Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Ревю: Garmin Vivofit Jr 2

Ревю: Garmin Vivofit Jr 2

От Garmin си партнират с Disney и Marvel за да сложат BB-8, Отмъстителите, Капитан Америка и Мини Маус на каишките на най-новата си серия фитнес гривни Vivofit Jr 2, специално предназначена за деца.

Замисъла на тези тракери е да се носят целодневно, като могат да записват данни за съня, стъпки и минути на активност. Имат водоустойчивост, достатъчна за употреба при къпане и плуване, а батерията е проектирана да издържи поне година, след което се заменя с нова.

Има две основни разлики между тази серия Vivofit Jr 2 и предишната Vivofit Jr. Първата е, че новите модели са с цветен дисплей, вместо с познатия черно-бял. Втората е в брандираните каишки – предишните модели включваха цветни мотиви, като флорални или камуфлажни принтове, които явно са доста по-малко привлекателни за младата аудитория на Garmin.

Героите от различните каишки също така ще се показват на мобилен апликейшън, който се свързва с гривната. Децата могат да участват в различни истории като изпълняват дневни мисии с различни физички упражнения, както и други дейности, които биват задавани от родителите им. Garmin бяха включили тази фунционалност и при предишната серия, но в играта децата трябваше да минават през джунгла. И въпреки, че джунглите са готини, определено не могат да се сравнят с вдъхновяващата тематика на Междузвездни войни, например.

Новите модели Vivofit Jr 2 се предлагат на цена от 179 лв., като в бъдеще се планира възможност за закупуване на допълнителни каишки при желание за смяна.

Тагове: Garmin, фитнес гривна, активити тракер, детски часовник

Свързани продукти

Затвори