Празници, имени дни и работно време 2019

Празници, имени дни и работно време 2019

Автор Timer.bg 17/12/2019 Новини,

Избра ли вече всички подаръци? Ние не сме. Но сме се погрижили да изпратим всички, поръчани от timer.bg, подаръци и ще продължим да се грижим за това до последния възможен момент. Можем да гарантираме, че каквото зависи от нас ще бъде направено, но все пак, за да се застрахораш, че няма да си вземеш подаръка след Стефановден, ето малко насоки до кога ще изпращаме, кога ще работят куриерите и какво да очакваш като доставки по празниците:

Доставка по време на коледните и новогодишни празници

- Всички поръчки в Timer.bg, които са потвърдени на 20ти декември 2019 г. (петък) могат да бъдат доставени до адрес или офис на Еконт на 21ви декември до 14:00 часа.

- Поръчки направени през уикенда (21-22.12.2019 г.) ще бъдат обработени в понеделник – 23ти декември 2019 г. За всички пратки, изпратени на 23.12.2019 г. (при потвърждение по телефона ще имаш информация относно това) ще могат да бъдат взети на 24ти декември 2019 г. до 13:00 ч САМО от офис на Еконт.

- Поръчки, направени между 24ти и 26ти декември 2019 г. (включително) ще бъдат обработени на 27ми декември (петък) 2019 г. до 13:00 ч. и след потвърждение ще бъдат изпратени.

- Поръчки, направени на 27, 28 и 29ти декември 2019 г. ще бъдат обработени на 30ти декември 2019 г. (понеделник) до 13:00 ч. и след потвърждение ще бъдат изпратени. Ще можеш да си вземеш поръчката на 31ви декември 2019 г. до 13:00 ч САМО от офис на Еконт.

Ще се постараем да изпратим всички поръчки, но понякога доставката на даден модел отнема повече от ден – в тези случаи ще трябва да изчакаш до след Коледа. Ще те информираме своевременно, за да може да реагираш и евентуално да смениш модела, за да дойде навреме.

На 27ми и 30ти декември 2019 г. Timer.bg ще приема поръчки и ще работи с клиенти до 13 ч. След това затваряме линиите (чат, телефон, facebook, instagram и каквото друго се сетиш) и превръщаме офиса в работилницата на Дядо Коледа, за да можем да опаковаме и изпратим всички потвърдени поръчки. Не оставяйте нещата за последния момент и поръчайте подаръците един-два дни по-рано, за да има време за доставка навреме предвид завишения обем работа по празниците и метеорологичните условия! Желаем Ви весели празници!

Рождени и имени дни

Първо ще обърнем внимание на рождениците. Можеш да си представиш колко е неприятно да празнуваш по време, когато хората купуват подаръци за всички близки, а ти оставaш забравен в суматохата, защото на фокус е основно Коледа. Или пък всички са се втурнали на пазар за дрехи, на фризьор и какво ли не, защото на дневен ред е Нова година. Така че тук тактично ще напомним – помисли дали нямаш някой близък – роднина или познат, който се е родил в това празнично време от годината и който, може би, от време на време остава леко пренебрегнат. Няма как да ти напомним за точни дати, но ако нямаш списък с рождени дни, винаги може да се обърнеш към Фейсбук за помощ – в идеалният вариант той ще ти подскаже.

Вторите празнуващи са именниците. А те никак не са малко. Почти винаги поръчка, направена до 14 часа, може да бъде изпратена същия ден и получена на следващия (с изключение на по-малките населени места, в които разносът е по график или когато има специфични условия като гравиране). По празниците пратките са в пъти повече и винаги има шанс нещата да се забавят с един или два дни, за това е добре да се планира от (макар и малко) по-рано. Тук ние любезно ще напомним, че до края на годината предстоят следните именни дни:

 1. 22 Декември: Анастасия, Ася, Сийка, Сия
 2. 24 Декември: Евгени, Евгений, Евгения, Бисер, Бисера, Бистра, Благородна, Жени, Женя, Жечка, Първан, Първана
 3. 25 Декември: Емил, Ицо, Ичо, Младен, Радомир, Радомира, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина, Христалина, Христо, Христи, Христин, Христина, Христофор
 4. 26 Декември: Давид, Дацо, Дачо, Жозеф, Йосиф
 5. 27 Декември: Венчо, Венцислав, Венцислава, Запрян, Стамен, Стамена, Стан, Стана, Стане, Станимир, Станимира, Станислав, Станислава, Станчо, Стефан, Стефана, Стефанка, Стефания, Стефи, Стефка, Стефко, Стефчо, Стоил, Стоила, Стоилка, Стоимен, Стоичко, Стою, Стоян, Стояна, Стоянка, Таня, Теки, Теньо, Фани, Цако, Цанка, Цанко, Цано, Цанчо, Цоко, Цона, Цонко, Цоню, Шон, Шона
 6. 01 Януари: Васил, Василен, Василена, Василий, Василия, Василка, Васка, Весела, Веселин, Веселина, Вълко, Вълчо
 7. 02 Януари: Горан, Горица, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Серафим, Силва, Силвия, Силвана, Силвестър
 8. 04 Януари: Тихомир, Тихомира, Тихомирка
 9. 05 Януари: Кръстьо, Кръстана
 10. 06 Януари: Банчо, Бистра, Богдан, Богдана, Богoлюб, Богoлюбa, Богомил, Божан, Божана, Божидар, Божидара, Божил, Бончо, Борислав, Борислава, Боян, Бояна, Данка, Данко, Данчо, Йордан, Йордана, Йорданкa, Найден, Теодосий
 11. 07 Януари: Ваньо, Bаня, Еньо, Енчо, Жан, Жанa, Жанета, Ивайла, Ивайло, Иван, Ивана, Иванкa, Иваниела, Иванинa, Ивелин, Ивелина, Ивета, Иво, Йоан, Йоанa, Йовка, Йовко, Йонка, Йонко, Йончо, Йото, Калоян, Яни.

А до края на месеца ще почерпят и: 11 Януари: Богдан, Богдана, Теодосий; 12 Януари: Таня, Татияна, Татяна, Траяна; 14 Януари: Адам, Калчо, Нина, Нино; 15 Януари: Гаврил; 17 Януари: Андон, Антоан, Антоанета, Антон, Антонина, Антония, Донка, Донко, Дончо, Тони, Тонка, Тончо, Тоньо, Тоня, Тотьо, Тотка; 18 Януари: Атанас, Атанаска, Наска, Наско, Hасo, Hася, Начо, Tанас, Таньо, Таню, Тинка; 20 Януари: Евтим, Евтимия, Ефтим, Евтимий, Ефтимия и още, и още...

И най-вече не забравяйте, че на имен ден се ходи без покана. Но не и без подарък!