Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Швейцарски часовници Adriatica

Швейцарски часовници Adriatica

Има ли някой, който не се интересува от вечен дизайн, прецизна изработка и точно отчитане на времето? Вече не е нужно да харчите цяло състояние, за да се възползвате от всички тези неща, тъй като Adriatica предлага красиви и надеждни швейцарски часовници на достъпни цени.

Фабриката на швейцарската марка Adriatica се намира в Минузио/Тичино, италианската част на Швейцария. Една от основните им цели е да създават нови дизайни и модели, които да отговарят на променящите се стилове на нашето поколение, като същевременно поддържат конкурентни цени. Предлагат богата гама от часовници, от аналогови до хронографи. Компанията е специализирана в моделите със златисто, розово златисто и черно покритие, както и с изработка от титан и неръждаема стомана. Произвеждат както механични, така и автоматични самонавиващи се модели, които се задвижват от механизми ETA & SELITA, и широка гама от кварцови часовници, съдържащи високотехнологични механизми като Ronda и ETA. 

Като търговска марка Adriatica е тясно свързана със Swiss Watch Company. Компанията Swiss Watch Company създава марката и започва да произвежда часовници с този лейбъл през 1931 г. През 1962 г. фабриката на Adriatica се премества в Бийл/Биен и Базел в Швейцария, където продължават да произвеждат своите мъжки и дамски часовници. Тогава се създава и новата революционна мъжка колекция „Adriatica World Champion”. От 1999 г. часовниците Adriatica се произвеждат в тяхна собствена компания за часовници в Донгио, след което през 2010 г. щабът им бе преместен в Каморино/Тичино. Вложени са големи усилия и концентрация за усъвършенстване на производствените процеси и подобряване на стила на вече съществуващи модели. Внедряването на нови технологии и създаването на модерни произведения на часовникарското изкуство се е превърнала в друга тяхна основна цел. 

Днес Adriatica е международно призната марка, достъпна в много страни. Също така е член на Федерацията на швейцарската часовникарска индустрия (FH) от декември 2006 г. Всички часовници на марката имат етикет „Произведено в Швейцария“, което е потвърждение, че се предлагат висококачествени, точни и надеждни продукти.

И мъжките, и дамските часовници на Adriatica впечатляват с елегантен стил и отлични материали. Отличават се с характерни цветове, внимателна изработка и усъвършенствани функции. Богатата гама и разнообразието от стилове позволява на всеки да намери нещо за себе си. Както жените с вкус към луксозните бижута, така и мъжете, които търсят спортен часовник за ежедневно носене, ще намерят нещо, което да задоволи вкуса им.

Тагове: швейцарски часовник, Adriatica

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.