Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Лимитиран модел Casio G-Shock GM-110RH-1A

Лимитиран модел Casio G-Shock GM-110RH-1A

Casio G-Shock GM-110RH-1A е вторият лимитиран модел, създаден в колаборация с баскетболния играч на НБА Руи Хачимура. Хачимура е роден на 8 февруари 1998 г. и влиза в историята като първия роден в Япония играч, влязъл в листите на НБА. Той е част от отбора Вашингтон Уизърдс от 2019 година.

От Casio анонсират модела през септември 2021 година, но той достига на нашите географски ширини едва в началото на 2022 година. Часовникът пристига в специална кутия, окомплектован с две полимерни каишки. Корпусът, катарамата и гайката на черната каишка са от неръждаема стомана, с йонно покритие в меден цвят. На капака на корпуса и на гайката на черната каишка има гравирано персоналното лого на спортната звезда "черен самурай" - комбинация между японския символ за 8 (八) и японски самурайски меч катана.

Дисплеят на часовника е с класическата визия за GM-110, като акценти са зеленият аналогов показател, жълтата и червена стрелки - цветовете на знамето на Република Бенин, която е родната страна на бащата на Хачимура.

Освен черната каишка с интересен патерн, можеш да разнообразиш визията си с допълнителната полимерна каишка с изключително интересен дизайн, който е вдъхновен от традиционен западноафрикански ганайски текстил. Трите цвята на бенинското знаме са пренесени и на текстилните гайки на допълнителната каишка в комплекта.

Ще споменем и част от основните функции на CASIO G-SHOCK GM-110RH-1AER, а именно:

  • LED диодно осветяване
  • 12/24 часов показател
  • Световно време
  • 5 Аларми
  • Таймер
  • Хронометър
  • Автоматичен календар

Часовник CASIO G-SHOCK GM-110RH-1AER можеш да закупиш при нас, в Timer.bg, на цена от 719 лева с включена безплатна доставка, опция преглед и тест, наложен платеж или на изплащане без оскъпяване от TBI Bank или БНП Париба Лични Финанси.

Тагове: Casio, G-Shock, спортен часовник

Свързани продукти

Затвори