Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Любимите G-Shock на любимите ти звезди

Любимите G-Shock на любимите ти звезди

Като единствения часовник доказал се в градската мода със своята непоклатима репутация, скромният G-Shock е по-готин от всякога. Неговата слава не залязва и известни личности с колекции часовници за милиони долари продължават да слагат G-Shock като допълнение към ежедневната си визия, а ние ще ти покажем някои от тях.

Eminem

В последния клип на Eminem няма да видиш златен AP Royal Oak, не. Светлината на прожекторите е насочена към GM-110G-1A9. Със средствата да притежава който часовник си иска, това е свеж избор за рапъра – едновременно бляскав, обемен и супер издръжлив G-Shock – визия, която всеки с няколко стотачки може да “открадне”. Всъщност може би единственото, което е нужно да съобразиш в случая е размерът на китката, а не на портфейла. И въпреки, че корпуса на часовника е 52 мм, виждали сме да го носят дори дами.

Гробаря

По-рано тази година професионалния кечист Марк Уилям Калауей, известен повече като Гробаря, се появи в подкаста на Джо Роуган доказвайки, че когато имаш ръце като дървесен дънер дори големи модели като Mudmaser могат да ти седят почти елегантно. В крайна сметка човек има нужда от сериозна удароустойчивост, когато яростно размята опонентите си по ринга.

Бенисио дел Торо

Ужасно харесваме правоъгълните GS-5000 серии, но кралските King G модели GX-56BB, дори закопчани на последната дупка на каишката, се случва да се усещат хлабаво на китката, ако не си хапвал добре в детската градина. Това, обаче, не е проблем за Бенисио дел Торо, който небрежно е съчетал най-големия правоъгълен G-Shock, носейки го на дясната си ръка, с черен костюм. При тази картинка ние някак се почувствахме не особено мъжествени, за теб не знаем...

Джон Мейър

Това не е точно стандартния готин G-Shock, който просто да си купиш, но е доказателство, че дори един изискан колекционер на часовници и суперзвезда, е подвластен на чара на марката. Джон Мейър прави колаборация с G-Shock и Hodinkee в свеж 80-тарски стил с приятни, тематични цветови акценти. Тази ценна оферта, за съжаление, вече не е лесна за намиране освен на несериозно висока цена някъде из сивия сектор. Поуката? Не се бави да купиш лимитиран модел, който ти е хванал окото, защото бързо може да стане невъзможно (или безбожно скъпо).

Спайк Лий

Един очевиден избор за супер фен на New York Knicks – шареният режисьор все още носи своят оригинален яркооранжев DW-6900SC-4D модел от 2013 г. Часовникът е оборудван с всички типични за G-Shock функции, но нека бъдем честни – какъв по-добър начин да си в тон с цветовете на любимия отбор. Осем години след пускането си на пазара часовникът все още работи безотказно, доказвайки пословичната издръжливост на G-Shock и серията DW-6900.

50 Cent

Голям черен G-Shock G-7900 съчетан с костюм и носен от рап звезда? Да. И какъв изобщо по-добър вариант на издръжлив часовник за личността на бохема 50 Cent? Чуха се слухове, че причината за този бюджетен избор на китката на Fiddy не е случайна – той го носи по пътя към изслушването му за обявяване на личен фалит преди няколко години. Сеш'се ;)

Тагове: Casio, G-Shock

Свързани продукти

Затвори