Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

PowerWatch

Подредба:
Покажи:
24

Няма налични продукти.

Тези часовници, се захранват от топлината на тялото, на човека който ги носи. Това са единствените модели смарт часовници, които не е необходимо да бъдат зареждани, за да работят. Освен това часовниците притежават всички функции, от които се нуждаете от вашия смарт часовник.

Според производителя може да използвате GPS функцията за 30 минути на ден. За да се намери сателит имайте предвид, че често отнема около 5 минути. От компанията, Matrix, обещават следващата актуализация да подпомогне подобряването на производителността.

Купувайки PowerWatch часовник повече не трябва да се притеснявате за зареждане на часовника си, а бързо свършващата батерия е проблем за голяма част от смарт часовниците. Часовниците са много здрави и са подходящи за любителите на водните спортове, тъй като имат много високи нива на водоустойчивост.

С тях можете да проследявате вашите стъпки, калории и сън. Приложението PowerWatch е достъпно за Android и iOS и показва статистики за упражненията, които правите и колко енергия получава часовникът от вашето тяло и от други източници на светлина.
Затвори