Затвори
Нямате профил - регистрация
Забравена парола?
Затвори
Профил0
Количка0
Наръчник за коледни подаръци 2018

Наръчник за коледни подаръци 2018

Докато се усетим и ХОП – пак е време за подаръци. Искаш, не искаш – поносиш малко мартеници, направиш 2-3 плажа, издебнеш един Черен петък, и то си е дошло време за Коледно пазаруване. И се почва едно чудене, правене на списъци, смятане на бюджети, обмисляне на “заслужилите”... Не можем да ти спестим всички тези усилия, но можем да помогнем с малко информация, която ще те улесни при пазаруването онлайн. И то не само от нашия сайт – датите за доставки важат за почти всички фирми и куриери. А ние ще поемем отговорност услугите, предлагани от нас, да бъдат добре описани и своевременно изпълнени, за да ти спестим предпразничните нерви и терзания.

Ето го и него – списъкът със съвети на Timer.bg за пазаруване онлайн на часовници... и всичко останало + часовник отброяващ оставащото време до Коледа, разбира се! Да няма после недоразбрали!

  1. Поръчай подаръците не по-късно от 13:00 на обяд в петък, 21-ви Декември! Тъй като Коледа се пада във Вторник, а куриерските фирми работят най-късно до 13 часа в Събота, важно е да си готов с избора си до обед в Петък, за да имаме време да подготвим и изпратим поръчката, а куриерите да я доставят. В 99.99% от случаите изпращаме часовника още същия ден, което значи, че ако поръчаш в петък до обяд, то в събота той ще е при теб, за да можеш спокойно да го настаниш под елхата. Ако все пак нещо се обърка в последния момент, ще направим всичко възможно да реагираме своевременно и да предотвратим възможни подаръчни бедствия.
    Поръчки направени в периода 22.12 - 26.12.2018г. ще бъдат обработени на 27ми Декември 2018г.
    Поръчки направени в периода 29.12 - 01.01.2018г. ще бъдат обработени на 02ри Януари 2019г.
  2. Персонализирай подаръка и го направи още по-специален с лазерно гравиране. Часовници над 300 лева (без намалени модели) могат да бъдат гравирани безплатно, зa всички останали модели - можеш да се информираш за цените за лазерно гравиране тук. Спретнали сме и наръчник за гравиране, с който да улесним избора на точното послание и позицията му. Ако желаеш да гравираме часовника е добре да се предвиди още един ден (дори два, за по-сигурно) за доставка и да направиш коледна си поръчка най-късно в четвъртък, 22-ри декември.
  3. Ако си си харесал часовник надхвърлящ бюджета, предлагаме БЕЗЛИХВЕН лизинг за 3 или 4 месеца на изплащане. Условията за покупка на кредит можеш да прочетеш тук, а поръчката е добре да бъде направена най-късно в четвъртък (20-ти декември), тъй като има технологично време за одобряване на кредита и обработването му.
  4. Дяволът се крие в детайлите... или казано по друг начин - опаковката е малък, но изключително важен детайл. Всички часовници се изпращат в красиви оригинални кутии, но ако искаш подаръка да бъде празнично опакован, можеш да напишеш допълнителен коментар при изпращане на поръчката и нашият екип ще се погрижи за това. Това е нашият малък жест, с който се надяваме да допринесем за твоят приказен празник! За съжаление, когато опаковаме часовник няма как да се възползвате от опцията "Преглед и тест" в Еконт, но затова имате напълно законните 14 дни за рекламация, в случай, че подаръка не се хареса.
  5. За да не бъде изненадата разочарование. Всички имаме поне един изключително взискателен, прецизен в избора и със специфичен вкус познат или близък. Ако се наложи да подаряваш часовник на такъв човек, вероятно ще ти отнеме дни да проучиш какво точно би му/й харесало, а накрая може пак да не уцелиш. За това ти предлагаме да прочетеш нашата статия на тази тема, а ако искаш да си 100% сигурен в избора си – предлагаме и опцията “Подаръчен ваучер”. Ваучерът е един страхотен вариант, който ти гарантира, че получателят ще е доволен от избора (си), позволява ти да определиш бюджета и в същото време остава личният момент със съобразяването и обмислянето на подаръка, който се губи при даването на пари. Тук може да се запознаеш с тази услуга, а нашият екип е насреща, ако имаш допълнителни въпроси.
  6. Винаги е добре да пазаруваш изгодно около празниците! Предлагаме ти да се възползваш от намаленията и да разгледаш всички часовници с отстъпка.
  7. Специалните. Идеята за часовник ти харесва, но още не си се спрял на модел, въпреки, че си изчел цялата тази статия. Искаш нещо по-така... А защо не погледнеш и нашите специални селекции:

    Часовници с декорации – калинки, малинки, пеперуди, цветя, звезди и планети... всички онези малки детайли, които правят един класически аксесоар специален.

    Часовници с диаманти – Диаманти – какво повече да обясняваме?

    Часовници за двойки – С един куршум два заека. Страхотни модели, които са еднакви като вид или пък споделят подобни детайли, в дамски и мъжки размер – за Него и Нея.

    Комплекти – Часовник и аксесоар – Селекция със специални детайли – дамски модели с гривни, с обеци или колиета; мъжки модели с гривни, ръкавели, ключодържатели – за онези хора, които обичат да съчетават и отделят специално внимание на отделните елементи от една цялостна визия.

Тагове: коледен подарък, подарък, Коледа, часовник, избор, дамски часовник, мъжки часовник

Затвори