016, 12:10:20 PM
Отговор

Здравейте искам да гревирам мой часовник... Емблема на мерцедес бенз и надпис обичам те много... Възможно ли е и колко ще ми струва и кога мога да изпратя часовника. Адрес. Благодаря предварително.

Рая йоцева:
09/12/2016, 05:08:04 PM
Отговор

Здравейте искам да гравирам часовник при вас

Коментирай