Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
НОВО: Garmin Enduro

НОВО: Garmin Enduro

Страхотен нов модел от Garmin под мотото “Измини дистанцията” - със соларна леща Power Glass, която удължава живота на батерията и снабден с набор от най-добрите допълнителни функции за отчитане и проследяване, Enduro GPS е създаден за екстремни атлети. Като теб.

Проектиран за състезания НОВО
Enduro има безпрецедентен 1,4-инчов дисплей оптимизиран за идеална видимост дори на пряка слънчева светлина и в движение. Освен това е зареден с най-добрите тренировъчни функции и ултра-ефективен процесор, което Ви позволява да мислите за състезанието, без да се притеснявате за живота на батерията.
Създаден да издържа НОВО
Здравият и изключително устойчив на външни влияния дизайн е създаден за употреба в предизвикателни условия, с безел от неръждаема стомана или олекотен, устойчив на надраскване титаниев безел с DLC покритие. Освен това разполага със супер лека UltraFit найлонова каишка, която е еластична, регулира се лесно и е много издръжлива.
Дълъг живот на батерията НОВО
Безпрецедентен живот на батерията – до 80 часа в GPS режим, до 300 часа в максимален GPS режим на батерията и до 65 дни в режим на смарт часовник със слънчево зареждане.
Управление на батерията НОВО
Разгледайте как различните настройки и сензори влияят на живота на батерията на часовника, за да можете да ги променяте в движение и да удължите времето на работа.
Trail Run VO2 MAX НОВО
Функцията Trail run VO2 max проследява сърдечно-съдовото фитнес ниво и се нагажда въз основа на тази информация.
Ultrarun приложение НОВО
Ultrarun активността може да се използва с таймер за почивка и да се регистрира времето, прекарано в помощните станции.
Climbpro
Можете да ползвате ClimbPro планирането на изкачвания, за да се информирате в реално време за текущи и предстоящи изкачвания, разстояние и надморска височина. ClimbPro също така дава информация за секциите на спускания - за повече контрол и допълнителна осведоменост.
MTB Dynamics
Можете да следите детайлите за всяко каране с показатели за планинско колоездене, както и със специализирани замервания, които оценяват трудността на трасето и колко плавно се спускате, като Ви дават резултат, който да подобрите следващия път.
Топлина и височина
Можете да контролирате представянето си във всяка среда и да проследите как тялото Ви се държи в различни условия с аклиматизация за топлина и надморска височина.
Данни за производителност
Можете да видите разширени показатели за обучение, които включват running dynamics, VO2 max регулиран за топлина и височина, съветник за възстановяване и други.
Съвети за възстановяване
Да давате време на тялото си за възстановяване между тренировките е от решаващо значение. След всяка тренировка вграденият съветник за възстановяване ще Ви предостави информация колко дълго е препоръчително да си почивате преди следващата физическа активност.
Ежедневни предложения за тренировки
Можете да получавате ежедневни предложения за бягане и колоездене въз основа на Вашето текущо натоварване и тренировъчно състояние и с оглед на Вашето фитнес ниво.
Multi-GNSS поддръжка
Достъп до множество глобални сателитни навигационни системи (GPS, GLONASS и Galileo), за проследяване в по-предизвикателна заобикаляща среда, отколкото само GPS.
Навигационни сензори
Използвайте точна навигация при следващия си поход с ABC сензори включващи алтиметър за данни за височината, барометър за наблюдение на времето и 3-осов електронен компас.
Спортни приложения
Можете да използвате предварително заредените профили за активности за спортове като бягане, плуване, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф и други.
PACEPRO™ технология
Ще откриете първата по рода си функция PacePro, която Ви помага да поддържате темпото си с насоки по време на бягане.
Ски
Полезна информация в планината при сняг - това предварително заредено приложение разпределя Вашата дейност интелигентно и предоставя подходяща информация за изкачване и спускане.
Вграден пулсомер
Оптичната технология за измерване на сърдечна честота и интензивността на активност, както и променливите при сърдечната честота, може да изчислява нивото на стрес. Тя също така може да проследява показатели под вода без необходимостта от допълнителен пулсомер.
PULSE OX сензор
Pulse Ox3 сензорът използва светлинни лъчи, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород и да изчисли аклиматизация на височина, както и качество на съня.
Данни за съня
Можете да получите цялостна картина относно това как спите, с разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на съня.
BODY BATTERY™
Можете да оптимизирате енергийните резерви на тялото си, като използвате данните за променливост на сърдечния ритъм, стрес, сън и други, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога е по-добре да си починете.
Хидратация
Можете да записвате дневния прием на течности и да получавате напомняне, за да останете хидратирани.
Дишане
Следете как дишате през деня, по време на сън и по време на релаксация и йога.
Смарт известия
Можете да получавате имейли, съобщения и известия директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместимо устройство.

Тагове: Garmin, Enduro, спортен часовник

Свързани продукти

Свързани публикации

Затвори