Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Топ 5 мъжки соларни часовници Casio до 550 лева

Топ 5 мъжки соларни часовници Casio до 550 лева

Отново е петък и нашата нова класация е тук! Основният момент в новата ни селекция е соларното захранване на избраните от нас модели. Ако сте се чудели и сте изпадали в безкрайно търсене на подходящ модел, който се захранва соларно посредством слънчева батерия, тази статия е точно за Вас. Часовниците със соларно захранване са изключително популярни и удобни, в допълнение животът на този тип батерии е минимум 10 години. Всички модели в днешната ни селекция са с верижка от неръждаема стомана.

Първият модел, който искаме да Ви представим е от колекцията Edifice - EQW-M600DB-1AER (изчерпан модел) на цена от 525.00 лева. Моделът е изключително популярен и продаван. Притежава соларно захранване, радио сверяване по технологията Wave Ceptor, за абсолютна точност и корекция на времето. Часовникът приема радио сигнал за синхронизация на времето от свръх точен атомен часовник. Освен тези две най-търсени функции, часовникът разполага и с редица други - световно време, аларма, календар, дата, хронометър, таймер и т.н. Моделът е с водоустойчивост 10 АТМ, което позволява безпроблемно къпане и гмуркане. Напрактика този часовник няма нужда да бъде свалян от ръката Ви. Стъклото е от подсилен и устойчив минерал-кристал.

Вторият модел на марката Casio е от същата колекция - EFR-541SBDB-1AVF (изчерпан модел) на цена от 490.00 лева. Моделът отново е хронограф и разполага с хронометър и таймер, както и световно време и аларма. Спортно-елегантен модел, който може лесно да се съчетае с ежедневно и по-елегантно облекло. Водоустойчив до 10 АТМ, което позволява къпане и гмуркане.

Третото място заема моделът на Casio от колекцията PRO TREK - PRG-270D-7ER (изчерпан модел) на цена от 487.00 лева. Моделът е мъжки спортен часовник с множество възможности. Корпусът на модела е изработен от високоустойчив полимерен материал със стъкло от устойчив минерал-кристал. Разполага с множество функции, сред които дигитален компас, барометър, термометър, алтиметър, световно време, календар, хронометър, обратно броене, 5 ежедневни аларми като едната от тях е с опция "дрямка", информация за изгрева и залеза, 12 и 24 часов формат. След всичко това наистина няма какво повече да добавим за този страхотен модел на тази страхотна цена.

Предпоследния модел, който Ви представяме е ECW-M300EDB-1AER на цена от 472.00 лева. Моделът е елегантен с корпус и каишка от неръждаема стомана. Стъклото отново е изработено от устойчив минерал-кристал. Моделът разполага с индикация за заряд на батерията, хронометър, календар, дата, фосфоресциращи стрелки, допълнително осветяване и аларми. Изключително търсен модел от колекция Edifice. Водоустойчив до 10 АТМ както предишните модели, позволява къпане и гмуркане без проблем.

На последно място оставихме моделът на Casio LCW-M100DSE-1AER на цена от 380.00 лева. Моделът също е един от доста често търсените модели със соларно захранване. Освен това, притежава и радио сверяване, луминисцентно и LED осветяване, хронометър, таймер, аларма, автоматичен календар, световно време, 12 и 24 часов формат. Този модел макар и малко по-евтин от предходните притежава още един голям плюс - стъклото на модела е от сапфир-кристал, което на практика е недраскаемо и е най-доброто стъкло на пазара към момента. Като минус на конкретния модел може да се отбележи само неговата по-слаба водоустойчивост - 5 АТМ, което не позволява къпане и гмуркане с часовника.

Това бяха нашите предложения за "Топ 5 мъжки соларни часовници Casio до 550 лева", като се надяваме поне малко да сме Ви улеснили, насочили или поне информирали за бъдещ избор на часовник. Очаквайте нашата нова статия "Топ 5" следващия петък. Ще се радваме и на вашите предложения за такава статия, както и ако се интересувате или търсите модели с ясни и точни характеристики и искате ние да направим такава селекция. Може да отправяте вашите предложения на нашия имейл или да използвате формата за контакт.

Тагове: избор, соларен часовник, Casio, Edifice, Pro Trek, Lineage

Свързани продукти

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.