Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Ревю: Смарт часовници PowerWatch

Ревю: Смарт часовници PowerWatch

Не просто поредният часовник

Идеята зад PowerWatch е да се създаде часовник, който да се задвижва от енергията на собственика си. Представяйки технология, която няма нужда от зареждане и същевременно предлага всички екстри на един фитнес тракер, PowerWatch буквално пише историята.

"Да подобрим живота чрез модерна технология,
която не познава граници".

Не зареждай никога повече!

Преимущества на продукта

1. Задвижва се от теб - патентованият термоелектрически генератор MATRIX е единствен по рода си. Той позволява на PowerWatch да се задвижва от топлината на тялото ти. Това увеличава продуктивността и предлага по-голяма гъвкавост, що се отнася до смарт часовници. Това е първият в света смарт часовник с подобно захранване, като той няма нужда от зарежда – НИКОГА! По този начин може да си в постоянно движение без в нито един момент да мислиш кога ще го заредиш. Няма друг часовник, който да предлага такава свобода.

2. Без зареждане - благодарение на термоелектрическия генератор MATRIX и соларното захранване, PowerWatch предоставя възможност за непрекъсната употреба без нуждата от зареждане. Сбогувай се с кабелите – този часовник е готов за употреба навсякъде и по всяко време.

3. GPS през цялото време - интегрирания GPS позволява изключителна точност при локализацията във всяка точка по света. Заради енергията нужна за засичане при тичане, катерене и локация, повечето смарт часовници имат лимитирано време до изчерпване на батерията. Само с PowerWatch можеш да използваш GPS и да следиш маршрута си без ограничения. Никой друг часовник не може да се мери с тези характеристики.

4. Най-добрият калориен брояч - благодарение на термоелектрическия генератор MATRIX PowerWatch може да измерва реалната ти телесна температура във връзка с изгарянето на калории. Това ти дава безпрецедентна точност що се отнася до следенето на храненията и резултатите при тренировки. Всички други смарт часовници правят догадки, докато на SmartWatch не му се налага.

5. Пулсомер - PowerWatch пристига с последната технология при пулсомерите, за да ти даде актуална информация и позволява синхронизация с последните апликации, свързани със здравето, използвани при съвременния активен начин на живот.

6. Истински тракер на съня - няма нужда нощем да сваляш PowerWatch, за да го зареждаш, за разлика от другите смарт часовници. Това дава най-точните резултати за качеството на съня на базата на реално движение, без никакви свързани кабели.

7. Пълноцветен екран - PowerWatch пристига с пълноцветен LCD дисплей, което прави всички данни по-лесно четими само с един поглед. Силно контрастният екран позволява лесно разчитане в затворени помещения и навън, без нужда от затъмняването му с цел пестене на батерията.

8. Поддръжка на апликации - съпорта за iOS и Android е изграден от основи. Това подобрява всички опции за синхронизация и управление на данните за най-пълноценно преживяване с PowerWatch и твоето устройство. Данните са съвместими и с платформи като Apple Healt и Google Fit.

9. Смарт нотификации - PowerWatch поддържа супер бързи смарт нотификации, така че да бъдеш осведомен своевременно, когато други важни мобилни приложения изискват твоето внимание.

10. Следи движението си - не само може да следиш местоположението си, но и дистанция, стъпки, сън, каданс и още. Вградените сензори на PowerWatch следят с точност цялостния ти начин на живот.

11. Отчитане на захранването - интегрирания Power Meter бързо ти показва колко заряд си генерирал. Това позволява лесно, с един поглед, да видиш колко захранване има и колко би могъл да генерираш чрез телесната си топлина и посредством соларното захранване.

12. Водоустойчивост от 200 м - благодарение на солидния си дизайн PowerWatch може да издържи на индустриалния стандарт за водоустойчивост от 200 метра.

Пълен с фунцкии
Без никакво зареждане

+ Термоелектрическа енергия
+ Без нужда от зареждане
+ Пълноцветен LCD дисплей
+ Пулсомер
+ GPS локация и тракинг
+ Тракинг на активността
+ Водоустойчивост от 20 АТМ
+ Соларно захранване
+ Монитор на съня
+ Смарт нотификации
+ Солиден дизайн
+ Брояч на калории

Тагове: смарт часовник, smart watch, powerwatch

Свързани продукти

Затвори