Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

Rosenthal

Подредба:
Покажи:
24
Часовник Rosenthal 3019-1
Добави в желани Сравни
Часовник Rosenthal 3023-1
Добави в желани Сравни
Часовник Rosenthal 3027-1
Добави в желани Сравни
Часовник Rosenthal 3031-5
Добави в желани Сравни
Rosenthal е една от най-традиционните и в същото време модерни марки в Германия. Днес, точно както когато компанията е основана преди повече от 135 години, Rosenthal създава продукти, които завладяват чрез своята форма, функция, качество и изработка.
Rosenthal е марка известна с производството блестящи и екстравагантни модели на бижута и часовници. Техните продукти съчетават иновациите и креативността и стават все по-достъпни.

Моделите са с каишки, изработени от естествена кожа. Те са гъвкави, дълготрайни и се предлагат в различни цветове. Този тип каишки безпроблемно прилягат към китката ви, защото могат да се регулират и разширяват. Важно е да избягвате да мокрите каишката, за да не доведе това до скъсяване.

Всички Rosenthal часовници, които се предлагат в Timer.bg могат да бъдат закупени на изплащане. Изберете бутона „купи на кредит“ и разгледайте вариантите на банки, които могат да финансират покупката на часовник. Нашият екип ще ви съдейства, ако имате въпроси и затруднения, за да направите поръчка.

Rosenthal
Затвори