Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Купи и Дари - месец с кауза

Купи и Дари - месец с кауза

Рядко си позволяваме да излагаме личния си живот на показ (така де, не сме някакви инфлуенсъри заблудени, че на някой му пука какво правим след работно време), но сега ще направим изключение. В нашия малък и сплотен екип имаме щастието да се радваме на 3ма дечковци и да сме в очакване на още един. Двама от тях се родиха преждевременно и имаха нужда от интензивни грижи и престой в кувьоз.

Няма да влизаме в подробности за броя бебета в България, които имат такава нужда, нито ще цитираме статистика или ще обсъждаме състоянието на здравеопазването в страната. Искаме само да кажем, че сме напълно наясно колко жизнено важни са тези грижи за най-малките големи герои – както добрите специалисти, така и съвременната апаратура - и точно по тази причина заставаме зад каузата на "Капачки за бъдеще".

Купи и Дари

През целия месец декември 1% от всяка реализирана поръчка ще бъде дарен на кампанията "Капачки за бъдеще". Вярваме, че това е една от най-смислените, целенасочени, коректни и успешни инициативи правени в България и да имаме възможност да я подкрепим за нас е чест.

На всички малки герои и техните смели родители желаем топли прегръдки и сълзи от щастие. На всички нас и всички вас желаем много здраве и светли празници!

Какво е бъдещето?

Не, нямаме кристална топка (вече) - миналия Black Friday колежката я бутна от бюрото и от тогава сме в неведение за бъдещето. Обаче въпреки това имаме някои подозрения или пък прозрения. Сигурни сме, че бъдещето е несигурно и това не е лошо – несигурно е в смисъл, че не сме сигурни какво ще стане. Надяваме се да бъде красиво и светло, свободно, пълно с добрини. А колкото и да е несигурно, едно нещо Е сигурно – то принадлежи на децата – нашите, вашите, всички тях.

Капачки за бъдеще

Повече за кампанията може да научиш от фейсбук страницата /kapachkizabudeshte

Можеш да ги подкрепиш, като събираш пластмасови капачки и ги връщаш за рециклиране в определените за това пунктове (актуален списък с пунктове), а сега можеш и да закупиш най-сладкия календар на света - с уникално очарователни бебоци, голяма част от средствата от който също ще отидат за каузата.

Затвори