Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
НОВО: G-Shock GMD-B800 - фитнес тракер за дамите

НОВО: G-Shock GMD-B800 - фитнес тракер за дамите

След като в края на април от Casio America анонсираха предстоящите модели G-Shock GMD-B800, към момента те вече са налични и в България – това са достъпни фитнес часовници с крачкомер и Bluetooth свързване към телефон. Създадени са за дамите и имат същите функции като по-големите мъжки G-SQUAD GBD-800. Интересно е, че това е съвсем нова серия от типично мъжката линия G-Shock, предназначена за дамите – до сега такива бяха само моделите от S-сериите.

Фитнес функциите включват акселерометър за ежедневно отчитане на изминатите крачки, пет интервални таймера (с възможност за повторение до 20 пъти) и памет обиколки за до 200 записа. Апликацията G-Shock Connected позволява на потребителя да създава дневна цел за изминати крачки, да се поддържа запис на изминатите крачки с пет нива на интензивност при тренировка, да се изчисляват изгорени калории, да се преглеждат записите, да се настройват интервалните таймери. Bluetooth свързването също така позволява да се синхронизира времето 4 пъти дневно. Други функции при свързване включват световно време за 300 града, смяна между основен и друг град, настройване на аларма, стандартни настройки на времето, както и функция “намиране на телефон”. Познатите допълнителни функции, които се намират в моделите G-Shock, са налични и тук – 20 АТМ водоустойчивост, удароустойчивост, 1/100 хронометър с разделяне, таймер, 5 аларми, автоматично LED осветяване.

GMD-B800-1 е с черен корпус и акценти в цвят розово злато, както и негативен дисплей (черен със светли знаци). GMD-B800-4 е нежнорозов, със стандартен дисплей. Очакват се още цветови комбинации от моделите B800, за които към момента няма официална информация.


(Ъпдейт октомври 2020) При нас вече са налични и новите цветове от серията GMD-B800

  • GMD-B800SC-1BER – черен корпус със свежа неоновозелена каишка
  • GMD-B800SC-1ER – изцяло черен модел с черен дисплей и цикламени акценти
  • GMD-B800SU-3ER – пастелнозелен със зелен дисплей
  • GMD-B800SU-4ER – пастелнорозов с розов дисплей
  • GMD-B800SU-8ER – пастелносив със сив дисплей

Моделите GMD-B800 можете да закупите при нас, в Timer.bg, на цена от 178/180 лв, с безплатна доставка, опция преглед и тест, възможност за връщане до 14 дни и с плащане с наложен платеж, с карта, както и на изплащане с 0% лихва.

Тагове: Casio, G-Shock, дамски часовник, фитнес тракер

Свързани продукти

Затвори