Wolf 1834

Едни от най-желаните аксесоари, предлагани по цял свят, това са моделите с марка Wolf 1834.

Те лесно могат да бъдат възприети като произведения на изкуството, заради това, че техните създатели са инвестирали при направата им креативност, мисъл, идейност, педантичност, професионализъм и прецизност.

Какво трябва да знаем за кутиите за часовници с марка WOLF 1834

На всяко поколение от фамилията Wolf се предават историята, традицията и етиката – неща, които затвърждават чувството на гордост от постиженията на семейството в дългогодишния семеен бизнес.

От 180 годишната история до разпознаваемостта на марката в световен мащаб, Wolf 1834 не са изневерили на безспирното преследване на съвършенство, класа и лукс.

Най-голямата гордост на компанията е, че всеки продукт, без изключение, е ръчно изработен с педантично внимание и безкомпромисно качество.

Това е едно от нещата, които отличава бранда от всички останали по света. Когато се изработва даден предмет изцяло с помощта на човешката ръка, то той автоматично се превръща в уникат. Именно това са аксесоарите, дело на часовникарската компания.

Семейният бизнес на компания Wolf 1834 следва завета на създателите си и до днес. Те произвеждат не само великолепни кутии за бижута, но и цяла серия висококачествени ръчноизработени предмети, подходящи за подаръци.

Патентованите им технологии и иновативен дизайн както при кутиите за бижута, така и при кутиите за часовници (комбинирали и за съхранение) са направили компанията това, което е днес – лидер на пазара.

ВСИЧКИ КУТИИ ЗА ЧАСОВНИЦИ WOLF 1834

  • Могат да бъдат закупени на изплащане, а ако за срок на кредита изберете 3 или 4 месеца, ще се възползвате и от 0% лихва;
  • Могат да бъдат доставени на следващ работен ден, напълно безплатно до избран от Вас адрес или офис на Еконт;
  • Могат да бъдат върнати или заменени до 14 дни, ако са в оригинална опаковка и запазен търговски вид.

Ако все още имате дори и минимални съмнения защо да се доверите на продуктите, които брандът предлага на пазара, то ние ще ви кажем, че те лесно успяват да се превърнат в най-ценната придобивка, която някога сте притежавали.

Разгледайте богатия ни каталог от всевъзможни кутии за часовници, чиито дизайн ще ви позволи в тях да съхранявате най-ценните си часовникарски изобретения, с които не смятате някога да се разделяте.

Wolf 1834 е световноизвестен бранд, който добива популярност преди десетки години и успява да радва привържениците си с непрестанни колекции, пропити от класа и стил.

Няма налични продукти.