Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Ревю: Casio Pro Trek PRT-B50 с Quad Sensor и Smartphone Link

Ревю: Casio Pro Trek PRT-B50 с Quad Sensor и Smartphone Link

Пристигналите през септември на азиатския пазар, а от този месец и на наша земя, чисто нови модели Casio Pro Trek PRT-B50 са аналогово-дигитални часовници за употреба на открито (и не само, разбира се) включващи Quad Sensor със сензор за налягане (алтиметър и барометър), компас, термометър и акселерометър за следене на крачките. В комбинация с мобилната връзка чрез Bluetooth, часовникът предлага допълнителни функции като данни за трекинг, изгорени калории, индикатор на местоположението, променяема визия на дисплея, автоматично приспособяване на височината, режим световно време и намиране на телефон.

Други допълнителни функции:
- хронометър с отброяване 1/100 от секундата,
- таймер (60 минути),
- 5 дневни аларми,
- звуков сигнал на кръгъл час,
- дисплей с време за изгрев/залез,
- режим за пестене на енергията,
- пълен автоматичен календар,
- 12/24 часов формат,
- изключване и включване на звука на бутоните,
- двойна автоматична LED подсветка с остатъчна светлина (1.5/3 секунди).

Основните функции се припокриват с тези при новите модели G-Shock GG-B100 Mudmaster, но при Pro Trek липсва карбоновата структура, както и екстремната издръжливост на удари и кал. Водоустойчивостта е 10 АТМ, за разлика от 20 АТМ при G-Shock-a. Други визуални разлики са въртящият се безел и по-малък размер (57.7 х 50.8 х 15.8 мм), съответно и по-малко тегло (около 64 гр.). Както и GG-B100, захранването е чрез батерия, а не соларно, но има наличен индикатор за резервна мощност.

Дебютните модели включват черен PRT-B50-1, син PRT-B50-2 и оранжев PRT-B50-4. Всеки от моделите е с полимерна каишка, а единствено черния модел е със стандартен (не негативен) LCD дисплей. Лимитираният PRT-B50FE-3, в цвят каки, включва специална кутия и сменяема текстилна каишка. Стандартните модели са на цена от 423 лева, а лимитирания B50FE се предлага за 558 лева. Може да намерите всички при нас, в timer.bg, както с опция за плащане с карта или чрез наложен платеж, така и на кредит с възможност за 0% лихва към UniCredit, TBI и БНП Париба.

Тагове: Casio, Pro Trek, PRT-B50, мъжки часовник, спортен часовник, Quad Sensor

Свързани продукти

Затвори