Wolf 1834

На всяко поколение от фамилията Wolf се предават историята, традицията и етиката - неща, които затвърждават чувството на гордост от постиженията на семейството в дългогодишния семеен бизнес. От 180 годишната история до разпознаевамостта на марката в световен мащаб, Wolf не са изневерили на безспирното преследване на съвършенство, класа и лукс.

Най-голямата гордост на компанията е, че всеки продукт, без изключение, е ръчно изработен с педантично внимание и безкомпромисно качество.

Семейният бизнес на компания Wolf следва завета на създателите си и до днес. Те произвеждат не само великолепни кутии за бижута, но и цяла серия висококачествени ръчноизработени предмети, подходящи за подаръци. Патентованите им технологии и иновативен дизайн както при кутийте за бижута, така и при кутиите за часовници (комбинирали и за съхранение) са направили компанията това, което е днес - лидер на пазара.

Всички кутии за часовници WOLF 1834

  • могат да бъдат закупени на изплащане, а ако за срок на кредита изберете 3 или 4 месеца, ще се възползвате и от 0% лихва!
  • могат да бъдат доставени на следващ работен ден, напълно безплатно до избран от Вас адрес или офис на Еконт.
  • могат да бъдат върнати или заменени до 14 дни, ако са в оригинална опаковка и запазен търговски вид.

Няма налични продукти.