Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Ревю: G-Shock GG-B100 Mudmaster с Quad Sensor

Ревю: G-Shock GG-B100 Mudmaster с Quad Sensor

Серията Mudmaster навлиза в нова ера с Carbon Core Guard струткута и Bluetooth.

От G-Shock пускнаха в продажба изцяло новата серия Mudmaster GG-B100 през юли. Моделите са част от скорошната вълна часовници с Carbon Core Guard - имат корпуси подсилени с карбонови нишки и безели от карбон. Както и предишните Mudmaster-и и Mudman-и, моделите GG-B100 имат устойчива на кал структура.

GG-B100 имат Quad Sensor (различен от Quad Sensor-а при GWN-Q1000 Gulfmaster, който включва дълбокомер). Три от сензорите са за отчитане на налягане (алтиметър, барометър), компас и термометър, а четвъртият в този случай е акселерометър, който поддържа крачкомер. GG-B100 имат и мобилна връзка чрез Bluetooth, която позволява на часовника да се свърже с апликацията G-Shock Connected за смартфон за употребата на различни функции като автоматично настройване на времето, запис на мисии, индикатор на местоположението, дисплей на калорийната консумация и намиране на телефон.

Забележително допълнение към този модел часовници, което другите (с изключение на GWG-1000) Mudmaster модели нямат, е предния бутон за осветяване. Както и при новите GA-2000 серии, новата Garbon Core Guard структира позволява в часовникът да се внедрят бутони без предпазители. За разлика от по-обраната визия при GA-2000, GG-B100 запазва знаковото подсилено визуално оформление на предшестващите го Mudmaster модели с полимерни секции поставени над безела.

Друга уникална функция включва Mission Log, който автоматично записва проследяване на данните за височина и GPS данните в специална апликация на телелфона. Ръчно също може да се запишат данни за височина на картата. Функцията Location Indicator показва посоките от компаса и разстояние до предварително зададена точка. Персонализацията също е възможна благодарение на Cutomizable Mode – там могат да се сменят кои функции да излизат при натискане на бутона Mode и в какъв ред да се показват.

Часовник Casio G-Shock Mudmaster GG-B100

Безелът с карбонови нишки е изработен с лист карбон вложен във висококачествен полимер. Най- горния слой полимер е прозрачен и през него могат да се видят карбоновите нишки.

Тези оригинални часовници се захранват от батерия CR2025 с живот от около 2 години.

Други допълнителни функции:
- световно време (38 града + UTC),
- хронометър 1/100 от секундата (за първите 60 минути, 1 секунда след 60-та минута, максимум 59'59''59''' с изминало време, разделяне на времето, времена за 1 и 2 място),
- таймер (максимум 24 часа с отделяне до секунда, отделяне на 1 минута и 1 час за настройки от 1 минута до 24 часа),
- 5 дневни аларми,
- сигнал на всеки час,
- дисплей за изгрев/залез,
- автоматична двойна LED светлина с остатъчно осветяване (1.5/3 секунди).

Размерите на часовника са 55.4 х 34.9 х 19.3 мм, теглото е около 92 гр.

Важно е да споменем и следните характеристики:
– Алтъметърът работи до височина от 10 000 метра
– Паметта може да съхранява до 40 записа за височина, включително час и дата
– Функцията Height Gain сумира всички изкачени метри в една сесия и показва общото изкачване за похода
– Измервателния интервал на барометъра е 260/1100 hPa
– Измервателния интервал на термометъра е -10/60°C
– Стъклото е от минерал-кристал
– Часовникът има индикатор за заряд на батерията, които показва иконка, когат дойде време за смяна на батерията

При нас, в Timer.bg, можете да намерите два от трите представени модела GG-B100 – 1A в черно и 1A3 с масленозелена каишка, на цена от 769 лв. Можете да ги закупите както с плащане в брой или с карта, така и на кредит, с възможност за лихва от 0%. При Вас пристигат в оригинална опаковка, с 2 години гаранция и с опция преглед и тест. Нашите консултанти са на разположение за всякаки въпроси или при нужда от съдействие!

Тагове: Casio, G-Shock, Mudmaster, GG-B100, мъжки часовник, спортен часовник, Quad Sensor

Свързани продукти

Затвори