-7% Часовник Garmin Fenix 5S Plus Sapphire 010-01987-03

Часовник Garmin Fenix 5S Plus Sapphire 010-01987-03

 • Производител: Garmin
 • Колекция: Fenix 5S Plus
 • Референтен номер: 010-01987-03
 • Наличност: В наличност
Garmin
 • 1 469.00 лв.
 • 1 369.00 лв.
 • Крайна цена.
Купи на кредит

Безплатна доставка на територията на България с опция за преглед и тест.

Възможност за покупка на изплащане с 0% лихва при 3, 4 или 6 месечни вноски.

Автентичен продукт с гарантирано качество и гаранция от производителя.

Всеки закупен часовник може да бъде върнат в рамките на 14 дни.

Безплатно лазерно гравиране на ненамалени часовници над 300.00 лв.

Часовник Garmin Fenix 5S Plus Sapphire 010-01987-03 от колекция Fenix 5S Plus се предлага в Timer.bg на цена от 1 369.00 лв. с безплатна доставка и гаранция от производителя Garmin. Техническите характеристики на модела ще намерите в таблицата по-долу.

Серия 5 на колекцията Fenix от Garmin е часовник с насоченост към всички спортисти и авантюристи. Всички модели са с разширени функции и тренировки събрани в един спортен и същевременно красив дизайн. Fenix 5 предлага три разновидности модели: серията Fenix 5S се отличава с по-малки размери, подходяща както за мъже, така и за жени, базовите Fenix 5 са средни по големина и включват всички функции, а приключенските Fenix 5X са с вградени карти за навигиране и опция за допълнителни специализирани карти.

Новите Plus модели на познатите серии Fenix 5/5S/5X надграждат във функционално отношение своите предшественици. Има няколко основни разлики от 5/5S/5X моделите, които обобщени накракто включват вградени карти за навигация във всеки модел (преди достъпни само за моделите 5Х Sapphire), същия дизайн с обновен вид и свежи цветови комбинации, музика директно запазена в часовника (до 500 песни), Garmin Pay – лесен начин за разплащане без карта и Multinetwork Navigation (GPS, GLONASS + Galileo) – несравнима GPS свързаност използваща множество мрежи за проследяване на местоположението. Моделите 5Х разполагат и с PulseOx – проследява хемоглобина в кръвта и предлага информация относно аклиматизацията на различни височини и ClimbPro – показва цялостна карта на наклона.

Моделът 010-01987-21 е с черен дисплей (1.2”) и черна силиконова каишка. Корпусът е от неръждаема стомана с черно покритие, стъклото е сапфир-кристал. Размерите на корпуса са 42.0 x 42.0 x 14.5 мм, тегло 69 гр. Водоустойчивост: 10 ATM - позволява мокрене, къпане и плуване във водни басейни.

Всички модели Fenix 5 включват следните характеристики и функции:

 • Вграден пулсомер: Вграденият пулсомер Elevate е с напълно интегриран сензор и осигурява непрекъснат мониторинг.
 • Висока резолюция: Chroma цветен дисплей, който осигурява лесно разчитане дори при пряка слънчева светлина
 • Разширено проследяване: Засичане и следене на ежедневни дейности като изкачване на стълби и време на натоварване без прекъсване. В резултат имате по-добра представа относно личната си активност.
 • Лесно сменяеми каишки: Quickfit технологията позволява лесно сменяне на всякакви каишки без необходимост от изполване на инструменти.
 • Съвместимост със Strava live сегменти.
 • Приложения: Различни приложения, които следят показатели, задават цели и записват постижения.
 • Разширени тренировки: Training effect 2.0, Training Status и Training Load помагат за по-ефективни тренировки и по-добра информираност относно реалния напредък.
 • Групи: Възможност за следене на членове на група при провеждането на съвмести дейности.
 • Батерия: Удължен живот на батерията (до 100 часа при 5 и 5Х, до 50 часа при 5S).
 • Свързаност: Допълнителни външни сензори се поддържат чрез ANT, както и през Bluetooth.
 • Мултиспорт и профили: Вградени профили за най-различни спортове като бягане, колкоездене, плуване, ски, тренировни на закрито и др.
 • GPS/Glonass/ABC: Съвместимост с GPS и Glonass за следене в по-предизвикателни условия посредством вградени навигационни сензори като 3 осен компас, жироскоп, алтиметър и барометър.
 • Смарт функции: Известия, синхронизиране на данни в Garmin Connect, персонализация и различни приложения.

