Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Fossil Group вече и в Timer.bg

Fossil Group вече и в Timer.bg

Не сме се включвали отдавна с полезна информация в блога, но за това си имаме основателна причина – работихме здраво и неуморно, за да можем да Ви предложим една страхотна селекция от часовници от една от най-тачените и харесвани часовникарски групи – Fossil Group. И сега ще Ви разкажем малко повече за тях.

Компанията Fossil е основана през 1984г. под името Overseas Product International от Том Картсотис по идея на брат му – Коста Картсотис. Коста казал на Том за потенциала и възможността за добра печалба при вноса на стоки от далечния изток, по-специално на модни стоки и часовници. Основният продукт, който внасят по това време, са модни часовници с ретро визия. През 1990г. представят първите кожени аксесоари под марката Fossil и колекцията часовници Relic.

Компанията има дизайнерско студио в Бил, Швейцария, близо до Rolex, както и производствени съоражения в Китай и разпространителски центрове в Далас, Германия и Азия.

През 2012г. компанията закупува Skagen Design Ltd., а през ноември 2015г. - Misfit. През 2013г. представят своята линия “Fossil Swiss”, в която могат да се намерят по-висок клас часовници произведени в Швейцария. Финансовите успехи на Fossil довеждат до редица сделки за лицензирано производство на часовници, сред които са DKNY, Emporio Armani, Armani Exchange, Diesel, Kate Spade, Michael Kors и много други. Когато става дума за часовници под шапката на Fossil Group, те се явяват основно производители, като същевременно създават и произвеждат свои собствени механизми под името Fossil Twist Line.

Ето и малко информация за марките, част от Fossil Group, които можете да намерите при нас:

Маркови часовници Diesel

DIESEL

От край време Diesel е марка, която привлича “бунтовниците” сред нас. Тя има амбицията да създаде един свят, в който възможностите са неограничени, а единствения разговорен език е визуалния. Първите си крачки прави в света на денима, но амбициозната природа на марката е спомогнала за международното й присъствие със своите забележими очила, обувки, бельо и, разбира се, часовници.

Във всеки часовник Diesel може да откриете крехкия баланс между качество и достъпност, който рядко се среща в тази индустрия. Чрез ключови партньорства и активен надзор, Diesel създават колекция часовници, която е разпознаваема навсякъде по света. Големите oversized корпуси, специфични дисплеи и причудливи каишки не могат да бъдат сбъркани, а цялостната визия, която се създава с един такъв аксесоар, при всички положения ще бъде оценена по достойнство.

Маркови часовници Fossil

FOSSIL

Най-достоверна информация за това дали един продукт е добър може да получите от потребителите му. А хората, които носят часовници Fossil направо ги обожават. Марката предлага голям избор от разнообразни модели часовници в различни ценови диапазони, но това, което ги обединява е, че са внимателно изработени от висококачествени материали. По-голямата част са от неръждаема стомана, която е много устойчива и лесна за поддръжка. Комбинирана е с минерал-кристал за повечето стъкла и естествена кожа за моделите с каишки.

Като дизайн в различните колекции всеки може да намери нещо, което да му допадне, независимо дали става дума за модел с голям корпус и тежкарски вид, тънък и елегантен ежедневен часовник или закачливи модели с детайли като инкрустирани кристали, принтове и цветни акценти.

DKNY

"Всичко което правя идва от сърцето, тялото и душата..." - казва Дона Карън, дизайнер в международната компания, която носи нейното име. "За мен дизайнът е израз на това коя съм като жена, с цялата сложност на чувствата и емоциите". Казано накратко, DKNY носи енергията и духа на Ню Йорк - интернационален, еклектичен, забавен, бърз и истински.

Марката предлага изцяло дамска селекция от часовници, като може да намерите изключително разнообразие от стилове, цветове и визии. От големи и обемни, до тънки и семпли, с покритие и без, в комбинация между стомана и керамика, с дисплеи от мрамор, седеф и дори цимент, с множество кристали, различни по форма корпуси, каишки и верижки с разнообразни ширини и визии, марката предлага такава необятна вселена от комбинации, че и най-взискателните дами ще се затруднят да кажат “Нищо не си харесах”.

