Fossil от първо лице

Fossil от първо лице

Автор Timer.bg 11/07/2019 Любопитно,

Често се опитваме да ти представим дадена марка или продукт спрямо нашето виждане, да дадем нашите причини защо дадено нещо ни харесва или защо смятаме, че си заслужава. Днес решихме да промерним малко гледната точка и да покажем Fossil така, както се приемат и представят самите те и да ти го предадем с техните думи.

Нашите ценности

От Fossil вярваме в силата на миговете, които ни оформят като личности.

Кои сме днес се определя от всяко изминало преживяване и всяка мечта за бъдещето.

За това всичко, което създаваме, черпи вдъхновение както от американския винтидж стил, така и от модерния дизайн.

Създаваме аксесоари, които устояват тестовете на времето. И стават знакови.

Нещата, които създаваме

И до днес ние продължаваме да се фокусираме върху това, което ни прави това, което сме: оптимистичния ни поглед върху нещата, отдадеността ни към автентичността, изобретателния ни дух.

Нещата, които създаваме, от традиционните часовници, през чанти и портфейли, до бижута, допълват всеки стил и вървят с всеки лайфстайл – за всички моменти които те правят такъв, какъвто си.

Оптимизъм

Вярваме в силата сами да чертаем пътя си.

Автентичност

Горди сме, че сме верни на себе си и позволяваме на истинската ни същност да ни води.

Изобретателност

Ако желаем нещо намираме начин да го осъществим.

Нашето тенекиено вдъхновение

Замислихме се има ли начин дори чрез опаковките да показваме същността си като марка? Точно това се захванаха да докажат нашите дизайнери още при създаването на първия часовник в тенекиена кутия през 1989 г. Заимствайки идеи от цветните опаковки използвани през 40-те и 50-те години на миналия век, нашите кутийки въплъщават забавния ни, млад и автентичен бранд и креативен подход.

Тридесет години и хиляди визии по-късно, нашите небезизвестни и разпознаваеми тенекиени кутии са толкова голяма част от продукта, колкото самите часовници и бижута. И някак започнаха да живеят свой живот – използват се за вази за сукулентни растения, кутийки за джунджурийки, поставки за козметика и дори като основа за ръчно изработени свещи.

И днес продължаваме да създаваме нови емблематични визии за тези малки кутийки, в които е закодирано самото ДНК на нашия бранд, и които носят нашият дух повече от всичко друго.

Тагове: Fossil