Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Топ 5 мъжки хронографа с розово злато и силиконова каишка

Топ 5 мъжки хронографа с розово злато и силиконова каишка

Днешната ни статия е вдъхновена от различни запитвания и желания на нашите клиенти. С настъпването на летния сезон, все повече се търсят силиконови каишки, които да могат да се мокрят без това да вреди на цялостта и визията им, както при кожените например. Съсредоточили сме се върху красиви мъжки спортно-елегантни модела от пет различни марки. Всички те са черни, с покритие на корпуса от розово злато, силиконова каишка и са хронографи. Розово злато в последните години стана едно от най-търсените сред покритията на часовници, тъй като придава елегантност и стил.

Първенецът в класацията е на швейцарската марка Tissot на цена от 1339.00 лева. Моделът T048.417.27.057.06 е спортен хронограф от колекцията T-Race с швейцарски кварцов механизъм - Swiss quartz ETA G10.211. Стъклото е с най-добрата защита и е направено от сапфир-кристал, което го прави на практика недраскаемо. Притежава покритие на корпуса от 18К розово злато и черна силиконова каишка с трансперантна закопчалка. Водоустойчивостта на модела е 10 АТМ, което позволява спокойно плуване и гмуркане, без да се притеснявате за него.

Второто място отново е на швейцарска марка - Claude Bernard. Марката е една от най-новите в нашето портфолио, но това никак не е случаен избор за нас. Всички модели на марката са с изключително високо качество и под печата Swiss Made. Повече за марката може да научите тук. Моделът в тази класация е Claude Bernard 10222 37RNCA NIR и е на цена от 760.00 лева, а спецификациите му ще Ви шокират. Моделът отново е в основен черен цвят с покритие на корпуса от 18К розово злато и стъкло от висок клас сапфир-кристал. Притежава швейцарски кварцов механизъм, черна силиконова каишка и, както името на колекцията Aquarider говори, е направен да издържа и на най-смелите водни забавления и атракции. Притежава 20 АТМ водоустойчивост, което не е проблем дори и за по-сериозни дълбочини.

Третото място е заето от часовник Lotus 18186/1 (изчерпан модел) на цена от 351.00 лева. Моделът е спортно-елегантен, изработен от благородна стомана с покритие на корпуса от 18К розово злато. Отново е с черна силиконова каишка и водоустойчивост - 10 АТМ.

На предпоследно място се класира един модел на Festina Group на цена от 292.00 лева. Моделът F16840/1 (изчерпан модел) е спортно-елегантен изработен в комбинация от две покрития на корпуса - черно и 18К розово златно PVD покритие. Моделът притежава силиконова каишка и 10 АТМ водоустойчивост, което за неговата цена е доста добър показател. Освен тези характеристики, като бонус за цената си, получавате и фосфоресциращи стрелки. Какво повече да кажем?!

Последният модел е отново дизайнерски - Pierre Lannier 229D439 на цена от 380.00 лева. Моделът е семпъл, с частично златно покритие, черен циферблат и черна силиконова каишка. Водоустойчивостта му е 10 АТМ, а механизмът му е кварцов. Стъклото му е от минерал-кристал.

Това бяха нашите предложения за "Топ 5 мъжки хронографа с розово злато и силиконова каишка", като се надяваме поне малко да сме Ви улеснили, насочили или поне информирали за бъдещ избор на часовник. Очаквайте нашата нова статия "Топ 5" следващия петък. Ще се радваме и на вашите предложения за такава статия, както и ако се интересувате или търсите модели с ясни и точни характеристики и искате ние да направим такава селекция. Може да отправяте вашите предложения на нашия имейл или да използвате формата за контакт.

Тагове: топ, хронографа, розово злато, силиконова каишка

Свързани продукти

Затвори