Купи часовник Fossil и вземи гривна Fossil с 50% отстъпка

Купи часовник Fossil и вземи гривна Fossil с 50% отстъпка

Автор Timer.bg 14/10/2019 Новини,

Харесваме Fossil и сме го казвали неведнъж – заради иновативното им мислене, заради страхотния дизайн, заради персоналното отношение. Даже тук може да видиш някои от причините, заради които сме им фенове. А те с всеки изминал ден ни карат да ги харесваме все повече, и в тази кратка информационна статия ще ти споделим последната им страхотна идея и промоция.

Щом си тук, значи харесваш часовници – това е ясно. А харесваш ли други аксесоари? Съчетаваш ли часовника с аутфита си като цяло? Най-лесната и ефектна комбинация, за която се сещаме, е часовник с гривна – изглежда стилно, изглежда смело и същевременно ненатрапчиво (ако не сложиш 2 часовника и 8 гривни, разбира се, но кои сме ние, че да съдим?).

Ако си пробвал тази страхотна комбинация – честито! Ако не си я пробвал – пак честито! От Fossil обявиха страхотна нова промоция, която нямаме търпение да споделим с теб. При покупка на часовник Fossil получаваш 50% отстъпка за покупка на гривна Fossil. Яко, а? Важи за всички часовници Fossil предлагани от Timer.bg и за всички дамски и мъжки гривни Fossil, които можеш да намериш в Shine.bg. Няма значение на каква стойност са, с каква декорация – ако някога си искал да пробваш едно такива съчетание от часовник допълнен с гривна, или искаш да имаш още такива “комплекти”, които си създал сам – сега ти е паднало! Промоцията е валидна само за един артикул, т.е за 1 закупен часовник получавате право да закупите 1 гривна на намалената цена.

Как се случват нещата? Когато си купиш часовник Fossil от Timer.bg, до 1 час на email ще получиш код за 50% отстъпка, с който да можеш да си купиш гривна от Shine.bg. Кодът ще бъде валиден за срок от 7 дни. Няма значение дали си пазаруваш на кредит, с карта, с наложен платеж – промоцията е валидна за абсолютно всички покупки и е валидна до изчерпване на промоционалните количества. Ако пък искаш нещата да станат едновременно и не ти се чака код, имаш някакви други въпроси или това, което сме написали някак си не е ясно – винаги можеш да се свържеш с нас на телефоните в сайта, на чата, във фейсбук, по email, с пощенски гълъб, димни сигнали ... Което ти е струва най-удобно – ние сме насреща!