Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Ревю: Юбилеен Casio G-Shock MTG-B1000RB-2A

Ревю: Юбилеен Casio G-Shock MTG-B1000RB-2A

От Casio представят G-Shock MTG-B1000RB-2A, създаден в чест на 20 годишнината от пускането на пазара на MT-G (Metal Twisted G-Shock) серията часовници с корпуси от стомана и полимер. Първият MT-G е аналогов модел GC-2000 произведен през 1999 г. Следващата година бива прието съкващението “MTG” и линията продължава да се развива в най-различни форми, включвайки аналогово-дигитални, дигитални и аналогови версии. Към момента е известна като луксозна аналогова серия, въпреки, че дигиталният и достъпен MTG-M900 все още се произвежда.

Специалният модел MTG-B1000BR-2A има преливащо се покритие, което пречупва светлината в множество цветове, напомняйки на лунна дъга. Както предполага името, лунната дъга се получава в следствие на лунната светлина, като това явление е изключително бледо и трудно забележимо с невъоръжено око, освен ако наоколо не е напълно тъмно. Часовникът е с мека полимерна каишка и пристига в специална опаковка, отново с цветно покритие.

MTG-B1000RB е базиран на MTG-B1000, който е първият MT-G модел с Bluetooth свързване. Допълнителни функции са много, а ние ще споменем най-забележителните характеристики:

  • соларното захранване Tough Solar,
  • подсилен с карбон корпус,
  • стъкло от сапфир кристал и
  • Triple-G устойчивост.

Този модел също така включва иновативен нов дизайн, в резултат на който часовникът е по-малък в сравнение с MTG-B1000.

Часовникът е пуснат в продажба през май 2019 г. в Япония и Азия, през юли в САЩ, а преди дни беше премиерата му и по нашите географски ширини. G-Shock MTG-B1000RB-2A можеш да закупиш при нас, в Timer.bg, на цена от 2 114 лева с включена безплатна доставка, опция преглед и тест, наложен платеж или на изплащане без оскъпяване от TBI Bank или UniCredit Bulbank.

Тагове: Casio, G-Shock, MTG, мъжки часовник, limited edition

Свързани продукти

Затвори