Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Топ 5 дамски часовника с животински принт

Топ 5 дамски часовника с животински принт

Петъчно започваме денят с традиционната ни класация ТОП 5. Сезона е лежерен, дрехите са ефирни, а настроението е приповдигнато. И ние решихме да сме в унисон с тези емоции в подбора на седмичната ни класация.

Този път, като събирателен елемент, сме подбрали дамски часовници с принт. И не какъв да е, а визможно най-актуалния за сезона - животински принт. Разбира се, не сме се задоволили само с това, характеристиките винаги са водещи при избора на един часовник и тук ще ви ги представим.

На първо място поставяме елегантния модел K5V231Q4 на CALVIN KLEIN от колекцията Spellbound. Каишката със змийски принт е от естествена кожа в сивата гама. Моделът е класически, дисплеят е аналогов и изключително изчистен, с две стрелки и логото на марката. Акцентът пада изцяло върху авангардната каишка. Основните му характеристики са корпус от неръждаема стомана, стъкло от минерал-кристал, водоустойчивост 3 АТМ (не е подходящ за мокрене) и най-важния показател, достоен за първото място - кварцов швейцарски механизъм, което ще Ви гарантира един надежден часовник с безпроблемна работа. Цената от 540.00 лв. е по-висока в сравнение с другите модели в класацията, но Ви гарантираме, че тя е напълно оправндана с оглед на марката и качеството на този прекрасен модел.

На второ място се нарежда модел R7251571507 на JUST CAVALLI (изчерпан модел). Няма какво да кажем за модния гигант Cavalli, което да Ви изненада - смело смесване на десени и принтове, различни материи и разнообразни щампи. Нямаше как да ни убегне и този часовник, който изцяло отговаря на концепцията на компанията. Каишката е със змийски принт от естествена кожа в кафявата гама, дисплея е в тон с каишката в бежов цвят с геометрични златисти орнаменти и емблематичното лого на марката. В допълнение са добавени и инкрустирани камъни. Диаметърът на модела е 38 мм, корпуса е от неръждаема стомана, а часовникът е с кварцов механизък. Смятаме, че цената от 270.00 лв. е повече от справедлива за това модно бижу.

Третият часовник в класацията е моделът TLJ817 на Liu Jo (изчерпан модел) от колекцията Skin, който е с прекрасна каишка с леопардов принт в кафявата гама, дисплей в бежово с инкрустирани камъни и покритие от розово злато. Голямото лого на дисплея е запазена марка на компанията, и тук те не са изневерили на себе си. Моделът е спортно-елегантен, с диаметър 35 мм, изработен е от неръждаема стомана и естествена кожа, стъклото е от минерал-кристал, а механизмът е кварцов. Цената от 230.00 лв. е изключително добра за марката (за сравнение може да видите и други модели Liu Jo на сайта ни) и ние горещо Ви препоръчваме този модел.

Четвъртото ни предложение е на Festina, модел F16737/1 (изчерпан модел) от колекцията Dreamtime, а нашето скромно мнение е, че този часовник наистина е мечта с дизайна си и цената от 135.00 лв. Каишката е от естествена кожа, с черно-бял принт, наподобяващ змийска украска, в чудесно съчетание с бяло-сивия дисплей. Стрелките и индексите са с покритие от розово злато, което разчупва цялостната визия на модела и му дава един характерен изискан завършек. Корпуса е изработен от неръждаема стомана, стъклото е минерал-кристал, а стрелките са с фосфоресциращо покритие. Водоустойчивостта му е 5 АТМ, което значи, че не е подходящ за плуване, но ще издържи незабравимите летни дни и нощи на плажа.

На пето място сме класирали един различен и дори леко екстравагантен модел на Jacques Lemans. 1-1272E (изчерпан модел) от дамската им колекция La Passion е правилният избор, ако искате да изпъкнете с един наистина стилен и различен модел. Каишката от естествена кожа с косъм, широка колкото квадратния дисплей със същата шарка. Дисплея е максимално изчистен, за да се запази баланса в цветовете, разполага с 2 стрелки и е със същия принт като каишката. Стъклото е от минерал-кристал, корпуса е от неръждаема стомана, а механизма е кварцов. Цената от 260.00 лв., на която се предлага в нашият сайт, е напълно оправдана за качеството на тази марка, която се е доказала във времето и за дизайна на това по-близко до бижу часовникарско произведение.

Това бяха нашите предложения за "Топ 5 дамски часовника с принт”, като се надяваме поне малко да сме Ви улеснили, насочили или поне информирали за бъдещ избор на часовник. Очаквайте нашата нова статия "Топ 5" следващия петък. Ще се радваме и на вашите предложения за такава статия, както и ако се интересувате или търсите модели с ясни и точни характеристики и искате ние да направим такава селекция. Може да отправяте вашите предложения на нашия имейл или да използвате формата за контакт.

Тагове: избор, животински принт, леопардов принт, Festina, Liu Jo, Just Cavalli, Calvin Klein, Jacques Lemans, дамски часовник

Свързани продукти

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.