Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

Запитване за каишка / верижка за часовник

Резервни части и консумативи можем да осигурим само на часовници и марки, които са част от нашето портфолио, т.е ако Вие имате часовник с марка, която не е представена в сайта, то няма как да Ви набавим оригинална резервна част. Запитвания за такива модели няма да бъдат разглеждани.

В случай, че държите да закупите оригинална каишка за Вашия конкретен модел, попълнете тази форма и ние ще се опитаме да Ви съдействаме. При попълване на формата задължително отбележете марката и модела на Вашия часовник.

Ние от Timer.bg не се ангажираме и не гарантираме, че ще можем да осигурим резервна част във всички случаи, но ще направим всичко възможно, за да Ви съдействаме.

В рамките на 48 часа (два работни дни) след като получим запитването, ще Ви отговорим дали можем да доставим въпросния консуматив, в какъв срок и на каква цена. Обикновето срокът за доставка е между 45 и 90 дни след получено 100% авансово плащане.

Ако желаете да закупите алтернативен вариант на Вашата оригинална каишка, т.е да се сдобиете бързо с нова каишка за Вашия часовник, която да бъде с друг цвят, различна украса или материал, разгледайте нашите налични кожени и силиконови каишки.

Затвори