Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Празници, имени дни и работно време Коледа 2022

Празници, имени дни и работно време Коледа 2022

И тази година ще те подсетим за една страхотна статия, която ще ти помогне да избереш часовник за подарък и ако още някой е останал без подарък под елхата - сега е моментът, за да пристигне навреме. Ние се грижим да изпратим всички поръчки, направени на timer.bg, и ще продължим да се грижим за това те да пристигнат навреме до последния възможен момент. Можем да гарантираме, че каквото зависи от нас ще бъде направено, но все пак, за да се застраховаш, че няма да си вземеш подаръка след Стефановден, ето малко насоки до кога ще изпращаме, кога ще работят куриерите и какво да очакваш като доставки по празниците:

Доставка по време на коледните и новогодишни празници 2023

И тази година празниците се съчетават великолепно с почивните дни, което е много хубаво за почивката на всички и малко по-сложно за доставките. Призоваваме те да поръчваш навреме каквото си си наумил, за да няма разочаровани хора около елхата.

- Ще работим усилено до края на деня на 23.12.2022 г., като поръчките могат да се получат на 24.12.2022 г. от офис на куриер (до 15 часа за Еконт, непълен работен ден за Спиди) или с доставка до адрес. И въпреки че от тази година вече има куриерски офиси, които са отворени и в неделя, на 25ти дори и те ще почиват.

- 24, 25, 26, 27 и 28.12.2022 г. са официални почивни дни. Еконт ще работят с нормално работно време на 28.12.2022 г. и пратките могат да се вземат от техен офис или с доставка до адрес.

- На 29.12.2022 г. ще работим с нормално работно време и ще обработим всички поръчки от предходните почивни дни и след това се отдаваме на заслужена почивка.

- Последните пратки за годината ще могат да бъдат получени 30.12.2022 през целия ден или на 31.12.2022 г. от офис на куриер (до 15 часа) или с доставка до адрес.

- След което отново ще почиваме на официалните почивни дни 1 и 2.01.2023 г. (Еконт ще работят на 2.01.2023 г.). На 3.01.2023 г. започваме обработване на всички поръчки получени през почивните дни.

За точна справка погледни работно време на Еконт и работно време на Спиди.

Съветваме те да се съобразиш с тези почивни дни най-вече с оглед на имените дни в първите дни от годината – ако имаш някой Васко, който трябва да получи часовник, направи поръчката си навреме, за да бъдеш добре обслужен и доволен. Също така имай едно на ум относно това с кой куриер желаеш да се извърши доставката ти – посъветвай се с нашите консултанти кой е най-удачния избор, за да си сигурен, че поръчката ти ще пристигне когато желаеш.

Понякога доставката на даден модел отнема повече от ден. Ще те информираме своевременно, за да може да реагираш и евентуално да смениш модела, за да дойде навреме.

Рождени и имени дни

Първо ще обърнем внимание на рождениците. Можеш да си представиш колко е неприятно да празнуваш по време, когато хората купуват подаръци за всички близки, а ти оставaш забравен в суматохата, защото на фокус е основно Коледа. Или пък всички вече се подготвят за Нова година. Така че тук тактично ще напомним – помисли дали нямаш някой близък – роднина или познат, който се е родил в това празнично време от годината и който, може би, от време на време остава леко пренебрегнат. Няма как да ти напомним за точни дати, но ако нямаш списък с рождени дни, винаги може да се обърнеш към Фейсбук за помощ – в идеалният вариант той ще ти подскаже.

Вторите празнуващи са именниците. А те никак не са малко. Почти винаги поръчка, направена до 14 часа, може да бъде изпратена същия ден и получена на следващия (с изключение на по-малките населени места, в които разносът е по график или когато има специфични условия като гравиране). По празниците пратките са в пъти повече и винаги има шанс нещата да се забавят с един или два дни, за това е добре да се планира от (макар и малко) по-рано. Тук ние любезно ще напомним, че до края на годината предстоят следните именни дни:

  1. 22 Декември: Анастасия, Ася, Сийка, Сия
  2. 24 Декември: Евгени, Евгений, Евгения, Бисер, Бисера, Бистра, Благородна, Жени, Женя, Жечка, Първан, Първана
  3. 25 Декември: Емил, Ицо, Ичо, Младен, Радомир, Радомира, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина, Христалина, Христо, Христи, Христин, Христина, Христофор
  4. 26 Декември: Давид, Дацо, Дачо, Жозеф, Йосиф
  5. 27 Декември: Венчо, Венцислав, Венцислава, Запрян, Стамен, Стамена, Стан, Стана, Стане, Станимир, Станимира, Станислав, Станислава, Станчо, Стефан, Стефана, Стефанка, Стефания, Стефи, Стефка, Стефко, Стефчо, Стоил, Стоила, Стоилка, Стоимен, Стоичко, Стою, Стоян, Стояна, Стоянка, Таня, Теки, Теньо, Фани, Цако, Цанка, Цанко, Цано, Цанчо, Цоко, Цона, Цонко, Цоню, Шон, Шона
  6. 01 Януари: Васил, Василен, Василена, Василий, Василия, Василка, Васка, Весела, Веселин, Веселина, Вълко, Вълчо
  7. 02 Януари: Горан, Горица, Огнян, Огняна, Пламен, Пламена, Серафим, Силва, Силвия, Силвана, Силвестър
  8. 04 Януари: Тихомир, Тихомира, Тихомирка
  9. 05 Януари: Кръстьо, Кръстана
  10. 06 Януари: Банчо, Бистра, Богдан, Богдана, Богoлюб, Богoлюбa, Богомил, Божан, Божана, Божидар, Божидара, Божил, Бончо, Борислав, Борислава, Боян, Бояна, Данка, Данко, Данчо, Йордан, Йордана, Йорданкa, Найден, Теодосий
  11. 07 Януари: Ваньо, Bаня, Еньо, Енчо, Жан, Жанa, Жанета, Ивайла, Ивайло, Иван, Ивана, Иванкa, Иваниела, Иванинa, Ивелин, Ивелина, Ивета, Иво, Йоан, Йоанa, Йовка, Йовко, Йонка, Йонко, Йончо, Йото, Калоян, Яни.

А до края на месеца ще почерпят и: 11 Януари: Богдан, Богдана, Теодосий; 12 Януари: Таня, Татияна, Татяна, Траяна; 14 Януари: Адам, Калчо, Нина, Нино; 15 Януари: Гаврил; 17 Януари: Андон, Антоан, Антоанета, Антон, Антонина, Антония, Донка, Донко, Дончо, Тони, Тонка, Тончо, Тоньо, Тоня, Тотьо, Тотка; 18 Януари: Атанас, Атанаска, Наска, Наско, Hасo, Hася, Начо, Tанас, Таньо, Таню, Тинка; 20 Януари: Евтим, Евтимия, Ефтим, Евтимий, Ефтимия и още, и още...

И най-вече не забравяйте, че на имен ден се ходи без покана. Но не и без подарък!

Тагове: Коледа, Нова година, празници, имен ден, подарък, доставка, график, работно време

Свързани публикации

Затвори