Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Функционалности Garmin Fenix 6

Функционалности Garmin Fenix 6

От Garmin представиха и пуснаха в продажба новата серия Fenix 6 на своите мултиспорт часовници. Тя е съставена от три различни модела - Fenix 6, Fenix 6S и Fenix 6X в различни визуални вариации и с множество функции, надграждащи познатата серия Fenix 5.

Серията има 2 линии - Standart и Pro, като разликата е, че при Pro версията са налични WiFi свързаност, карти и възможност за сваляне на песни в часовника. Има също така и модификации със сапфирено стъкло, което е по-устойчиво на надраскване. Обозначенията S и X се отнасят за размера на часовника, което има пряка връзка и с издръжливостта на батерията.

Всички модели идват с множество допълнителни функции, които се очаква да предлага един съвременен смарт часовник, включително GPS проследяване, голям четим на слънчева светлина дисплей, набор от профили за активности, оптичен пулсомер и други. За по-лесно ориентиране във всички допълнителни екстри сме ти подготвили една прегледна, точна и ясна таблица с основните функции и разяснения за какво служи всяка една.

По-голям дисплей

Дисплеите на Fenix 6 и Fenix 6X са със значително подобрена видимост при размери съответно 1.3” (18% по-голям) и 1.4” (36% по-голям).

 

Соларна леща Power Glass

Моделите Fenix 6X Pro Solar имат соларни зарядни лещи Power Glass – тези лещи използват слънчевата енергия, за да удължат живота на батерията и да осигурят повече време за работа на часовника при усилена употреба.

 

Висока издръжливост

Всички модели Fenix 6 са с изключително здрава конструкция и са тествани по американския военен стандарт 810 за устойчивост на вода, топлина и удари.

 

Вграден пулсомер

Вграденият оптичен пулсомер е с подобрена технология. Той измерва интензивността на Вашите активни занимания, както и промените в сърдечната честота, за да изчисли степента на стрес. Пулсомерът работи и под вода, без необходимост от използването на допълнителни приспособления.

 

Pulse OX Сензор

Този сензор използва светлинни лъчи върху китката Ви, за да изчисли колко добре тялото Ви абсорбира кислород, независимо дали при аклиматизация в изкачване или при наблюдение на съня.

 

Multi-GNSS поддръжка

Възможност за по-добро проследяване в предизвикателна среда посредством множество навигационни спътникови системи (GPS, GLONASS, Galileo).

 

ABC сензори

Този сензор включва алтиметър, барометър, 3-осен електронен компас и жироскоп за по-лесна и удобна навигация.

 

Pacepro

Подпомага правилното поддържане на темпото при бягане посредством прецизни насоки.

 

Управление на батерията

Показва как различни настройки и функции влияят на живота на батерията, за да можете да направите желаните промени и да го удължите.

 

Режим Expedition

Използва ниско захранване на GPS, за да осигури функциониране със седмици.

 

Голф игрища

Достъп до пълноцветни карти CourseView за повече от 41 000 игрища по цял свят

 

Топографски и ски карти

Можете да използвате топографските карти, за да се ориентирате по-лесно, както и да се информирате за имената и оценките на трудност на 2000 световни ски курорта.

 

Показатели

Можете да видите детайлни тренировъчни данни като running dynamics, VO2 max, съвети за възстановяване и др.

 

Trendline интеграция

Функция подпомагаща изчертаването на маршрути, като може да се наслагва и директно върху карта за по-добри насоки.

 

Вградени спортове

Предварително заредени профили за активност при бягане, плуване, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф и много други.

 

Climbpro

Дава възможност за планиране на изкачвания, информация в реално време за текущи и предстоящи изкачвания, включително разстояние, наклон и промяна в надморската височина.

 

Навигиране

Упътвания при следване на маршрути завой-по-завой с предварително предупреждение за следващия завой.

 

Маршрути

При въвеждане на желано за изминаване разстояние Ви дава предложения на маршрути, които ще Ви върнат до началната точка.

 

Trendline

Помага да бъдат открити най-добрите местни пътеки.

 

Безопасност и проследяване

При несигурност от Ваша страна или при настъпване на инцидент, който часовникът засече, той ще изпрати местоположението Ви до спешни контакти.

 

Body Battery монитор

Дава информация за променливостта на сърдечната честота, съня, стреса и други данни, чрез които можете да оптимизирате енергийните запаси на тялото си и да прецените кога да сте активни и кога да почивате.

 

Музикални приложения

Възможност за съхранение на до 2000 песни, както и за използване на музикални приложения като Spotify, Deezer и Amazon Music и слушането им чрез Bluetooth слушалки.

 

Смарт известия

Дава достъп до имейли, съобщения и нотификации директно на дисплея на часовника при сдвояване с телефон.

 

Garmin Pay поддръжка

Безконтактна система за разплащане. Работи с поддържащите я банки.

 

Connect IQ магазин

Възможност за сваляне на персонални визии за дисплея на часовника, добавяне на полета с данни, изтегляне на приложения и уиджети и др.

 

QuickFit Каишки

Лесно сменяне на каишките без необходимостта от употребата на инструменти

Тагове: Garmin, Fenix 6, спортен часовник

Свързани продукти

Затвори