Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Топ 5 мъжки часовника за абитуриенти до 200 лева

Топ 5 мъжки часовника за абитуриенти до 200 лева

С днешната "Топ 5" статия ще се опитаме да помогнем на всички наши клиенти, които имат в семейството си абитуриент и искат да му подарят нещо стойностно и красиво. Тези модели са съобразени с ценовия клас, за който имаме най-чести запитвания, но въпреки това те си остават качествени часовници с красив дизайн. Общото между моделите е, че всички са с аналогови, черна каишка изработена от естествена кожа и са до 200 лева.

Освен, че часовникът е чудесен подарък, който ще остане за спомен, ние предлагаме услугата "Лазерно гравиране", с което може да увековечите Вашето послание, да гравирате дата на абитуриентския бал и това да направи Вашия подарък още по-скъп и по-личен. Цената на лазерното гравиране е 24 лева с ДДС без ограничение в броя на символите.

Започваме с един дизайнерски модел на марката Pierre Cardin - PC106891F03 на цена от 190 лева. Моделът е елегантен, изработен от благородна стомана с черна кожена каишка. На дисплея има дата на три часа. Циферблатът е сребрист, а часовете са изобразени със сини римски цифри, което придава на часовника приятен и изискан акцент.

Вторият избран от нас модел е на марката Pierre Lannier - 201C173 на цена от 185 лева. Отново дизайнерска марка известна по целия свят. Мъжки елегантен часовник изработен от благородна стомана с черна каишка от естествена кожа. Моделът притежава и фосфоресциращи стрелки, както и 5 АТМ водоустойчивост. Класически модел в основен черен цвят с бели индекси.

Третото място е заето от един представител на марката Lotus - 15645/A (изчерпан модел) на цена от 174 лева. Моделът отново е с черна кожена каишка и е изработен от благородна стомана. Показва дата на три часа, както и деня от седмицата на десет часа по доста интересен и красив начин. Спортно-елегантната му визия позволява моделът да се съчетава лесно с по-спортно или по-елегантно облекло.

Четвъртия модел в нашата класация е отново на една световноизвестна марка - Festina F16745/5 (изчерпан модел) на цена от 135 лева. Моделът е класически, изчистен и елегантен. Отново в основен черен цвят - циферблат и черна кожена каишка. Разполага само с дата на шест часа. Стъклото е подсилен минерал-кристал, за по-голяма защита от надраскване.

Последното място е за един модел на Casio - MTP-E108L-1AV на цена от 110 лева. Мъжки спортно-елегантен часовник изработен от неръждаема стомана и каишка от естествена кожа. Стъкло от минерал-кристал и водоустойчивост до 5 АТМ, което позволява леки пръски и миене на ръце.

Представихме Ви нашите бюджетни предложения за подарък на абитуриент или любим учител, за които гарантираме, че ще служат вярно и безпроблемно, тъй като всички марки са с богата история зад гърба си. Ако все пак желаете да вземете нещо различно от описаните по-горе модели, може да разгледате нашия сайт - разполагаме с над 60 марки от всякакъв ценови клас и сме сигурни, че ще намерите желания модел при нас!

Надяваме поне малко да сме Ви улеснили, насочили или поне информирали за бъдещ избор на часовник. Очаквайте нашата нова статия "Топ 5" следващия петък. Ще се радваме и на вашите предложения за такава статия, както и ако се интересувате или търсите модели с ясни и точни характеристики и искате ние да направим такава селекция. Може да отправяте вашите предложения на нашия имейл или да използвате формата за контакт.

Тагове: Pierre Lannier, Piere Cardin, Festina, Lotus, Casio, бюджет, избор, абитуриентски бал

Свързани продукти

Затвори