Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Топ 5 G-shock колекции за 2017

Топ 5 G-shock колекции за 2017

Пет колекции от G-Shock сериите на Casio, които ще виждате отново и отново през 2017 година. Представяме Ви ги в обратен ред:

GWF-D1000 – Frogman

На пето място сме подредили моделите от серията GWF-D1000 – Frogman. Те си остават любими на доказаните G-Shock фенове по света. Оборудвани са със соларна батерия Tough Solar, като към момента поддържат радио сверяване Multi-Band 6 и имат показатели за лунна фаза и приливи и отливи. Механизмът е “прибран” в корпус от неръждаема стомана и е произведен в Япония, от където идва и крайната по-висока цена на часовниците от тази серия. Твърди се, че това са най-добрите модели Frogman, произвеждани някога, като същевременно са и най-стабилно изглеждащи. Като стане дума за изцяло дигитални часовници, тези са “голяма работа”, а лимитираните модели са изключително търсени. Това са и единствените модели G-Shock, сертифицирани по ISO 6425 за водоустойчивост до 200 метра, с показатели за време под водата и интервал между показванията на повърхността, от където и следва логичното заключения, че тази серията е най-добрата на G-Shock за сериозни подводни приключения или работа.

GWN-1000B – Gulfmaster

На четвърто място са смятаните за едни от най-богатите на функции модели от серията GWN-1000B Gulfmaster. Те са оборудвани със соларно захранване Tough Solar, радио сверяване Multi-Band 6, Triple Sensor (барометър, термометър, алтиметър и дигитален компас) и информация за приливите и отливите. Със своите размери 44.9х55.8х16мм тези часовници са относително големи, но пък доста удобни за носене в сравнение с други големи модели. Часовниците могат да бъдат намерени в различни цветови комбинации. Както можете да предположите от името, серията Gulfmaster е предназначена за хора, обичащи лодки и за такива, които прекарват много време в открити води като цяло.

GWG-1000 – Mudmaster

Mudmaser-а е представен за първи път през есента на 2015г. Това е серия от дигитално-аналогови модели, ъпгрейд от популярния Mudman модел и част от опита на Casio да наложи по-висок клас аналогови часовници G-Shock. Mudmaster-а наследява от Rangerman концепцията за защитната структура на бутоните, която ги предпазва от кал и прах и е устойчива на силни вибрации, основно защитавайки аналоговия механизъм. Triple сензорът включва алтиметър, барометър, компас и термометър. Механизмът е соларен Tough Solar, има радио сверяване Multi-Band 6, а стъклото е сапфир-кристал за още по-голяма устойчивост на надраскване. С размерите си 59.5х56.1х18 това са едни от най-големите модели на G-Shock. Идеални са за хора, участващи в спасителни операции, както и за всички онези, които се занимават с тежък физически труд или работят в негостоприемна заобикаляща среда.

GW-9400 – Rangeman

Часовниците от тази серия са известни като най-популярните сред колекциите Master of G за професионална употреба. Оборудвани с Triple Sensor (барометър, термометър, алтиметър и дигитален компас) и допълнителна удароустойчивост, те предлагат много добро съотношение цена-качество. Дизайнът е специално насочен към копчетата, които са предпазени от кал и прах, а сензорът е лесно достъпен с натискането на само един бутон. Това са едни от най-функционалните тактически часовници на пазара, включващи данни за изгрев и залез, устойчивост на много ниски температури, хронометър до 1000 часа, 24-часов таймер, запаметяване на до 40 записа на дата/час, както и отчитания за атмосферното налягане и температура. Соларният механизъм е Tough Solar и има радио сверяване Multi-Band 6, което значи, че времето ще бъде точно сверено практически във всяка точка на земното кълбо. Идеален избот за сериозен часовник, необходим на открито, способен да понесе повече “злоупотреба” от модел с механични части на механизма. Ако трябва да изберете само един единствен G-Shock, Rangeman-a би бил най-добрият избор.

GW-M5610

Първият, оригиналът и все още най-добрият. Часовниците от тази серия са преки наследници на първият представен Casio G-Shock - моделът DW-5000C, от който тръгва легендарнара серия G-Shock през 1983г. Със същата класическа квадратна форма като оригинала и с модерни екстри като соларен механизъм Tough Solar и радиосверяване Multi-Band 6, тази серия е идеален избор за хората, които предпочитан един по-стандартен размер G-Shock. Със своята дебелина от 12.7мм тези часовници са едно от най-тънките G-Shock-ци. Създателят на Casio Kikuo Ibe може да бъде забелязан най-често с модел от точно тази серия. Модел GW-M5610 е идеален избор за първата Ви покупка на G-Shock и е силно ценен от дългогодишни G-Shock фенове. Класическият, устоял на времето стил в комбинация с модерни екстри поставя GW-M5610 на чело на класацията.

Тагове: Casio, G-Shock, Mudmaster, Rangeman, Frogman, Gulfmaster

Свързани продукти

Затвори