Всички модели от новата серия Fenix 5 Plus включват следните допълнителни характеристики и функции:

 • Цветни карти: Голф карта, карта на водните басеини, топографска карта;
 • Garmin Trendline: Популярни маршрути сред потребителите;
 • ClimbPro: Предоставя пълна карта по даден маршрут, така че винаги да сте наясно колко още изкачвания и склона имате преди да стигнете крайната цел.;
 • Privacy Mode: Нотификации от телефон, така че съобщенията да не излизат директно върху дисплея с цялата съдържаща се информация;
 • Възможност за съчетаване на данни по изкачването и GPS данни за определяне на височина;
 • Възможност за добавяне на музика (музикални файлове и iHeartRadio/Deezer офлайн синхронизация);
 • Подобрено свързване на слушалки чрез Bluetooth;
 • Възможност за безконтактно NFC плащане чрез часовник;
 • Добавен съпорт на GPS Galileo чрез нов GPS чипсет;
 • Променени GPS алгоритми, подобрено представяне на антената и комуникациите;
 • Увеличена издръжливост на батерията (32 часа за режим с GPS и 85 часа в Ultra track режим).

От Garmin препоръчват закупуването на Часовник Garmin Fenix 5S Plus Sapphire 010-01987-03 да се извършва от оторизирани търговци като Timer.bg - водещ онлайн магазин за продажба на часовници!

Технически характеристики на Часовник Garmin Fenix 5S Plus Sapphire 010-01987-03

Информация
Производител Garmin
Референтен номер 010-01987-03
Подходящ за Унисекс
Гаранция 2 години
Колекция Fenix 5S Plus
Корпус
Форма Кръгъл
Материал на корпус Неръждаема стомана
Диаметър на корпус (мм) 42
Основни характеристики
Стъкло Най-висок клас стъкло, недраскаемо. Сапфир-кристал
Дисплей Дигитален
Цвят на дисплея Черен
Дата Да
Механизъм Задвижва се от батерия. Кварц
Покритие (цвят) Черно
Водоустойчивост Позволява мокрене и плуване във водни басейни, без гмуркане. 10 ATM
Верижка/каишка
Материал на верижка/каишка Силикон
Цвят на верижка/каишка Черен

Напишете отзив

Забележка: Не се поддръжа HTML!
    Лош           Добър

Garmin e интернационална корпорация, произвеждащата навигационна техника. Фирмата е най-известна като производител на потребителски и професионален клас Global Positioning System приемници. Компанията Garmin е създадена от Гари Бърел и д-р Мин Као в Канзас през 1989 година.

Гармин са тясно специализирани в изработката на GPS-приемници, но това изобщо не прави продукцията им моногамна. Техните GPS-часовници са невероятно издръжливи, стилни, макар и ориентирани към спорта, надеждни са, давайки изцяло точни данни и характеристики в зависимост от модела.

Fenix 6 - Fenix 6 - Серията Fenix 6 от Garmin са ново поколение GPS smart часовници за употреба на открито. Вдъхновени са от подвизите на авантюристи и спортисти и са предназначени за онези от Вас, които смело се изправят пред изпитанията за да надмогнат себе си и да предефиниратзададените стандарти. Часовниците от серията Fenix 6 са с нов впечатляващ дизайн и се предлагат в различни размери, с различни покрития и различни функционалности. Жъвотът на батерията също е подобрен. Тези изключително издръжливи и снабдени с многобройки функции часовници инкорпорират нови технологии, за да се изправят пред всяко предизвикателство и да са веренспътник в активния начин на живот. Имат подобрен вграден пулсомер, Pulse OX, сензори за навигация на открито, вградени профили за активност, нова функция за управление на резервната мощност, показатели за ефективност, безконтактни плащания, смарт известия и още много “помощници”, за да се впуснете подготвени във всяко приключение. Всички часовници са оптимизирани за работа на открито, с четящи се на слънчева светлина дисплеи с подобрени технически показатели.