Дизайнерски часовници Michael Kors

MICHAEL KORS

Майкъл Корс е моден дизайнер, чието седалище е в сърцето на северноамериканската мода - Ню Йорк, но има сърце на пътешественик - той е в постоянно движение между големите модни столици Милано, Лондон и Париж, а също така и на места, в които новаторството взема думата и ражда неповторими нови стилове - Ню Делхи, Москва, Рио...

Колекциите на Michael Kors отразяват неговата природа на пътешественик и откривател; техния дизайн е подходящ за всякакви събития и всякакви дестинации. Michael Kors успява да придаде на класическия силует стилен и нов прочит с блестящ акцент. Часовниците Майкъл Корс са винаги в крак със сезона и са вдъхновени от последните модни тенденции, независимо дали те са се зародили в крайните квартали на Рио или на 5-то авеню.

Дизайнерски часовници Skagen

SKAGEN

Основаваща се на минималистичните датски дизайнерски ценности, Skagen е модерна марка за начин на живот, въплъщаващ опростеност, достъпност и чистата фокусирана естетика. Компанията вярва в съчетаването на непреходните принципи в дизайна, съвременните иновации и световните нагласи при създаването на своите часовници, бижута и кожени изделия. Използването на висококчествени материали и ефективното ценообразуване са още един плюс за потребителите, спрели се на Skagen като вариант за избот на часовник.

Специфични за часовниците Skagen са на първо място тънките корпуси, които са основна визуална характеристика в така тачения датски минимализъм. Компанията се вдъхновява от природата и семплите удоволствия, които всеки различен сезон донася със себе си. Съчетанието от иновации, семпли линии и смели акценти са последния щрих, който пленява повечето хора и оставя голяма част от тях верни фенове на тази чудесна марка.

Луксочни часовници Emporio Armani

EMPORIO ARMANI

Италианската модна къща Giorgio Armani и нейният едноименен създател са известни с производството на луксозни продукти, сред които дрехи, обувки, часовници, аксесоари, бижута, очила, козметика и други. Името Armani се е преврънало в синоним на престиж и класа в модната индустрия. Часовниците Армани имат младежки дух с класически облик – подходящи са за всички хора, които водят модерен начин на живот, обличат се със стил и държат на впечатлението, което оставят у другите.

Като логично продължение на изтънчения външен вид на часовниците Armani, от компанията пускат в производство линията Emporio Armani Swiss Made - модели, които хармонично комбинират иновативен дизайн с класическата швейцарска традиция на прецизност при механизмите.

А философията на компанията никак не е случайна - “Часовникът показва много повече от времето - той разкрива и нещо за този, който го носи”.

Маркови часовници Armani Exchange

ARMANI EXCHANGE

След като споменахме класическата линия на Emporio Armani, ще добавим и свежите ежедневни модели от Exchange. Те са насочени към по-глобалния потребител и са вдъхновени от съвременната музика и уличиния стил на обличане. Създадени са за хората, които искат да се изразят чрез визията си, като държат дрехите и аксесоарите им да са смели, достъпни и без компромис в качеството.

Моделите от колекцията варират от смели и големи до по-деликатни, елеганти часовници, всеки със отличителното лого на Armani Exchange инкорпорирано в дизайна. Компанията Armani е призната за своето качество, стил и италиански дух. Armani Exchange донася една достъпност на тази премиум марка, без да прави компромис с основните й ценности.

Дизайнерски часовници Kate Spade

KATE SPADE

Компанията е създадена през 1993 г. в Ню Йорк, а към деншна дата продукти на бранда могат да се намерят в над 600 магазина в цял свят. Основната цел на компанията е да вдъхновява един цветен лайфстайл със своите чанти, дрехи, бижута, обувки, очила, бебешки стоки, парфюми, спално бельо и др.

