Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Тренирай брилянтно със смарт часовник Garmin Forerunner 165

Тренирай брилянтно със смарт часовник Garmin Forerunner 165

Garmin пуска своята нова серия Forerunner 165 - специално разработен GPS смарт часовник за бягане, с който ще изградите перфектната тренировъчна рутина. Ако си начинаещ в подготовките за маратон, този часовник ще бъде най-верният и нужен приятел, който ще бъде неотлъчно до теб във всяко приключение. Подобно на своя брат Forerunner 265, 165 е създаден с аналогичен дизайн, включително разположението на бутоните, разработка на каишката и потребителския интерфейс на марката.

Бюджетната му цена се дължи на притежанието на по-малко функции за обучение и възстановяване спрямо Forerunner 265. Друго отличително на този модел е 1.2 инча (30.4 мм) AMOLED сензорен дисплей с възможност за винаги-включен режим, 390 x 390 пиксела. В нормален режим на смарт часовник батерията ще издържи до 11 дни, а в режим за запазване на батерията - до 20 дни.

За създаването на тези часовници са използвани химически подсилено стъкло, подсилен полимер за корпуса и силикон за каишката в атрактивни цветове. Предлага се единствено в размер 43 мм, като е подходящ за китки с обиколка 126-203 мм.

Вграден GPS - Снабден с вграден GPS приемник, Forerunner 55 ви позволява да проследявате разстоянието, темпото и маршрутите си докато бягате без да е необходим смартфон.

Тренировъчни функции - Часовникът предлага различни режими за тренировка, включително бягане на открито, бягане на закрито, велосипед, кардио и други. Можете да избирате между различни тренировъчни планове и интервални тренировки за постигане на вашите цели. Forerunner часовниците предлагат разнообразни спортни режими, които са специално оптимизирани за всеки вид тренировка.

При специалните издания на Forerunner 165 има опция да изтеглиш песни и плейлисти от своите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music, като можеш да слушаш без телефон, само чрез твоите безжични слушалки. Мониторинг на здравето - Forerunner 165 включва функции за мониторинг на здравето, като мониторинг на сърдечния ритъм на китката, спортен анализ на Body Battery, измерване на кислорода в кръвта (pulse ox), и мониторинг на стреса и сън.

Свързаност и уведомления - Forerunner часовниците, както всеки смарт часовник, се свързват с вашия смартфон и ви дава възможност да получавате известия за повиквания, съобщения, календарни напомняния и други директно на китката ви.

Открийте силата на своите стъпки, насочете се към здравословен живот и се потопете в своята тренировъчна мисия със стилния и удобен дизайн.

Тагове: Garmin, Смарт часовник, Forerunner

Свързани продукти

Свързани публикации

Затвори