Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Топ 5 мъжки хронографа с основен кафяв цвят до 350 лева

Топ 5 мъжки хронографа с основен кафяв цвят до 350 лева

Отново е петък и ние отново сме приготвили една интересна и по-нестандартна класация поне откъм визия и малко по-претенциозен цвят. Моделите, които ще Ви представим са стилни и елегантни в основен кафяв цвят, с кафява каишка, изработена от естествена кожа. Въпреки, че кафято не е толкова универсален цвят като черното, с подходящото облекло съобразено с този цвят, модели се превръщат в един чудесен аксесоар, който най-често прави препратка с колан или с официални обувки.

Първият модел е на марката Jacques Lemans под номер 1-1654D на цена от 320.00 лева. Моделът е хронограф, с корпус от неръждаема стомана, кафяв циферблат и кафява каишка от естествена кожа. Часовете са отбелязани с цифри и индекси. Разполага с дата, която е разположена между четири и пет часа. Моделът е елегантен, но визия му е малко по-разчупена именно заради тези малки детайли, които бягат от строгия класически вид. Водоустойчивостта на модела е 10 АТМ, което позволява спокойно къпане и плуване с часовника, без да се притеснявате, че може да проникне вода в механизма и да го повреди. Стъклото е изработено от подсилен минерал-кристал, което гарантира по-добра защита от нежелани удари.

Следващият часовник, който попада в нашата класация е на гиганта Festina - F16673/3 (изчерпан модел) на цена от 312.00 лева. Моделът е малко по-спортен от предходния му колега, но притежава доста сходни характеристики. Дисплеят отново е тип "хронограф", водоустойчивостта му е 10 АТМ, което позволява къпане и плуване, индексите и стрелките са фосфоресциращи, а на самият безел допълнително са отбелязани минутите с арабски цифри. Моделът разполага и с дата на шест часа.

Третият модел е на марката Casio от колекция Edifice - EFR-539L-5AVUEF (изчерпан модел) на цена от 265.00 лева. Моделът е с отличителната визия на колекцията, както и на самата компания. Спортно-елегантен, масивен часовник. Корпусът е изработен от неръждаема стомана, безела е в кафяв цвят, на който са отбелязани минутите с арабски цифри. Моделът също така е хронограф. Часовникът разполага още с дата на три часа и стъкло от подсилен минерал-кристал за по-голяма издръжливост,

Предпоследният часовник е на Lotus - 15848/7 (изчерпан модел) на цена от 253.00 лева. Часовникът е с елегантна и по-семпла визия. Дисплеят е тип "хронограф", а часовете са отбелязани с индекси, под които съвсем ненатрапчиво са отбелязани и минутите. Часовникът разполага и с дата разположена на четири часа. Каишката е изработена от естествена кожа. Стъклото е от минерал-кристал, а водоустойчивостта му е 10 АТМ.

Последният модел е отново на Casio от колекция Edifice - EFR-531L-5AVUEF (изчерпан модел) на цена от 220.00 лева. Моделът е сходен на колегата си в тази класация, като разликите са единствено визуални. Минутите са разположени по безела, който е в тъмно кафяв цвят, а корпусът е от неръждаема стомана. Също като другите модели и този модел е хронограф. Притежава кафяви стрелки и индекси с фосфоресциращо покритие. Водоустойчивостта му е 10 АТМ, което позволява къпане и гмуркане, както вече отбелязахме.

Това бяха нашите предложения за "Топ 5 мъжки хронографа с основен кафяв цвят до 350 лева”, като се надяваме поне малко да сме Ви улеснили, насочили или поне информирали за бъдещ избор на часовник. Очаквайте нашата нова статия "Топ 5" следващия петък. Ще се радваме и на Вашите предложения за такава статия, както и ако се интересувате или търсите модели с ясни и точни характеристики и искате ние да направим такава селекция. Може да отправяте вашите предложения на нашия имейл или да използвате формата за контакт.

Тагове: Jacques Lemans, Festina, Lotus, Casio, Edifice, избор, мъжки часовник

Свързани продукти

Затвори