Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0

Chronostar - Стъкло Плексиглас

Подредба:
Покажи:
24
Часовник Chronostar R3753256003
Добави в желани Сравни

Chronostar е марка часовници, която обединява съвременния дизайн с практичност.

Ексклузивните му, модерни и достъпни колекции изследват различни светове от спорта до модата. Chronostar направи своя отпечатък в света на часовникарството благодарение на способността си да комбинира технически изисквания с практически и естетически нужди.

Неговите кварцови часовници за движение се отличават с модерен, привлекателен, но старателен дизайн, който гарантира, че те се харесват на потребителите с най-различни нужди. Chronostar е марка часовници, която съчетава съвременен дизайн с надеждността на групата Morellato.

Способността да се комбинират естетиката с функционалността е силата на колекциите Chronostar, подходяща за всеки стил и всяка възраст. Часовниците са посветени на съвременните мъже и жени, които винаги искат да бъдат модерни и в крак с времето. Марката има и ексклузивни колекции, подходящи и за деца, които притежават младежки и свеж дизайн.
При тези часовници фокуса не е върху водоустойчивостта, а върху красивият и модерен дизайн. Те имат много ниска степен на водоустойчивост 3 АМ и не бива да бъдат излагани на вода.
Затвори