Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

Заявка за рекламация на часовници - Timer.bg

За всякакъв вид рекламация - желание за връщане или замяна на продукт, както и при нужда от сервизно обслужване, Ви молим да попълните и да ни изпратите формуляра за рекламации.

ЗАМЯНА НА ЧАСОВНИК

Имате право да замените закупен от нас часовник в срок от 14 календарни дни от датата на получаване на продукта. Замяната се осъществява веднага след като получим пратката и се уверим, че стоката е в ненарушен търговски вид, т.е не е ползван/носен и е в оригиналната си опаковка, заедно с всички прилежащи етикети и съпътстващи документи. Разходите за куриерски услуги в двете посоки при замяна са за Ваша сметка.

ВРЪЩАНЕ НА ЧАСОВНИК

Имате право да върнете закупен от нас часовник в срок от 14 календарни дни от датата на получаване на продукта. В случай на отказ от направената поръчка и желание за връщане на продукта, потребителят е длъжен да заплати разходите по доставката.

Могат да бъдат върнати часовници САМО срещу касова бележка (която сте получили при доставката), ако са в ненарушен търговски вид, т.е не са ползвани/носени и са в оригиналната си опаковка, заедно с всички прилежащи етикети и съпътстващи документи. Искане за връщане на продукт се счита за неоснователно, ако някое от горепосочените условия не е изпълнено.

Съгласно чл.57 (ал.3) от "Закона за защита на потребителите" стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка (например гравиране), не подлежат на право на отказ.

Моля, попълнете заявката за рекламация.

Информация за поръчка
Информация за продукта и причина за рекламацията
Captcha

Затвори