Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Топ 5 дамски часовника с черна кожена каишка и златно покритие

Топ 5 дамски часовника с черна кожена каишка и златно покритие

Отново е петък и отново е ред да Ви представим наша селекция от подбрани дамски модели. Часовниците в днешната ни статия притежават доста желани от нашите клиенти характеристики, което ни провокира да съберем най-добрите модели, които отговарят на цената си със своите качества и дизайн, както и произход.

Всички модели са с черна каишка от естествена кожа, стъкло от сапфир-кристал (винаги търсим най-доброто за своите клиенти) и златно покритие на корпуса.

На първо място поставяме моделът на световноизвестната марка Certina - C004.310.36.037.00 на цена от 822.00 лева. Освен, че е изключително елегантен и впечатляващ в комбинация от черна кожена каишка и PVD покритие от 18К жълто злато, моделът има и голяма водоустойчивост - 10 АТМ. Освен това, моделът притежава технологията Double Security (Двойна защита) - това позволява къпане и гмуркане, без да се притеснявате за нищо. Наистина е голям плюс часовникът да е водоустойчив, тъй като не трябва всеки път да мислите да го свалите ли или не, дали ще се намокри и дали ще се повреди. Първото място е абсолютно заслужено, тъй като другите модели са с доста по-малка водоустойчивост, но ако все пак не смятате да плувате с часовника си лятото, този показател не играе голяма роля при избора Ви.

На второ място Ви представяме един изключително красив и изискан дамски модел на една от най-новите ни марки - Claude Bernard 20210 37JP AID на цена от 550.00 лева. Марката залага на изключително елегантен дизайн, а самата колекция, от която е модела се казва Dress Code. Часовникът, или по-скоро бижуто, е с красива овална форма, а часовете са отбелязани по много красив и нетрадиционен начин. Моделът излъчва стил, вкус и елегантност.

На трето място отново представител на швейцарското часовникарско майсторство - Tissot T003.209.36.117.00 на цена от 616.00 лева. Моделът е от колекция Flamingo. Елегантен дамски часовник с PVD покритие от 18К жълто злато, черна кожена каишка изработена от естествена кожа и стъкло от сапфир-кристал. Интересният акцент при този модел безспорно е циферблатът, който е изработен от естествен седеф. Седефът е изключително красив и придава на часовника нежност и естетически завършек, които няма как да не се забележат на ръката Ви и да предизвикат интерес у хората.

След него веднага се нарежда моделът на марката Candino - C4529/3 (изчерпан модел) на цена от 340.00 лева. Единственият модел с черен циферблат в днешната ни класация е в комбинация от римски цифри и индекси, дата на три часа и инкрустирани камъни по ръба на корпуса. Водоустойчивостта на модела е 5 АТМ, а диаметърът на корпуса е 28 мм. Основния черен цвят на модела придава повече акцент на златното покритие и инкрустираните камъни, което лично на нас много ни допада.

На последно място е един модел на австрийката фирма Jacques Lemans - G-115M (изчерпан модел) на цена от 790.00 лева. Моделът е от колекцията Geneve и е изключително красив и изискан, както подсказва името на колекцията. На белия циферблат са разположени римски цифри, които обозначават часовете и самият циферблат напомня на красив стенен ретро часовник.

Това бяха нашите предложения за "Топ 5 дамски часовника с черна кожена каишка и златно покритие", като се надяваме поне малко да сме Ви улеснили, насочили или поне информирали за бъдещ избор на часовник. Очаквайте нашата нова статия "Топ 5" следващия петък. Ще се радваме и на вашите предложения за такава статия, както и ако се интересувате или търсите модели с ясни и точни характеристики и искате ние да направим такава селекция. Може да отправяте вашите предложения на нашия имейл или да използвате формата за контакт.

Тагове: дамски часовник, Candino, Certina, Tissot, Claude Bernard, Jacques Lemans, Claude Bernard, сапфир-кристал

Свързани продукти

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.