Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
НОВО: G-Shock G-Squad GBD-100SM серия със скелетон безел

НОВО: G-Shock G-Squad GBD-100SM серия със скелетон безел

G-Shock представят три нови модела от серията G-Squad GBD-100: в черно с лимоновозелено – GBD-100SM-1, в бяло и зелено – GBD-100SM-1A7 и в черно-червено – GBD-100SM-4A1.

GBD-100 е достъпен фитнес часовник среден клас включващ MIP LCD дисплей, крачкомер, тренировъчни функции за тичане, сигнали с вибрация, както и Bluetooth връзка към смартфон с нотификации. Тези нови модели включват “скелетон” безел и ярки цветове за атлетичен вид, който чудесно би се съчетал със спортни облекла и обувки, а също и с отборни екипи.

Опцията на крачкомера за измерване на дистанция може да се коригира и калибрира посредством смартфон с включени Bluetooth и GPS. Тази модификация за пръв път се споменава в промо видео, но не е включена при излизането на първите модели от серията GBD-100. Към момента е включена като информация както при новите, така и при по-старите модели. Ако часовникът е свързан със смартфон с пуснат GPS, докато се използва крачкомера, измерването за измината дистанция ще бъде автоматично калибрирано и коригирано. Така то ще бъде и по-точно следващия път, когато крачкомера се използва самостоятелно, без връзка към смартфон. (За хората, които желаят още по-точни и разнообразни фитнес функции, серията GBD-H1000 има вграден GPS, пулсомер и измерване на VO2max.)

В добавка към крачки и дистанция, GBD-100 също така измерва скорост, темпо и изгорени калории, и същевременно пази данни за до 100 бягания и 140 обиколки. Други включени тренировъчни функции са таймер за интервали с настройване и смартфон апликация за менажиране на тренировките (с ниво на постижения, история, автоматично създаване на тренировъчен план). Стандартните G-Shock функции също са налице: 20 АТМ водоустойчивост, световно време, таймер, LED подсветка, 2 години живот на батерията и др.

Очакваме моделите до дни и при нас, в Timer.bg!

Тагове: Casio, G-Shock, G-Squad, спортен часовник, мъжки часовник

Затвори
Здравейте, изберете как да се свържете с нас.