Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
5 дамски модела FURLA

5 дамски модела FURLA

В първия петък от новата година решихме да Ви представим пет модела на нашата най-нова марка - FURLA. Вероятно сте виждали лъскавите магазини в търговските центрове у нас и в чужбина, с огромен стилен надпис FURLA на тях. Марката е световно известна особено в страните, откъдето тръгват последните модни тенденции и най-големите дизайнерски къщи.

Нека разкажем с няколко изречения малко повече за бранда, в случай, че не сте попадали на него. Компанията е създадена преди 90 години (1927г.) от фамилията Furnaletto. Компанията изнася своята продукция в над 71 държави и има присъствие в повече от 1000 партньорски магазина по цял свят, както и в 320 едноименни бутика. Марката е известна със своя изчистен дизайн в италиански стил и продуктова гама, която обхваща чанти, обувки и аксесоари.

При нас може да разгледате техните луксозни часовници, които се характеризират с минималистичен стил, висококачествени материали и нежни акценти.

Наистина от Furla залагат на доста изчистен дизайн, в което ще се обедите след като се запознаете с няколко селектирани от нас дамски модела.

Първият часовник, който искаме да Ви представим е R4251102501 на цена от 390.00 лева. Моделът е от колекция Metropolis и е с корпус от неръждаема стомана и черна каишка, изработена от естествена кожа. Стъклото на часовника е от подсилен минерал кристал, а водоустойчивостта му е като на повечето дизайнерски дамски часовници - 3 АТМ, което не позволява да се мокри обилно. По корпуса има покритие от жълто злато. Дисплеят е черен, като веднага прави впечатление решението за датата и деня от седмицата, които са ситуирани в два допълнителни кръгли циферблата.

Следващият модел е от същата колекция Metropolis - R4251102504 на цена от 330.00 лева. Дизайнът е решен изцяло в син цвят, което го прави интересен и забележим за окото на момента. Забелязвате веднага и изобразяването на девет и три часа, тъй като това е една от отличителните черти на марката, с различни цифри, индекси и т.н. специално само за тези два часа. Като характеристики моделът е идентичен на първия - стъкло от минерал-кристал, 3 АТМ водоустойчивост и синя каишка от естествена кожа.

Третият часовник, който попада в нашата селекция е R4251104501 на цена от 410.00 лева. Този модел е от колекция Diana. Отличителното за тази колекция е правоъгълната форма на корпуса на всички модели включени в нея. Furla R4251104501 е изключително нежен и елегантен, дори ефирен и смятаме, че всяка дама би желала да има това бижу. Корпусът е с покритие от розово злато, а каишката е бежова, изработена от естествена кожа. Циферблатът е сребрист, изчистен, индексирани са само четирите часа - дванадесет, три, шест и девет, като отново акцентът пада върху три и девет. Разгледайте другите цветови варианта на моделите от колекция Diana тук.

Предпоследният модел, който Ви представяме е R4253101503 на цена от 450.00 лева. Моделът е от колекция Eva и е може би един от малкото по-разчупени модели на марката. Решен изцяло в покритие от жълто злато и с инкрустирани камъни по външната страна на корпуса, часовникът е доста интересен и привличащ окото, поради по-луксозната си визия. Стъклото е от минерал-кристал, а водоустойчивостта му е 3 АТМ. Моделът е перфектно решение както за спортно-елегантен, ежедневен стил, така и за по-официално облекло.

Последният часовник е R4253106502 (изчерпан модел) на цена от 370.00 лева от колекция Linda. Изработен е от благородна стомана, с покритие по корпуса и частично покритие на верижката от розово злато. Моделът е фин и елегантен, лек и нежен. Ако харесвате по-леки часовници, които да не усещате на ръката си, този модел е един от тях. Визията му е изключително елегантна и ненатрапчива. Характеристиките са идентични с горните модели - стъкло от минерал кристал и 3 АТМ водоустойчивост. Циферблата е светло-розов, като са представени чрез цифри само часовете шест и дванадесет, а три и девет са акцентирани с по-тъмни индекси.

Това бяха нашите предложения за "Селекция 5 дамски модела на най-новата ни марка FURLA”, като се надяваме поне малко да сме Ви улеснили, насочили или поне информирали за бъдещ избор на часовник. Очаквайте нашата нова статия "Топ 5" следващия петък. Ще се радваме и на Вашите предложения за такава статия, както и ако се интересувате или търсите модели с ясни и точни характеристики и искате ние да направим такава селекция. Може да отправяте вашите предложения на нашия имейл или да използвате формата за контакт.

Тагове: Furla, дамски часовник, избор

Свързани продукти

Затвори