Fenix 5 - Fenix 5 е наследникът на Fenix 2 и Fenix 3. Те са идеалният партньор за тренировки и навигация - перфектният мултиспорт GPS часовник. Те са все така насочени към любителите на приключения на открито, предлагащи дълъг живот на батерията, денонощно следене на активността (activity tracking), карти, вграден пулсомер Elevate™, както и обичайния набор за проследяване и анализиране на активността.

Garmin Swim 2 - Плуването никога не е било толкова интригуващо и мотивиращо, откакто на дневен ред идва Garmin Swim. Безкомпромисен и единствен по рода си, часовникът предлага функции като запис за разстояние, скорост, брой загребвания, както и вида на загребванията и SWOLF за най-претенциозните гмурци. Новата серия Garmin Swim 2 предлага идеалният часовник за всички любители на водните спортове с още повече допълнителни функции и възможности за проследяване. Можете да го позлвате в басейн или в открити води, като следите пулса си под вида, изминатото разстояние, темпото, броя и вида на загребванията, разстоянието на загребване. След края на тренировката можете да анализирате своята дейност, да проследите напредъка си или да създадете свои персонални тренировки с онлайн общността Garmin Connect. А ако решите да разнообразите водата с твърда земя, часовникът ще продължи да записва показатели и при различни видове тренировки извън басейна - като кардио, колоездене, бягане и др.

Vivosmart 4 - Новите фитнес тракери от Garmin – Vivosmart 4 са предназначени за активните хора, като същевременно не ограбвят от личния Ви стил. Те проследяват ежедневните дейности, както и съня през цялата нощ. Вградените сензори за сърдечна честота. Pulse Ox, Body Battery енергиен монитор и VO2 max помагат да разберете по-добре тялото си с целодневно проследяване на нивото на стрес. Фунцкията за смарт известия гарантира да не изпускате нито една нотификация от телефона си, а батерията издържа до 7 дни.

Garmin Instinct – Часовници създадени за най-тежките условия, констуирани съгласно US военен стандарт за топлинна, ударо и водо устойчивост. Включва специални функции като стелт режим, Jumpmaster, проекция на пътна точка и много други, които да отговорят на всички нужни и дапокрият най-високите изисквания.

Venu - Часовниците от тази серия разполагат с най-широката налична гама функции за мониторинг на здравето като проследяване на дишането, мониторинг на енергията Body Battery, Pulse Ox и много други. Venu е в състояние да Ви покаже цялостната картина на Вашето здравословно състояние. Можете спокойно да оставите портфейла и телефона си у дома – чрез часовника можете да изтеглите любимата си музика директно на китката си, както и да използвате Garmin Pay за безконтактно разплащане.

Vivofit, Vivosport – Часовниците от серията се предлагат в различни разновидности, за да можетеда изберете най-подходящият според Вашите нужди и според Вашата физическа подготовка.

Vivomove са серия часовници, които нямат нищо общо със стандартното разбиране за спортен часовник що се отнася до външния им вид – напротив, това са часовници, които с удоволствие ще носите като моден аксесоар. Но не се лъжете, красивият външен вид категорично не идва за сметка на функциите. Моделите от серията Vivomove са с традицонен аналогов дисплей, който дискретно разкрива множество смарт функции. Всички текстови съобщения или известия от телефона пристигат директно на часовника. Освен това има огромно разнообразие от уелнес и здравни функции, чрез които можете да проследите всичко – от ниво на стреса до енергия в тялото. Можете да видите маршрутите си при разходка или бягане, а ако желаете да не носите излишен товар, чрез този часовник можете дори да се разплащате. Ще разполагате с 5 дни живот на батерията, а при използване само на режим часовник времето се увеличава с още седмица.

За Vivoactive можем да кажем, че е идеалният избор при всякакъв вид спорт. Самият часовник има вградени спортни приложения за тичане, колоездене, плуване, голф, движение, тренировки на закрито.