Чисти цветове, графични принтове и игрива изтънченост – това са отличителните белези на марката, които могат да бъдат открити във всички техни продукти, включително и в дизайна на часовниците Kate Spade. Ако търсите нещо различно, нещо красиво и по детски чисто, нещо, което да съчетава изненадващи детайли с изчистена класическа линия, значи сте намерили точната марка. Възторженият подход на компанията към ежедневието стимулира личния стил с типично пламенно очарование. От компанията го наричат “Живей цветно” - това и мотото на Kate Spade, което може да се намери гравирано на гърба на часовниците от колекцията.

Дизайнерски часовници Tory Burch

TORY BURCH

Когато се нуждаете от бижу, което да краси ръката ви и да подсказва за вкуса ви към модата, то покупката на часовник с марка Tory Burch е идеалният начин да постигнете това. Моделите от марката могат да бъдат определени като изящество, поръсено с щипка педантичност, прецизност и професионализъм. Дизайнерите, които са вдъхнали живот на тези творения, успяват да се превърнат в едни от най-уважаваните по цял свят.

Tory Burch е производител на висококачествени модни продукти, специализиращ в haute couture и ежедневно облекло, луксозни стоки и модни аксесоари. Стилът на модната къща се определя като препи-бохо и препи-бохемски лукс и се асоциира с медальона с Т-образно лого. Известни са с това, че стоките, които продават, са ежедневни, лесни за съчетаване и разнообразни. Харесват се на дами от всички възрасти, включително зрителите и феновете на телевизионния сериал „Клюкарката“, където са включвани често в различни епизоди. Наясно сте с това, че колкото и да се променят тенденциите в модата, то винаги съществуват творения, които няма как да престанат да бъдат обичани, търсени и закупувани. Именно часовниците, носещи бранда Tory Burch, са ясно доказателство за това.

Луксозни часовници BMW

BMW

Bayerische Motoren Werke AG, по-изестна като BMW, е германска мултинационална компания, занимаваща се с производството и продажбата на моторни превозни средства, резервни части, аксесоари за МПС, продукти за машиностроенето и свързани с тях услуги. Наред с всички тези дейности, от BMW произвеждат и лайфстайл аксесоари за истинските почитатели на марката – от дрехи, през детски играчки, до бижута и часовници.

Всички лайфстайл предлагани от марката продукти по нищо не отстъпват на другите стандартни продукти, предлагани от BMW – високо качество, прецизна изработка, красив дизайн и отличителни детайли. Часовниците BMW се произвеждат под шарката на Fossil Group, което е още една гаранция за качеството на целия работен процес и създаването на уникален дизайн. Часовниците BMW са чудесни както за лична употреба, така и за подарък – за всеки любител на марката би било страхотна изненада и удоволствие да притежава един от тези аксесоари, така майсторски създадени да напомнят визуално любимата кола и същевременно да са напълно функционални.

Спортни часовници Puma

PUMA

Като една от най-известните компании за дизайн на спортни дрехи и лайфстайл облекла в света, Puma инвестира наученото през над 60-те години на върха при създаването на тези часовници, за да произведе колекция, която е толкова ежедневно-елегантна, колкото и прецизна и професионална. С гама от висококачествени корпуси, изработени от неръждаема стомана с различни видове покритие, както и леки, но издръжливи комбинации от полимер и силикон, всеки часовник е удобен и дискретен и същевременно издръжлив и надежден. Всичко това е постижимо благодарение на обширните познания на Puma за спортните технологии в комбинация със заслужено спечелената репутация при продажбата на ежедневно облекло тип streetwear.

Всеки часовник Puma от тази серия гордо носи емблематичното голямо котешко лого върху циферблати, вариращи от смели през минималистични до хронографи, които чрез привличащи вниманието цветови комбинации и акценти правят лесното разчитане приоритет, независимо дали при събуждане сутрин или при поставяне на нов рекорд в спорта.

Тагове: часовници, Fossil group, Fossil, Diesel, DKNY, Michael Kors, MK, Armani, Emporio Armani, Armani Exchange, Skagen

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.