Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

ZIIIRO

Подредба:
Покажи:
24
-57%
Часовник ZIIIRO Eclipse Steel Gunmetal Mint
Добави в желани Сравни
-57%
Часовник ZIIIRO Eclipse Steel Rose Gold
Добави в желани Сравни

Часовниците с марка Ziiiro притежават уникален опростен дизайн. Техните циферблати са изработени от два цветни диска и определено привличат вниманието. Малко е трудно да се ориентирате в началото, когато ги използвате, но часовниците се предлагат с инструкции, които ще ви помогнат да разберете по-добре новия си аксесоар.

Ziiiro е нова компания на пазара за часовници. Това са едни страхотно изглеждащи алсесоари, които се открояват с уникален минималистичен дизайн. Те са много удобни и изглеждат футуристично благодарение на геометричните форми на циферблата.

В сравнение с други дизайнерски марки, Ziiiro са на много достъпна цена. Часовниците са смели и иновативни и при нас цените започват от малко над 300 лева. Това е доста добра цена, за часовник, които е толкова различен от всички останали, които се предлагат на пазара.

Начинът на работа е следният: единият цвят показва часовете, а другия минутите. С напредването на деня, часовникът променя цвета си, за да отразява промяната на часовете.

Понякога цветовете се препокриват, което прави малко по трудно да се ориентирате колко е часът. Факт е обаче, че всички хора, които притежават такива часовници казват, че с времето свикват с тях и не желаят да ги заменят с други.

ZIIIRO
Затвори