Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Ревю Casio Baby-G G-MS MSG-S200 серии със соларно захранване Tough Solar

Ревю Casio Baby-G G-MS MSG-S200 серии със соларно захранване Tough Solar

След дълга липса на соларно захранвани часовници Baby-G извън Япония, серията Baby-G G-MS MSG-S200 ще запълни тази празнина. Тези модели са подобни на мъжките G-Shock G-STEEL и са оборурвани с дисплеи с аналогови и дигитални показатели, корпус и безел от неръждаема стомана и каишка от висококачествен полимер или неръждаема стомана. Това не са типични Baby-G модели и нямат знаковия за серията надпис “Baby-G” на безела – само лога “G-MS” и “Casio”. Насочени са към модерната активна жена – имат по-изискан външен вид и по-компактни размери (диаметър 34.8 мм и дебелина на корпуса 12.3 мм). Безелите са изработени от кована стомана, която им осигурява по-плътна и здрава структура, с надраскан полиран завършек.

Полимерната каишка допринася за намаляване на теглото – 39 гр. (80 гр. при моделите със стоманени верижки). Като модели от серията Baby-G, всички часовници MSG-S200 имат пълна удароустойчивост – като тази на G-Shock.

Част от допълнителните функции, които може да откриете в моделите MSG-S200, са соларно захранване Tough Solar, водоустойчивост до 100 метра, фосфоресцентно покритие NeoBrite на стрелките, световно време, хронометър с отмерване до стотна от секундата (до 59’59.99”), таймер (60 минути), дневна аларма, индикатор за заряд на батерията и LED осветяване Super Illuminator.

Серията включва MSG-S200-4A в сребристо и розово, MSG-S200-7A в сребристо и бяло, MSG-S200G-1A в черно и розово злато, MSG-S200G-7A в розово злато и бяло, както и моделите с верижки от неръждаема стомана MSG-S200D-7AER в сребристо и MSG-S200DG-4AER изцяло в розово злато. При нас в Timer.bg може да откриете моделите от серията на цени от 286 до 482 лв., като предлаваме варианти както за директо плащане с карта или наложен платеж, така и за покупка на кредит.

Тагове: Casio, Baby-G, G-MS, соларен часовник, дамски часовник

Свързани продукти

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.