Forerunner - вашата тренировка е отразена и нищо няма да Ви убегне. Forerunner часовниците предлагат различни функции за плуване, колоездене, бягане. От името можем да предположим, че тяхната тясна специализация е в бягането.

Безплатна доставка в цяла България!

Доставката е напълно безплатна до всеки посочен адрес на територията на България и се извършва в рамките на 1-2 работни дни чрез куриерските услуги на Еконт или Европът. Поръчки направени след 15.00 часа се обслужват на следващия работен ден. Доставки в извън работно време, през уикенда или по време на официални празници се обслужват на първия работен ден. Доставки в рамките на деня са възможни само за София след допълнително уточнение. При финализиране на поръчката, когато попълвате Вашите данни и детайли, ще имате възможност да изберете една от двете опции - доставка до адрес или до офис на Еконт.

Всички поръчки се изпращат с опции "Преглед" и "Тест". Това са опции, които позволяват да отворите Вашата пратка и в рамките на 15 минути да огледате и тествате продукта, след което да прецените дали да го закупите.

Връщане на продукт: Всеки* закупен часовник може да бъде върнат в рамките на 14 дни!

Желание за връщане на часовник може да бъде изявено на място пред куриера, доставил поръчката, или в 14 дневен срок чрез тази електронната форма в сайта ни. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщането й, потребителят е длъжен да заплати разходите по доставката.

Могат да бъдат върнати часовници САМО срещу касова бележка (която сте получили при доставката), и ако са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в оригиналната си опаковка.

*Съгласно чл.57 (ал.3) от "Закона за защита на потребителите" стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

Часовници над 100.00 лв могат да бъдат закупени на изплащане. При натискане на бутона "Купи на кредит" ще Ви се зареди лизингов калкулатор, чрез който ще можете се ориентирате за всички възможни срокове на лизинг, както и съответните месечна вноска, ГПР и общата сума за погасяване в края на периода. ​Имате възможност да изберете и предпочитан от Вас лизингодател между Ти Би Ай Банк, Уникредит и БНП Париба. Ако за срок на лизинга изберете 3 или 4 месеца, ще се възползвате от 0% оскъпяване!

Минималните изисквания за одобрение на кандидатите е да имат постоянна работа (над 6 месеца) и да имат добра кредитна история без просрочени задължения към други финансови институции. Искането за финансиране и становището за одобрение се обработват от нашите партньори Ти Би Ай Банк, Уникредит и БНП Париба, в рамките на 1 час в работен ден. Повече информация за нашата услуга часовник на лизинг може да намерите в статията ни в блога: Часовници на кредит с 0% лихва - купи на изплащане в Timer.bg.

Всеки часовник е придружен с гаранционна карта с период на валидност от 24 или 36 месеца в зависимост от марката. Гаранцията покрива производствени дефекти, проблеми свързани с механизма и правилното фукциониране на часовника.

Timer.bg не носи отговорност и гаранцията не покрива дефекти, свързани със следните компоненти на часовника - батерия, стъкло, циферблат/дисплей, механизъм, верижка, каишка, и корпус, възникнали в резултат на:

 • повреди, причинени от липса на грижи, неправилно транспортиране, злополука или нормално износване;
 • неправилна експлоатация и механично увреждане - удар, изпускане, надраскване, паднало покритие или други щети, несвързани с фабричен дефект на механизма;
 • избледняване, поради излагане на слънце или други източници на топлина;
 • обслужване или поправка на часовника от лице, което не е упълномощено от Timer.bg;
 • съхранение или употреба на продуктите във влажна среда, при несъобразяване с нивата на водоустойчивост.

За да запазите своята гаранция, погрижете се вашият часовник винаги да се проверява, обслужва и поправя от представители на фирмата. Гаранцията се анулира, в случай че, лице което не е надлежно упълномощено за това от представител на фирмата, извърши обслужване или поправка на часовника. Ако желаете вашият часовник да бъде отремонтиран, докато е в гаранция, моля обърнете се към нас. Трябва да представите часовника заедно с надлежно попълнена гаранционна карта.