Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Топ 5 черни мъжки хронографа до 1000 лева

Топ 5 черни мъжки хронографа до 1000 лева

Днешната ни статия е от малко по-висок клас мъжки часовници, с която се надяваме да Ви помогнем в избора на мъжки хронограф.

Моделите са с черна кожена каишка, черен циферблат, разполагат с хронограф, а стъклото им е най-доброто на пазара - сапфир-кристал. На практика няма нужда да се тревожите дали стъклото ще се надраска след известно време, тъй като това няма да се случи. Не и ако заложите на тези модели.

На върха на класацията ни застава моделът на 88 RUE DU RHONE 87WA120046 (изчерпан модел) от колекцията "Double 8 Origin" на цена от 973.00 лева. Моделът е с впечатляваща изцяло черна визия, с червена секундарна стрелка, която акцентира перфектно на черния циферблат. Корпусът е с черно PVD покритие, каишката е от естествена кожа в черен цвят с червен кант, който прави асоциация със червената стрелка. За качеството на часовника е достатъчно да споменем, че марката 88 RUE DU RHONE е създадена от внуците на Raymond Weil.

След него продължаваме с висока класа на часовниците Jaguar и моделът J661/4 на цена от 795.00 лева. Моделът е с без покритие на корпуса, направен от благородна стомана. Дисплея е хронограф, а часовете са обозначени с индекси, с изключение на 12 и 6 часа. Под 12 часа е разположена дата, над логото на фирмата. Срелките на този часовник са фосфоресциращи, която позволява да се ориентирате за времето дори на тъмно и във вода, тъй като няма проблем с водоустойчивостта със своите 10 АТМ.

Трето място заема швейцарската марка Tissot с модела си от колекцията PR 100 на цена от 691.00 лева. Марката е най-популярната и разпознаваема от швейцарските марки в България и това не е случайно. Качество, стил и традиции се съчетават в модела T101.417.16.051.00. Часовникът също притежава 10 АТМ водоустойчивост, което позволява къпане и гмуркане без притеснения.

На последните две места също се нареждат, логично, представители на швейцарската школа в часовникарството. Моделът на Doxa, компания основана през 1889 година, 285.10.103.01W (изчерпан модел) на цена от 588.00 лева и моделът на Candino C4520/3 (изчерпан модел) на цена от 570.00 лева. Нека разгледаме двата модела паралелно тъй като и двата модела са чудесен избор с оглед на цената си. Моделите притежават по 10 АТМ водоустойчивост, стъкло от сапфир-кристал, каквото търсим в тази статия, но тук трябва да отбележим, че марката Candino използва този тип стъкло за всички свои модели. Разчитат на качество и това е достатъчно да Ви убедим, ако все още се чудите.

Основен плюс на моделите в тази колекция е стъклото от сапфир-кристал, което дава възможно най-висока защита от надраскване, тъй като това е един от най-честите проблеми при носенето на ръчен часовник. Колкото и да ги пазим, няма как да нямат по някоя друга драскотина след време.

Това бяха нашите предложения за "Топ 5 черни мъжки хронографа до 1000 лева", като се надяваме поне малко да сме Ви улеснили, насочили или поне информирали за бъдещ избор на часовник. Очаквайте нашата нова статия "Топ 5" следващия петък. Ще се радваме и на вашите предложения за такава статия, както и ако се интересувате или търсите модели с ясни и точни характеристики и искате ние да направим такава селекция. Може да отправяте вашите предложения на нашия имейл или да използвате формата за контакт.

Тагове: мъжки часовник, хронограф, сапфир-кристал, Tissot, Candino, Doxa, Jaguar, 88 rue du rhone

Свързани продукти

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.