Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
НОВО: Новата серия G-Shock GA-900 вече и в България

НОВО: Новата серия G-Shock GA-900 вече и в България

Ако си в издирване на най-добрия часовник с голяма издръжливост, отличителен стил и модерен дизайн, не търси повече – от Casio представиха новата серия GA-900 и тя вече е налична и при нас, в Timer.bg. Това е един от най-впечатляващите и същевременно достъпни G-Shock-ци, до който можеш да се докоснеш, особено през 2020 г.

Новият GA-900 се определя като Heavy duty/индустриален модел – издръжлив и изключително здрав, подходящ за носене в предизвикателна среда, но и страхотен като аксесоар в уличната мода. Новият безел с 10 страни затвърджава формата и визията на този модел като грубоват и здрав, създаден за хора с физически тежки професии. Специфичната форма и добавените четири винта на предната страна на часовника допринасят за специфичната му визия. Дисплеят е комбинация от аналогов и дигитален тип, който би допаднал на всеки вкус що се отнася до следене на времето. Формата, дизайна и цвета на аналоговите стрелки спомагат за по-лесна четимост. Повърхността на всички бутони и на каишките е релефна за по-лесно захващане, по-удобна работа и за да се намали опасността от изпускане.

GA-900 е лесен за боравене и употреба. Часовникът пристига с ръководство, с което лесно могат да се научат множество функции, които той предлага. Ръководството е налично и онлайн, за да е под ръка по всяко време и на всяко място.

Една от най-важните екстри в този модел е дългият живот на батерията – тя е CR2016 и може да задвижва този звяр до 7 години, преди да се наложи смяна.

Ето и основните характеристики, общи за всичките 6 модела от серията:

  • Корпус от висококачествен полимер, полимерна или текстилна каишка, минерално стъкло, carbon core guard структура – всичко това спомага за изключителната издръжливост на часовника.
  • Осветяването е с LED подстветка и има остатъчно осветяване за четимост в тъмното и улеснена употреба.
  • Водоустойчивост 20 АТМ, характерна за цялата линия G-Shock.
  • Функции световно време, аларма, календар, таймер, хронометър и др.

Часовникът е с размери 52.8 х 49.5 х 16.9 мм, а теглото варира в зависимост от каишката, но при всички модели е под 70 гр.

Моделите:

  • GA-900-1AER – Черен дисплей и полимерна каишка с жълти елементи в индустриален стил
  • GA-900-2AER – Син корпус, черна полимерна каишка и оранжеви елементи в индустриален стил.
  • GA-900-4AER – Червен корпус, черна полимерна каишка и червени елементи в индустриален стил.
  • GA-900A-1A9ER – Черен корпус и дисплей, жълта каишка и жълти акценти.
  • GA-900C-1A4ER – Черен дисплей и корпус, оранжева текстилна каишка и сиви и оранжеви акценти.
  • GA-900E-1A3ER – Черен дисплей и корпус, зелен дигитален дисплей, оранжеви акценти и комплект от 2 каишки – черна полимерна и зелено-сива от текстил.

Всички модели G-Shock GA-900 може да намериш при нас, в Timer.bg, с гаранция за произход и качество. Часовникът ще пристигне при теб в оригинална опаковка, с безплатна доставка, а заплащането може да стане онлайн, с наложен платеж или на кредит.

Тагове: Casio, G-Shock, мъжки часовник

Свързани продукти

Свързани публикации

Затвори