Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Функционалности Garmin Vivomove Sport - Повече от стил

Функционалности Garmin Vivomove Sport - Повече от стил

Съвсем в началото на 2022 година, на 4ти януари, от Garmin анонсираха новия часовник Garmin Vivomove Sport. Този хибриден модел комбинира традиционната визия на аналогов часовник с най-важните смарт функции, които са ти необходими, за да си в крак с всичко случващо се в забързаното ти ежедневие.

Непреходен аналогов дизайн.

Опознай тялото си по-добре. Проследявай крачки, сън, стрес и нива на енергия.

До 5 дни живот на батерията – това вече изглежда много добре.

Докосни или плъзни, за да се разкрие скрития тъчскриин дисплей – това е малката ти тайна.

Бъди винаги "в крак" със съобщения, обаждания и напомняния от календара, всичко това директно на китката ти.

Приоритизирай това да се чувстваш добре физически и емоционално с апликации за йога, ходене, кардио, осъзнато дишане и още.

Традиционен дизайн на часовника

Скритият дисплей се появява само когато ти е нужен. Когато вазимодействаш с тъч екрана стрелките динамично се отместват.

Изискан аксесоар за китката ти

Vivomove Sport се предлага в набор от цветове с различни металически акценти, има и изключително лека и комфортна силиконова каишка – идеален е за работа, за уикенда, за парти – буквално за навсякъде. Също така е съвместим с всяка стандартна 20 мм каишка с quick release система на смяна.

Умни известия
Smart Notifications

Можеш да получаваш мейли, съобщения и напомняния директно на часовника, когато е сдвоен с телефона ти. Ако той е с ОС Андроид, можеш дори да отговаряш на съобщенията.

Функции за сигурност и проследяване
Safety and Tracking features

Когато часовникът е сдвоен с телефона ти, до контактите ти може да се изпрати съобщение с текущото ти местоположение. Това може да стане ръчно или автоматично, посредством внедрената детекция за инциденти.

Изглед на календара
Calendar View

Лесно може да видиш плановете си за деня на отделния екран за календар.

Таймер и хронометър
Timer and Stopwatch

Можеш да отмерваш различни интервали от време удобно, директно от часовника.

Предварително заредени спортни апликации
Preloaded Sport Apps

Разчупи рутината в тренировките с предварително зададени активности като йога, силова тренировка, кардио, плуване в басейн и др.

Фитнес проследяване
Fitness Tracking

Докато си навън, Vivomove Sport следи стъпки, калории, минути натоварване и др. Дори можеш да синхронизираш данните с различни смарт часовници Garmin.

Монитор на енергията на тялото
Body Battery - Energy Monitoring

Можеш да проследиш нивата на енергията си в течение на деня и да прецениш най-подходящото време за тренировка и почивка.

Сърдечен ритъм на китката
Wrist-Based Heart Rate

Часовникът непрестанно проследява сърдечния ти ритъм и ще те осведоми, ако той е прекалено висок или пък прекалено нисък по време на почивка. Също така помага да добиеш представа колко се напрягаш по време на тренировка, дори при плуване.

Пулсоксиметър
Pulse OX Sensor

Можеш да използваш сензора Pulse Ox, за да проверяваш сатурацията си по всяко време на деня или пък по време на сън, за да си наясно колко добре тялото ти абсорбира кислород.

Проследяване на стреса
Stress Tracking

Научи дали денят ти е спокоен, балансиран или стресиращ. Напомняния за релаксация ще се включат със съвети за дишане, когато часовникът засече, че си под стрес.

Осъзнато дишане
Mindful Breathing

Когато искаш да релаксираш или да се фокусираш можеш да стартираш тренировка за дишане, в следствие на което часовникът ще проследи нивата ти на стрес и дишане, за да ти помогне да разбереш по-добре как дишаш.

Проследяване на женското здраве
Women's Health Tracking

Можеш да използваш апликацията Garmin Connect за да проследиш месечния си цикък или бременност. Вписвай симптоми, научи повече за тренировки и хранене по това време, както и други полезни функции.

Проследяване на хидратацията
Hydratation Tracking

Вписвай дневния си прием на течности, за да бъдеш хидратиран. Можеш дори да настроиш автоматична цел за хидратация, която се напасва спрямо потенето по време на активности.

Следене на дишането
Respiration Tracking

Можеш да проследиш как дишаш в течение на дена, по време на сън, осъзнато дишане и йога.

Свързан GPS
Connected GPS

Можеш да се свържеш с GPS-a на телефона си за точно засичане и последяване по време на разходки на открито, колоездене или бягане.

Проследяване на съня
Advanced Sleep Monitoring

Можеш да получиш цялостна представа за това как спиш, с разбивка на различните фази на съня, както и Pulse OX данни и данни за дишането.

Минути интензивност
Intensity Minutes

Обновената функция за следене на интензивни минути дава по-добра информация за това по кое време на деня и при каква активност си натрупал интензивните минути.

Фитнес възраст
Fitness Age

Тази опция включва хронологична възраст, седмична активност, пулс в покой и ИТМ или процент на телесните мазнини, за да изчисли дали тялото ти е по-младо или по-старо в сравнение с реалната ти възраст. Ако резултатът не ти харесва, можеш да използваш насоките, за да го промениш.

Живот на батерията
Battery life

Можеш да проследяваш повече неща за по-дълго преди нужда от зареждане с живот на батерията от 5 дни в режим смарт часовник и плюс един допълнителен ден като аналогов часовник. 15 минути зареждане добавят до 1 ден живот на батерията.

Воден рейтинг
Water Rating

Този часовник има рейтинг за плуване, което го прави идеален за взимане на душ, ден на спа или пък използване в басейн.

Малък, с лек дизайн
Small, Light Design

С лек корпус и размер от едва 40 мм, ще забелязваш часовника единствено защото изглежда супер добре ;)

Синхронизация с Garmin Connect
Sync with Garmin Connect

Можеш да проследяваш здравна и фитнес информация на едно място – тази процъфтяваща онлайн общност е пълна с мотивирани хора, с които може да се свържеш, състезаваш и споделяш.

Тагове: Garmin, Vivomove, Vivomove Sport, смарт часовник, спортен часовник

Свързани продукти

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.