Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Royal Air Force x G-Shock GR-B200RAF-8A Gravitymaster вдъновен от изтребителите Eurofighter Typhoon

Royal Air Force x G-Shock GR-B200RAF-8A Gravitymaster вдъновен от изтребителите Eurofighter Typhoon

От Casio UK представиха моделът Royal Air Force x G-Shock GR-B200RAF-8AER Gravitymaster, официална колаборация с Кралските военновъздушни сили (Royal Air Force) и втората от три колаборации с Министерството на отбраната (на Великобритания) планирани за 2020 г. Първият модел от трите е British Army x G-Shock GG-B100BA-1A Mudmaster, на пазара от март 2020 г.

Използвайки новият GR-B200 Gravitymaster с Carbon Core Guard като база, GR-B200RAF има сиво-бяла цветова схема с черен карбонов безел. Милитъри дизайнът е вдъхновен от цветовете на изтребителите Eurofighter Typhoon, които имат за цел да направят самолета труден за различаване в небето по време на военни маневри. Логото на Royal Air Force може да се види на предпазителя на каишката, а самата каишка има специални графики, както и латинското мото “Per ardua as astra” (буквално “През тръни към звездите”, извисяване минавайки през трудности). Мотото се появява и на вътрешната част на кутията като част от емблемата на Кралските военновъздушни сили, а самата кутия може да играе ролята и на стойка за излагане на часовника – колекционерите ще оценят това по достойнство. Основните функции на GR-B200RAF включват Bluetooth свързване към смартфон и Quad-Sensor с алтиметър, барометър, компас, термометър и акселерометър за отброяване на крачките.

Първи до този модел успяха да се докоснат във Великобритания, на продажна цена от £349, a към днешна дата той се предлага в световен мащаб, включително и в България. GR-B200RAF-8A можете да закупите и от Timer.bg на цена от 664 лв. с възможност за плащане с карта, чрез наложен платеж или на изплащане с кредит към UniCredti, TBIBank или БНП Париба с 0% лихва за срок от 3, 4 или 6 месеца. При Вас той ще пристигне в оригинална опаковка, с всички прилежащи документи и с възможност за преглед и тест.

Тагове: Casio, G-Shock, Gravitymaster

Свързани продукти

Затвори